İnşallah canım 9 ay var dahaçok zor, işte bundan ben de korkuyorum. ama onun şartlarında çok da sağlıklı davranmasını bekleme. sakın güvenini boşa çıkaracak küçük de olsa yalanlar söyleme. evdeyim, dışarıda değilim vb...gibi. kaç gün kaldı bitmesine? biliyorum çok zor ama hep alttan almaya çalış, eminim geldiğinde o da seni ne kadar zora soktuğunu anlayacaktır.
amin hepimizinİnşallah canım 9 ay var dahayalan söyleyemem zaten canım, zor ama gerçekten bi öyle bi böyle psikolojisi her an değişebiliyor nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum bazen Allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun inşallah
Dediğin gibi canım kıyamam bile diyince daha bi nazlanıyor . sürekli bahsettiği zorluklar zaten. Bir öyle bir böyle, geçirmeye çalışıyorum zamanı. Artık takmıyorum ne derse desin gülüp geciyorum böyle alıştırmaya çalışıyorum kendimi çok zor gerçekten Allah tüm bekleyenlere sabır versin canım. Hayırlı teskerelercanım benim bende asker yolu bekliyorum bende çektim ama daha zamanı var alışacak benim 6 ayım kaldı çok kavgamız oldu askerlik eskisi gibi değil artık hergun aranıyor e istisna da olsa telefon kullanılıyor sen oraya vatani görev için gittin güllük gülistanlık hayat yok orda ah vah deme ona geçicek de konu değiştir mümkün oldukça alttan ala ama bunu abartma üstüne gelir
ona kıyamadığını belli etme ya bak böyle oldu felan der olsun felan da hani geçiştir düşme üstüne düştükçe çok nazlanır ve burnundan getirirDediğin gibi canım kıyamam bile diyince daha bi nazlanıyor . sürekli bahsettiği zorluklar zaten. Bir öyle bir böyle, geçirmeye çalışıyorum zamanı. Artık takmıyorum ne derse desin gülüp geciyorum böyle alıştırmaya çalışıyorum kendimi çok zor gerçekten Allah tüm bekleyenlere sabır versin canım. Hayırlı teskereler
Öyle canım zaten bazen sinirime oturup ağlıyorum bisey oldumu benden çıkarıyor bütün sinirini dua ediyorum kızcağı bisey olmasın diye. Çok zor gerçekten. Ama dediğini yapıcam sağol canımona kıyamadığını belli etme ya bak böyle oldu felan der olsun felan da hani geçiştir düşme üstüne düştükçe çok nazlanır ve burnundan getirir
Aynen canım ailesine rahatım hiç sıkıntım yok, ama bana gelince nöbet saatine kadar sıkıntı söyleniyor hep. Duymamaya calıscam artık çünkü benimde piskolojim bozulcak alttan alayım derken. Allah kavuştursun bu arada canmOnlarla birlikte bizde askerlik yapıyoruz resmen. Nazlari bize geçiyor herhalde annesinim söylediğine göre rahat ama bana gelince psikolojim bozuk
Gerçekten çok zor yaşamayan anlamaz. Duadan başka caremiz yok zaten canım. Bizde askerlik yapıyoruz binevi burda yıpranıyor insan alttan alayım derken. Simdilik hep susuyorum o söylendiği zamanlar inşallah bu sabrımı sonuna kadar korurum. Yoksa çok kavga ederiz çok. Hayırlı teskereler sizede canımAh ah ne çektiğimi bir ben bilirim. O kadar kötü şeyler yaşadık ki su askerlik boyunca ama sabredın ve dua edın sadece. Çünkü yptıkları herşeyin arkasında ki askerlik psikolojısıne sıgınıyolar. şükür bizim 12 gün kaldı. Herşey şimdi yolunda.
Gülüyormuş gayet telefonda filanAynen canım ailesine rahatım hiç sıkıntım yok, ama bana gelince nöbet saatine kadar sıkıntı söyleniyor hep. Duymamaya calıscam artık çünkü benimde piskolojim bozulcak alttan alayım derken. Allah kavuştursun bu arada canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?