Merhabalar 12 yıllık evliliğimi bitirmeye karar verdik daha doğrusu eşim evi terk etti ve boşanmak istiyor 3 tane çocuğumuz var giderken bu evi çocuklar sende kalsın başka bir şey isteme benden dedi . Neden böyle oldu diye sorarsanız biz evlenirken ailesi hiç bir şekilde ne maddi ne manevi destek oldular onlarda hep öyle söyler beraber çalışarak didinip elde ettik herşeyi ve ondan sonra ailesi bizden para istemeye başladılar sürekli bende istemiyordum açıkçası bize kimse beş kuruş borc vermezken biz niye verelim 3 çocuk var diye hep söyledim eşime bir gün eşimin kardeşi geldi kilodan dertliydi bende dedim bende ameliyat olacağım falan filan eşimin kardeşi stresten oluyor dedi kilo bende dedim en büyük stresim abin dedim o günden beri konuşmuyor benimle sonra diğer erkek kardeşi askere gidecek Haziran'da bedelli askerlik yapacakmış bende dedim biz niye para veriyoruz dedim eşim onu dükkana çağırır dı gelmezdi düzgün bile kazandığı para da bile gözleri vardı abisi okadar para alıp bize niye yardım etmiyor diye söylenmişti bende sen buna rağmen para veriyorsun dedim istemiyorum dedim belki bu yüzden gitti bilmiyorum ama büyük kızım 11 yaşında oğlum 3 yaşında küçük kızım da 2 yaşında hepimizin psikolojisini bozdu gitti ben şimdi çıktığım yolda ne yapmam gerek bilmiyorum Şuan eşimle ortak yaptığımız bir ev bir arsa iki araba üstüne kayıtlı olmayan dükkan var dükkandaki makineleri benim çalıştığım zamanki paralarla aldı ki hepsi öyle beraber yaptık her yaptığı şeyde benim de katkım var para olarak İzmir'de çok iyi bir avukata ihtiyacım var ama işte net kazanır mıyım ona göre para vermek istiyorum açıkçası öyle çok büyük maddi durumum yok şuan 4 senedir çalışmıyorum çocuklar dan dolayı lütfen bilgisi olan yazarsa sevinirim biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin en çocuklarım için üzülüyorum böyle olacağını bilseydim yaparmıydım onlara böyle bir kötülük istemezdim o kendi ailesini bırakıp annesi ile kardeşlerini seçti mal gibi ortada kaldım üç çocukla boşandık dan sonra nasıl çalışırım bu çocuklarla nasıl bakarım yani hiç bilmiyorum