• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik Uzuyormuş! Şu an Askerde Olanları Etkiler mi?

ARKADAşım boşver ne desen boş anlaşılmazsın çünü biz KISA DÖNEM ASKER yolu bekleyen kişileriz bizimkide asker yolu beklemekmi canım.o tatlı ağzını boş yere yorma askerini düşün umarım tez zamanda sapasağlam yanımızda olacaklar.ASLANLAR GİBİ GİTTİLER ASLANLAR GİBİ GELECEKLER..turkbayragi

amin canım amiiin..
benımkı daha gıtmedı..aralık'ta gıdecek kımsetse..zaten butun bu konusmalarım o yuzden...
napalım artık o gıdene kadar boyle bır yasa cıkarsa da cıkar yapacak bır sey yok..kısmet..
sag salım gıdıp gelsınlerde..evlılık baska bahara kalsın artık napalım sempatiksalakcinni

inşallah HEPSİ (KISA-UZUN DÖNEM), TÜM ASKERLERİMİZ sapasağlam geri dönecekler.......Allah HEPSİNE yardım etsin.......

ozaman lütfen kocanı 18 ay gönüllü olarak tekrardan yollarmısın askere aralık celbinde bekliyoruzz..uzaktan davulun sesi hoş gelir anacım

meg arkadaşımızın eşi 15 ay uzun dönem askerlik yaptı
ve deselerdi askerlik 18 ay diye
bir 3 ay daha paşalar gibi yapardıturkbayragi
15 ay askerlik yapan 18 ayda yapar

peki bu soruyu size soralım siz eşinizi sevgilinizi kardeşinizi 18 demiyorum bakın 15 ay askere yollayabilirmiydiniz ?
5 ay askerlik yapan bir kişi 18 ay yapabilirmi?
aradaki farkı düşünü artık

peki bu soruyu size soralım siz eşinizi sevgilinizi kardeşinizi 18 demiyorum bakın 15 ay askere yollayabilirmiydiniz ?

ooofff bu ne saçma bi düşünce ne biçim bi yorum ya
ya anlamıyorum kısa dönem askerlik yapanları neden bukadar hafife alıyorsunuz
ne demek şimdi kısa dönem askerlik yapan 15 ay yapabilirmiymiymişmişmiş sempatiksalakcinni
evet yapabilir
onlar yapamadıkları için onlardan bir eksiği oldukları için 5 ay yapmıyorlar kuzum..
onlara bir hak tanınmış , ve onlarda bu haktan yararlanıyorlar..
ve de üniversite mezunu oldukları için arada süre olarak bir fark olması gerektiği için 5 ay yapıyorlar..
yıllarını okymaya vermiş bir insanın birde askerde 15 ay kaybetmemsi için yapıyorlar!!
sanki 15 ay yapanlar bayıldıkları için mi 15 ay yapıyor.
haklı olarak mecbur oldukları için..
15 çok uzun bir süre haklısınız herzaman söylüyorum bir insanın hayatından 1.5 yılı çalmak çok mantıksız,
biz nasıl onlara hak veriyorsak lütfen sizlerde kısa dönem yapanlara hak verin!!

neden anlamak ıstemıyorsunuz kı?
gerekıyorsa 15 ay da yapar tabıı hepsı neden yapmasın?yaptıgında neden beklemıyelım?
olay o degıl kı..carpıtıyorsunuz..
netıcede bu bır gorev degıl mı?gorev neyı gerektırıyorsa eger onu yapacaklar tabııkıde..
evet sımdı kısa yapacak ama yarın 9 ay yapacak derlerse tabııkıde 9 ay yapacak ve bende 9 ay beklıycem..ya da 15 ay ya da 20 ay..herneyse suresı..
ama soyle bır sey var..sımdı burada herkes farklı duygularda..
ben daha erkek arkdasım gıtmeden(Aralık'ta gıdecek) nasıl gecıcek napıcam nasıl olcak dıye dusunmeye basladım..kı benım erkek arkdasım kısa donem..uzun donemı dusunemıyorum bıle..bu konuda da hak verıyorum herkese,yerden goge kadar hemde..
ama bakın sımdı bırılerı cıkıp ınsallaaaah masallaaah dedıgınde koca koca harflerle sankı beyınlerımıze bırseyler kazımak ıstercesıne bır seyler soyledıgınde dogal olarak ınsan kızıyor..sımdı ben kalkıp ınsaaaallaah tek tıp askerlık cıkmaz,15 ay gıden gıder desem ne hıssedersınız ne dusunursunuz?veya ben ooohhh benım sevgılım 5,5 ay yapcaaaak desem?yanı anlatabılıyor muyum?hos degıl..
ben bu tarz soylemler oldugu ıcın dedım kı;benım sevgılım gıtsın gelsın ondan sonra uzarsa uzasın dedım..tepkı cektım..neden?cunku bana ne demeye getırdım..neden bana ne demeye getırdım?cunku bazıları ınsallaaah dedı dıye..bende aynı uslubla cevap verdım..
olay bundan ıbaret..yoksa herkesın hakkıdır sevdıgıne bıran once kavusması..5,5 ay nerdeee 15 ay nerdee..buna asla ama asla lafım yok,olamaz da zaten..

Artik hos olmayan yorumlar gelmeye basladi ! Bu ilk ve son hatirlatmam...

ooofff bu ne saçma bi düşünce ne biçim bi yorum ya
ya anlamıyorum kısa dönem askerlik yapanları neden bukadar hafife alıyorsunuz
ne demek şimdi kısa dönem askerlik yapan 15 ay yapabilirmiymiymişmişmiş sempatiksalakcinni
evet yapabilir
onlar yapamadıkları için onlardan bir eksiği oldukları için 5 ay yapmıyorlar kuzum..
Onlara bir hak tanınmış , ve onlarda bu haktan yararlanıyorlar..
Ve de üniversite mezunu oldukları için arada süre olarak bir fark olması gerektiği için 5 ay yapıyorlar..
Yıllarını okymaya vermiş bir insanın birde askerde 15 ay kaybetmemsi için yapıyorlar!!
Sanki 15 ay yapanlar bayıldıkları için mi 15 ay yapıyor.
Haklı olarak mecbur oldukları için..
15 çok uzun bir süre haklısınız herzaman söylüyorum bir insanın hayatından 1.5 yılı çalmak çok mantıksız,
biz nasıl onlara hak veriyorsak lütfen sizlerde kısa dönem yapanlara hak verin!!

ya arkadaşım nuranın yormununda neyi saçma gördün anlıyamadım gayet güzel bir açıklama yapmış
benimde sevgilim 2 yıllık ünv.mzunu fakat 15 ay yapıyor yani
benimkide yıllarını okumaya verdi fakat 15 ay yapıyor yani benim sevgilim yine zaman kaybediyorki

Bu konuyuda kitlettiniz ya helal olsun artik nerede olay cikartacaginizi sasirdiniz.

Back
X