amasya için bilemem ama kıbrıs birlikleri çok gevşek için rahat olsun hatta belki olmasın kıbrıs sokakları muhteşemdir gidene kadar ağlar sonrası lokum işin şakası hayat güzel askerlikte öcü değil
Allah kavuştursun
Benim eşim hep der ki: 'asıl askerligi erkek yapmiyor, erkegin sevdiği yapıyor' diye. .
cok doğru bir söz. Allah kavustursun.
son zamanlardaki olaylarda tunceli cok karisti insan korkuyo keske yaninda olabilseydim sanada allah kavustursun canim tehlikeli yerdeler sadece sozlum degil butun polislerin askerlerin allah yardimcisi olsunmrb cnm anliyorum seni bnim askerimde tuncelide
ben ağustosta gonderdim tatlim..uzun donemiz bide dusun safak 278yeni mi gitti seninde canim?
Konu sahibini korkutmak gibi olmasın ama benim eşim Kıbrıs'ta yapmis ve cok zordu diyor. Benim yerim rahat olmasina ragmen zordu diyor.
Inşallah degismistir tabi ;-)
güzel tavsiyeler tesekkur ederim canim... bizimki kisa donem 165 gun sayicam ben o bile zor geliyor cok. gozunuz aydin darisi bizim basimizaaa.....
2000-2004 te girne kolorduda yaşadım kolordudan yalı lojmanlarına inzibattan tugaya kadar tüm şartları gördüm aşırı gevşektiler sonra değişeni varsa tabi bilememKonu sahibini korkutmak gibi olmasın ama benim eşim Kıbrıs'ta yapmis ve cok zordu diyor. Benim yerim rahat olmasina ragmen zordu diyor.
Inşallah degismistir tabi ;-)
ewwt cnm ya ilk tunceliye dustugunu duydugumda yikilmistim şimdi ufaktan alistim ama yine bi gun aramasin panik oluyorum. Allah'ım korusun hepsini. .son zamanlardaki olaylarda tunceli cok karisti insan korkuyo keske yaninda olabilseydim sanada allah kavustursun canim tehlikeli yerdeler sadece sozlum degil butun polislerin askerlerin allah yardimcisi olsun
şimdi bana kızmayın ama eğitimi talimi iştiması hepsi olacak tabiki askerlik yan gelip yatma yeri değil,hatta erkeklerimiz neden kıbrısta askerlik yapıyor ona bile gıcığım,memleketimizde fazlalık mı var sankievet kibrisa oyle diyolar ama arastirdik bizimkinin dustugu yer en kotusuymus sanirim. egitim filan fazlaymis heralde. sevgilimin epey morali bozulmustu arastirinca. bakalim gidince net.belli olcak.
Allah kavuştursun .
kısa dönem olması iyi aslında ve düştüğü yerlerde gayet iyi yerler hiç sıkmayın canınızı tabi onun canı biraz sıkılacak erkekler askerde törpülenirler biraz ama siz alttan almaya bakın
şunun şurası 5ay gerçekten birşey değil
Kısa dönem çabuk geçer meraklanmayin. Çok sabırlı olun ve trip atmayın mümkünse. Gittiği yerdeki şartlarına göre psikolojisi şekillenir. Nasil geçtiğini anlamayabilirsiniz de sizi bezdirebilir de hepsine hazırlıklı olun. Mümkün olduğunca yanında olun. Allah kavuştursun hayırlı teskereler:)
3 sene önce 460 gün bekledim dile kolay 15 ay. Ama bak üzerinden seneler geçmiş bile sizinki de bitecek :)
insallah canimm. sevgilim kotuydu bugun cok..onu oyle gorunce cok üzüldümm. bi an once gecsin diye dua ediyorumm...
teşekkürler, allah kavuştursun.
kıbrıs çok zordur kendini hazırla. yakın olsa telefonunu biri götürebilir ama kıbrısa kim gidecek? belki çarşıda ikinci el alabilir bilemem.
temizlik orda çok sıkıntı oluyor bildiğim kadarıyla, nevresim falan sorunluymuş biraz, şimdiden haberiniz olsun.
2000-2004 te girne kolorduda yaşadım kolordudan yalı lojmanlarına inzibattan tugaya kadar tüm şartları gördüm aşırı gevşektiler sonra değişeni varsa tabi bilemem
2000-2004 te girne kolorduda yaşadım kolordudan yalı lojmanlarına inzibattan tugaya kadar tüm şartları gördüm aşırı gevşektiler sonra değişeni varsa tabi bilemem
Bizim ilişkimiz hayırlısıyla ayın 20 sinde 4 sene oluyor.askere gidiyor diye benim kadar sevinen olmamıştır herhalde :) farklı yerlerde yaşıyorduk askerliği ankara ya çıktı cok şükür ben de ankara da Olduğum için nerdeyse beraber yaptık bana yarım saat uzaklıktaydı sürekli görmeye gittim yılbaşında özel gunlerde hep beraberdik.hastalanır portakal sıkıp Ihlamur yapıp götürmüşlüğüm var.ilişkimizi de kuvvetlendirdiğini düşünüyorum o dönemin.bence yaşanması gereken bir süreç hep yanı basında da olsa askerlik diye bir gerçek her zaman var.insanın kalbi her zaman endiseli atıyor.benden tavsiye kızlar Şafak saymayın daha kolay olacaktır inş hepiniz bir an önce kavuşursunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?