Askerlik psikolojisi başlıyoor:(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
Merhaba herkese 3 yıllık iliskimiz var ve 3 aydır asker yarim gittiğinden beri şükürki hiç kötü günümüz geçmedi ama şu 2 gündür telefonda konuşması bile iştazsız ben konu bulmaya çalışıyorum sürekli güzel sözler söylüyorum ki moreli düzelsin güldürmeye çalışıyorum. Ama o trip atmak için yer arıyomus gibi bana geceleri erken yat diyor zaman geçermiş bende yatamıyorum uykum gelmiyor ondan kızıyor bana tabi sen gece takıl falan diyor. Bu gün aksam üstü arkadaşımla dondurma canımız istedi markete dondurma almaya çıktık şarap canınız istese onudamı alcaksınız dedi. O saatte diye aslında saat 5 gibi falandı hava kararmamıstı. Böyle iste bi kaç gündür arkadaşım var çok yakın gittiğinden beri ben eve kapamıstım kendimi onla bile görüsmüyodum. 2 gündür arkadasımlayım evde olsam bile onamı kızıyor tek basıma evde değilim diye onu bile düsünüyorum. Biliyorum orda zor şartlar altında bu gece konuştuk insanın kişiliğini alıyolar burda dedi. Sınırda askerlik yapıyor zor biliyorum ama ona destek olmaya çalışırken benim hatamı arıyor hatta geçmişteki kavgalarımızı söyleyip sen söyle yapmıstın diyor. Cevap versem yine kavga edicek ama susuyorum. İcimi dökmek için yazdım uzun oldu biliyorum ama dolmuşum iyice. Onun sesinden gücümü alırken böyle olunca içim acıyor.. Teşekkür ederim okuyan herkese :KK43: En Büyük TÜRKİYE

çok zor, işte bundan ben de korkuyorum. ama onun şartlarında çok da sağlıklı davranmasını bekleme. sakın güvenini boşa çıkaracak küçük de olsa yalanlar söyleme. evdeyim, dışarıda değilim vb...gibi. kaç gün kaldı bitmesine? biliyorum çok zor ama hep alttan almaya çalış, eminim geldiğinde o da seni ne kadar zora soktuğunu anlayacaktır.

çok zor, işte bundan ben de korkuyorum. ama onun şartlarında çok da sağlıklı davranmasını bekleme. sakın güvenini boşa çıkaracak küçük de olsa yalanlar söyleme. evdeyim, dışarıda değilim vb...gibi. kaç gün kaldı bitmesine? biliyorum çok zor ama hep alttan almaya çalış, eminim geldiğinde o da seni ne kadar zora soktuğunu anlayacaktır.
İnşallah canım 9 ay var daha :KK43: yalan söyleyemem zaten canım, zor ama gerçekten bi öyle bi böyle psikolojisi her an değişebiliyor nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum bazen Allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun inşallah

canım benim bende asker yolu bekliyorum bende çektim ama daha zamanı var alışacak benim 6 ayım kaldı çok kavgamız oldu askerlik eskisi gibi değil artık hergun aranıyor e istisna da olsa telefon kullanılıyor sen oraya vatani görev için gittin güllük gülistanlık hayat yok orda ah vah deme ona geçicek de konu değiştir mümkün oldukça alttan ala ama bunu abartma üstüne gelir

canım benim bende asker yolu bekliyorum bende çektim ama daha zamanı var alışacak benim 6 ayım kaldı çok kavgamız oldu askerlik eskisi gibi değil artık hergun aranıyor e istisna da olsa telefon kullanılıyor sen oraya vatani görev için gittin güllük gülistanlık hayat yok orda ah vah deme ona geçicek de konu değiştir mümkün oldukça alttan ala ama bunu abartma üstüne gelir
Dediğin gibi canım kıyamam bile diyince daha bi nazlanıyor . sürekli bahsettiği zorluklar zaten. Bir öyle bir böyle, geçirmeye çalışıyorum zamanı. Artık takmıyorum ne derse desin gülüp geciyorum böyle alıştırmaya çalışıyorum kendimi çok zor gerçekten Allah tüm bekleyenlere sabır versin canım. Hayırlı teskereler

Dediğin gibi canım kıyamam bile diyince daha bi nazlanıyor . sürekli bahsettiği zorluklar zaten. Bir öyle bir böyle, geçirmeye çalışıyorum zamanı. Artık takmıyorum ne derse desin gülüp geciyorum böyle alıştırmaya çalışıyorum kendimi çok zor gerçekten Allah tüm bekleyenlere sabır versin canım. Hayırlı teskereler
ona kıyamadığını belli etme ya bak böyle oldu felan der olsun felan da hani geçiştir düşme üstüne düştükçe çok nazlanır ve burnundan getirir

Onlarla birlikte bizde askerlik yapıyoruz resmen. Nazlari bize geçiyor herhalde annesinim söylediğine göre rahat ama bana gelince psikolojim bozuk :63:

Ah ah ne çektiğimi bir ben bilirim. O kadar kötü şeyler yaşadık ki su askerlik boyunca ama sabredın ve dua edın sadece. Çünkü yptıkları herşeyin arkasında ki askerlik psikolojısıne sıgınıyolar. şükür bizim 12 gün kaldı. Herşey şimdi yolunda.

ona kıyamadığını belli etme ya bak böyle oldu felan der olsun felan da hani geçiştir düşme üstüne düştükçe çok nazlanır ve burnundan getirir
Öyle canım zaten bazen sinirime oturup ağlıyorum bisey oldumu benden çıkarıyor bütün sinirini dua ediyorum kızcağı bisey olmasın diye. Çok zor gerçekten. Ama dediğini yapıcam sağol canım

Onlarla birlikte bizde askerlik yapıyoruz resmen. Nazlari bize geçiyor herhalde annesinim söylediğine göre rahat ama bana gelince psikolojim bozuk :63:
Aynen canım ailesine rahatım hiç sıkıntım yok, ama bana gelince nöbet saatine kadar sıkıntı söyleniyor hep. Duymamaya calıscam artık çünkü benimde piskolojim bozulcak alttan alayım derken. Allah kavuştursun bu arada canm

Ah ah ne çektiğimi bir ben bilirim. O kadar kötü şeyler yaşadık ki su askerlik boyunca ama sabredın ve dua edın sadece. Çünkü yptıkları herşeyin arkasında ki askerlik psikolojısıne sıgınıyolar. şükür bizim 12 gün kaldı. Herşey şimdi yolunda.
Gerçekten çok zor yaşamayan anlamaz. Duadan başka caremiz yok zaten canım. Bizde askerlik yapıyoruz binevi burda yıpranıyor insan alttan alayım derken. Simdilik hep susuyorum o söylendiği zamanlar inşallah bu sabrımı sonuna kadar korurum. Yoksa çok kavga ederiz çok. Hayırlı teskereler sizede canım

Aynen canım ailesine rahatım hiç sıkıntım yok, ama bana gelince nöbet saatine kadar sıkıntı söyleniyor hep. Duymamaya calıscam artık çünkü benimde piskolojim bozulcak alttan alayım derken. Allah kavuştursun bu arada canm
Gülüyormuş gayet telefonda filan:63: amin canim hepimizi inşallah

Evet bizim de 2 ay oldu bazen hiç anlamadığım yerde tavır yapıyor nedenini bende bilemiyorum sonra yumusuyor, kıskançlıgı arttı dışarda olmamı istemiyor. Offf ne zor işler . bi an önce gelseler :KK43:

X