Askerlik O'nu değiştirir mi?

denizM

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
352
16
643
Arkadaşlar merhaba, ben bir sitede okuduktan sonra aklıma taktım ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica edecegim. Sitede bir kadının yazdığına göre çok mutlu giden beraberliği askerlikten sonra sevgilisinin vurdumduymaz ilgisiz ve sorumsuz bir insana dönüşmesiyle mahfolmuş buna ragmen evlenmiş ama geçici birsey olmadıgını görünce ayrılmaya karar vermiş. Askerlik psikolojisi bir insanı 180 derece değiştirebilir mi böyle bir psikolojiye bürünüyorlar mı gerçekten? Benim sevgilim de yakında gidecek ve bu olay beni düşündürüyor:/

valla canimmm, bazilari OLGUNLASIYOR adam oluyor, bazilari vurdumduymaz oluyor, bilemiyorsunki, ama benim bi dostum da askere gitti geldi, kendiside diyor, halen kendime gelemedim diyor. 3 ay olucak geleli.... kisiden kisiye degisir...

yaşına bağlı bir durum bu ve tabi ki karakterine...benim erkek arkadaşım 26 yaşında gitti askere kısa dönem yaptı...hiç değişmedi gittiği gibi geldi yani...ama ben tersine askerliğin erkekleri olgunlaştırdığını biliyorum özellikli 20 yaşındakiler için geçerli bu sanırım...

kişilikle alakalı bence

ya asırı ılgılı dönecek ya da ılgısız ..

zor iş asker beklemek

Büyük ihtimal kısa dönem yapacak sanırım kısa dönem bu konuda daha avantajlı olur herhalde ama yine de ne bileyim o yzı bir kurt düşürdü içime:/

ıyı seyler dusun guzelce ılgılen sevgılınle ne kdrdır berabersınız

Büyük ihtimal kısa dönem yapacak sanırım kısa dönem bu konuda daha avantajlı olur herhalde ama yine de ne bileyim o yzı bir kurt düşürdü içime:/

sen yazılanları çizilenleri boşver be arkadaşım ilişkine bak kendine ve sevgiline bak gerisini boşver....içine de boş yere kurt düşürme..tabi ki kısa dönem zaman açısından daha avantajlı oluyor.15 ay var 5-6 ay var...3 katı nerdeyse...sen içini rahat tut sevgiline de destek ol..
yerimsenibena.s

4 bitti 5 e girdik birbirimizi iyi tanıyoruz diyebilirim tavsiyeleriniz için teşekkürler benim üzerime düşen şeyler de olacak gittiginde, anladığım kadarıyla destek olursam onunla beraber oldugumu gösterirsem bu tür bi psikolojiye girmesini de belki engelleyebilirim sizce?

4 bitti 5 e girdik birbirimizi iyi tanıyoruz diyebilirim tavsiyeleriniz için teşekkürler benim üzerime düşen şeyler de olacak gittiginde, anladığım kadarıyla destek olursam onunla beraber oldugumu gösterirsem bu tür bi psikolojiye girmesini de belki engelleyebilirim sizce?

biz de şu an 5.yılımızın içindeyiz,o dönemde daha çok yeniydik 1 yıl bile olmamıştı.siz çok daha avantajlısınız bu durumda birbirnizi daha iyi tanıyorsunuz...
benim sevgilim kolay kolay psikolojisini bozmayan biridir o nedenle hiç sorun yaşamadk desem yeridir.sadece 1-2 küçük olay..mesela normalde kıskanç biri değildir çok fazla 1 gün hiç vermeyeceği bir tepki vermişti bana çok şaşırmıştım...böyle şeylere dikkat etmek lazım,onlar bizden uzakta oldukları için bi de mağlum askerlik şartları bize ne kadar güvenseler de istemedikler tepkiler ortaya çıkabiliyor...
zaten çok çok uzun bir süre değil...bence kolaylıkla atlatacaksınız.
..yerimseniben

oturmus bır ılıskı sonucta brsey olacagını zannetmıyorumm
bene bekledım asker yolu
cok cok özledımm ama öle sorun fln yasamadık bızz ıyı gectı ..

Sagol Mihrakcığım yaşamış biri olarak içimi rahatlattın diyebilirima.s.

gülşah ve mihrak yardımlarınız için çok teşekkürler umarım biz de sorunsuz geçiririz sizler gibi:nazar:

biz 03,08.2005 ten beri berbaeriz
ve aşkım 21.11.2007 de askere gitti
15 ay sürdü askerliğimiz çok zorluydu ama herşeye değdi inan.
biizm ilişkimiz yerine oturmuş bi ilişkiydi tabi
yani bu değişim herkeze göre değişebilir
bnm ark.larım var bazıları ayrıldı, bazılarınınki değişti...
ama gerçekten sevene bişey olmaz
aksine aşkı alevlendirir
biizm öyle oldu:)
sonnraa 30.01.2009 da geldii
ve şuan geleli 2,5 ay olduu çok mutluyuz
allahım bozmasınnn

bak hatta burdada anlatın cnm bakabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...-istanbula-gunesimiz-doguyor.html#post5090010

cnm benımkısı 2 şubatta geldi aılesi ve ben aramda denge kuramadı zamanla dengeyı kurabılcek bılıyorum bakalım...ama cok zor hala kendısıne gelemedı.

life_city sana da cok tesekkür ederim canım buradan anladığım kadarıyla önemli olan hep destek tam destek:) sanırım biz kızlar askere gitseydik olay daha kolay olurdu:roflol:

cnm benımkısı 2 şubatta geldi aılesi ve ben aramda denge kuramadı zamanla dengeyı kurabılcek bılıyorum bakalım...ama cok zor hala kendısıne gelemedı.

sana olan davranışlarında degişim var mı ya da ilişkinizde?

bende bu olayı yaşadım ama askerden once cok bır beraberliğmiz olmadı
bence adamın içinde birşey varsa onu çıkarıyor askerlik, ama düzgün adama uğramıyor

evet haklısın pırlanta çıksaydı bu kadar zamana çıkardı herhalde yani ben öyle düşünüyorum en azından

Son düzenleme:
Back
X