Askerlik O'nu değiştirir mi?

evet haklısın pırlanta çıksaydı bu kadar zamana çıkardı herhalde yani ben öyle düşünüyorum en azından

canım sakındığın göze çöp batarmış
ilişkin için sonuna kadar pozitiflik düşün
bilinc altından bu korku yansır yoksa davranışlarına
eger ımkanın varsa askerden once söz felan taktırsan aklın daha rahat olabilir bence

benim eşimde asker allahın izniye 26 günümüz kaldı.bizde dahil etrafımdaki herkeste çok değişme oldu ama olumlu yönde.en pürüzlü ilişki bile yoluna girdi.askerlik öncesi çözülemeyen sorunlar çözüldü.iki tarafta ayrı kalıyor kıymet biliyor birbirinin üzerine titriyor kırmamak için elinden geleni yapıyor evet çok değişiyorlar ama yi yönde.inşallah sizinde öyle olur.

@pırlanta
aramızda söz yaptık zaten ailelerimiz de biliyor askerlik dönüşü ailelerimizi tanıştırmayı düşünüyoruz umarım dediğin gibi olur:)
@maviyeshil
sizi de Allah kavuştursun ben de olumlu özelliklerle geri dönmesini diliyorum:)

Dediğiniz gibi herkes bir olmuyor ama ben hep olumsuz şeyler yaşadığım için olumsuz düşünüyorum bu konuda.Ben de asker yolu bekledim geldiği günün diğer günü beni bıraktı daha yüzünü görmeden.2 ay sonra da evlendi.Abimde askere gitti oda 3 yıl birlikte olduğuy kızı bıraktı geldikten 1 ay sonra.Gerçi hatasını anlayıp döndü şu an beraberler ama kalp kırılıyo bir kere.Erkekler orda ne psikolojiyle neler yaşıyor bilemeyiz.O ordayken arkadaşı ol onun gelince de eşi olursun inşallah.Anlayışını hiç yitirme,sakın bunaltma.Hayırlısı olur inşallah.

Ya bu konuda benim de annemin kuzeninin anlatıklarını aynen yazayım buraya bir gün konuşuyorduk işte kız arkadaşından ayrılmış falan ..
Kızda benim ilkokul arkadaşım şansa bakın :ecrin_bebek:babam istemedi falan,filan askerlik insanı değiştiyor vs..Sen beklet yolunu,çeksin senin bunalımlı her halini sonra kafam karışık de çık git ..

Bana da msnden şununla konuşuyorum,bununla buluşacağım demeler..Kendisi eskiden 130 kiloydu ve kız onu o haliyle sevdi bu doktora gitti zayıfladı falan askerede gidince iyi verdi..Ergenlikte yapamadıklarını yapıyor herhal ..Zayıflayınca kendine güveni geldii demekkiCADIARZU

Bana da askerlik adamı değiştiriyor senin kide gitsin gelsin bırakır dedi:1shok:
Ne alakaa askere her giden sevgilisinden ayrılmak zorunda mı?
O zaman evli olup ta gidenler boşanıyor eşinden değişiyolar ya?
Netice de :1shok:cevap veremedi kendi yanlışlarını böyle örtbas etmekten başka hiçbirşey değill bu ..

Bide genelleme yapıyor herkesi kendisi gibi sanıyor işte ahmak ..:mymeka:

canım bunları kafana takma bence
uzun bı ılıskın var kısılıgını karakterıne bızden daha ıyı bılıyorusun
kısıden kısıye degısır

Ya bu askerlik hem kişilik hemde yerine göre değişiyo bence bazı askerler varki cok rahat yapıyorlar ve hiç bi degişim olmuyo ve bazılarıda varki cok zor sartlarda yapıyorlar ve gercekten cok değişiyorlar onlara sadece bak zaman gecio demek bile küfür gibi gelio o an inanın ALLAH asker yolu bekleyenlere cok sabır versin cünkü gönderdigin insanla gelen insan bir olmuyo...

Canım her zaman yanında olduğunu göster erkekler genelde askerden geldiğinde soğuk olurlar hele birde 15 ay yapacaksa aranızda soğukluklar olabilir kuzenimden biliyorum ben ama asla pes etme biz kızlar erkeklerin askerde neler çektiğini bilmiyoruz herşeyi alttan al zaten herşey anlayışla olur Şimdiden Allah kavuştursun hııı bide son günü iyi değerlendirin en çok akılda kalan o son gün kalıyormuş Mutluluklar...

valla aşkımla çok güzel 2 gün geçirdikten sonra askere gönderdim. sürekli aramaya çalışıyo. sürekli özledim özledim diyip duruyo fotoğraf falan istiyo. şu ana kadar bi değişiklik olmadı inşallah ta olmaz her iki taraf içinde. ben onu sonuna kadar beklemeye kararlıyım. değişmemesi içinde elimden geleni yaparım. orada ne yaşadığını bilemiyorum tabiki.

bazıları değişiyomuş, olgunlaşıyomuş dediklerine göre. bazıları sevdiğinden soğuyomuş. bazıları da aynen devam. kişiliğe askerlik koşullarına bağlı olabilir. :teselli:

şu an sevgilimden başka 2 yakın arkadaşım da askerde. hatta bitanesi sevgiliminde yakın arkadaşı.

geçenlerde aradı. askerliği yarıladı çocuk ama aynı tas aynı hamam. bi değişiklik sezemedim valla çocukta. yine gözü dışarda. hakkari çukurca da kızların eteği derdinde. kaydirigubbakcemile3

diğeri de çok efendi kendini bilen biri o da hala aynı. o da erzincan da. gamyoncuiremsu

valla bilemiyorum erkekler karışık varlıklar.

kızlar merhaba benim sevgilim askerde su an gelmesine 16 gün kaldıopuyorumnanaktan
16 gün sonra da değişir mi bilmem ama şu an herşey eskisi gibi çok güzel özlem de var heyecan da bekliyoruz geri sayımdayız:lepi: şu an korkularım gitti bu yazıyı ilk yazdığım günlerde çok düşünceliydim ama uçtu gitti bence siz de korkmayın eger sevdiğiniz kişinin karakterine güveniyorsanız:1hug:

canım bende korkuyodum ama korkucak bişi yok:lepi:

evet pericim haklısın korkulacak bişey yok ama karakterine güveniyorsanıza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…