kızlar merhaba.askerlik hakkında pek bi bilgim yok. kasım şubat mayıs agustos dönemlerinde gidiliyor sanırım.çıktıgım kişi tecil ettirmişti.fakat tecilini bozdurmasını istedim çünkü bu iş uzadıkça uzuyor bian önce yapıp ona göre yolumuzu çizmek istedim söz nişan vs ya da iş için.
ben ona kasım aralık aylarında söyledim bozdur artık tecilini diye.o da tamam dedi yok şu hafta yok bu hafta halledicem diye.bide hipertansiyon rahatsızlıgı var.durumunu rapor etmek için rapor aldı bugun bide gitmeyebilirim dedi.ben de o kadar kolay değil o işler dedim her tansıyon olanı almamazlık yapmazlar diye.
sevgilimle bu konuda konustugumuzda tartışıyoruz malesef çünkü bıktım hem söz veriyor kaç haftadır halledicem diye hem de bişeyi halletigi yok şimdide diyorki haftaiçi halledicem görürsün.herneyse yani demek istedigim şu sevgilisi askere gidip gelmiş ya da askerde olanlar bilir.tecil bozdurup gitmek istese şubat tertibine yetişir mi? bu tarz işlemler ne kadar surede oluyor?bileniniz varsa yardımcı olabilir mi?