- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
Merhaba herkese 3 yıllık iliskimiz var ve 3 aydır asker yarim gittiğinden beri şükürki hiç kötü günümüz geçmedi ama şu 2 gündür telefonda konuşması bile iştazsız ben konu bulmaya çalışıyorum sürekli güzel sözler söylüyorum ki moreli düzelsin güldürmeye çalışıyorum. Ama o trip atmak için yer arıyomus gibi bana geceleri erken yat diyor zaman geçermiş bende yatamıyorum uykum gelmiyor ondan kızıyor bana tabi sen gece takıl falan diyor. Bu gün aksam üstü arkadaşımla dondurma canımız istedi markete dondurma almaya çıktık şarap canınız istese onudamı alcaksınız dedi. O saatte diye aslında saat 5 gibi falandı hava kararmamıstı. Böyle iste bi kaç gündür arkadaşım var çok yakın gittiğinden beri ben eve kapamıstım kendimi onla bile görüsmüyodum. 2 gündür arkadasımlayım evde olsam bile onamı kızıyor tek basıma evde değilim diye onu bile düsünüyorum. Biliyorum orda zor şartlar altında bu gece konuştuk insanın kişiliğini alıyolar burda dedi. Sınırda askerlik yapıyor zor biliyorum ama ona destek olmaya çalışırken benim hatamı arıyor hatta geçmişteki kavgalarımızı söyleyip sen söyle yapmıstın diyor. Cevap versem yine kavga edicek ama susuyorum. İcimi dökmek için yazdım uzun oldu biliyorum ama dolmuşum iyice. Onun sesinden gücümü alırken böyle olunca içim acıyor.. Teşekkür ederim okuyan herkese