Aşkı bitmiş

Bir insanın özelini kurcalayıp sorguya çekmişssiniz.
Kusura bakmayın, kendisi bahane üretmemiş. Ben de soğurdum açıkcası.

Hatta, ben adamın yerinde olsam sizden ayrılırdım çünkü bugün özelini kurcalayan kişi daha sonra bunları bahane ederek sürekli laf kalabalığı yapar. Adama hesap sormuşsunuz yav. HİÇ ETİK DEĞİL.

Eski mesajlarını okumuştum 5-6 yıllık hesabını alınca. Eski sevgilisine yaptıklarını falan . Bana neden bunları yapmadın falan demiştim. Dün işte kavga sonu o gün benim içimde heyecanimi bitirdin . Eskisi gibi olamadık çok seviyorum seni ama o kızdım ve utandim ki falan dedi.
Böyle durumlarda kıyaslamayı hiç doğru bulmuyorum ben. Eşeğin kulağına su kaçırmak derler ya hani o ilişkisindeki duygularını hatırlatıp kendi içinde de kıyas yapmasına neden olmuş olabilirsiniz. Ben sizin yerinizde olsam madem aşkın bitti ben zorlama bir ilişki istemiyorum deyip rest çekerim. Biraz kaybetme korkusuna ihtiyacı var gibi

Yaptığınız çok yanlış bir şey ancak bir insan bir şeyi affedip yola devam ediyorsa bunun konusunu açmamalı. Açıyorsa bile sadece yaptığınız eylemin yanlışlığı üzerinden olmalı bu. Aşkım bitti demek çok büyük sorumluluk isteyen bir cümle. İki durumun birbiriyle alakası yok. Yapılan hataya kızmıştır ama sanki biraz da bahane ediyormuş gibi geldi. Evlilik kararı almışsınız anladığım kadarıyla ama tadı kaçmış bence işin.

Sevgilimle dün kavga ettik eskiden ettiğim bi hata yüzünden bana o gün içimden birşeyler öldü aşkımızı bitirdik. Sevgimiz devam ediyor dedi. Neden evleniyoruz o zaman dedim. Bana dediği laf sana karşı hislerime tutunmak için. Nasıl düzelteceğim herşeyi ben
Evlilik biten bir aşkı alevlendirmez. Aksine ne kadar doğru bilemiyorum ama evliliğin çoğu zaman heyecanı öldürdüğü ve aşkı bitirdiği söylenir. Kaldı ki hislere tutunmak için evlenmek nedir allasen? Tutunamazsa ne olacakmış boşanacakmıymışsınız? Biliyorum söylemesi kolay diyeceksiniz ama bu kişiyle kesinlikle evlenmeyin.

Herkes abarttığını söylemiş ama bence ayrılmalıydı sizden.

Insanların sınırları olmalı. Bu sınırlara hickimse müdahele etmemeli. Siz o sınırı son derece zorlamışsınız.

Insanların geçmişte yaşadığı şeyler özeldir. Siz hem bu özeli merak etmişsiniz hem ajanlık yaparak didiklemişsiniz hem de hesap sorup trip atmışsınız.

Muhtemelen kendinizi çok özel en özel hissetme ihtiyacınız size bunları yaptırmış. Öz-güven eksikliği yani.

Benim de ünivesite zamanlarından kalan mailim var. Içinde çok özel yazışmalarım var. O zamanlardan kalma bilgilerim sırlarım açık yaralarım gözyaşlarım mektuplarım....

Biri benden habersiz iznim dışında o alana mudahele eder ve bana geçmişle ilgili sorgulama yaparsa ben direk silerim hayatımdan hatta dava bile açarım o kadar netim. Siber zorbalık bir bakıma bu.

Sizin bu yaptığınız burdan bakınca, karşı tarafı koşulsuz sevme değil , içinizdeki sevgi eksikliğini giderecek birine ihtiyaç duyma. Gerçekten sevmiş olsanız onu geçmişine kadar kabul eder ve anlamaya çalışırsınız.

Şimdi karşı tarafı savunacak şeyler söylemek istemiyorum. Sadece sizin davranışınıza odaklandım . Başkalarının sınırlarına giriyorsanız , sizin sınırlarınız da çok zayıftır. Bence bu konuyu düşünmelisiniz
ama iste siz ben direkt ayrilirdim diyorsunuz, konu sahibinin sevgilisi ayrilmam evlenirim senle ama seni eskisi kadar sevmem diyor. kadin hata yapmis okay ayrilsin karsiligini versin ama bu sekilde bunu hayat boyu surecek bir psikolojik siddete cevirmek hic mantikli degil. keske konudaki adam da sizin gibi net olsa. ayni sey degil.

ama iste siz ben direkt ayrilirdim diyorsunuz, konu sahibinin sevgilisi ayrilmam evlenirim senle ama seni eskisi kadar sevmem diyor. kadin hata yapmis okay ayrilsin karsiligini versin ama bu sekilde bunu hayat boyu surecek bir psikolojik siddete cevirmek hic mantikli degil. keske konudaki adam da sizin gibi net olsa. ayni sey degil.
Uff

Siz hata etmişsiniz evet bakmamalıydınız ama sevgiliniz de kindarmış . Evlilikte güven, itimat olmalı . Hatalarınız olduğunda konuşup , kapatıp konuyu bir daha açmamalısınız . Sonraki süreç senin annen şunu dedi benim annem bunu dediye döner .
Hislere tutunmak ne demek yahu ? İlk defa duydum . Tutunamazsa ne olacak ? Evlendiniz diyelim , boşanacak mısınız ?

Evlilik evet çok güzel ama bir o kadar da zor ve çetrefilli . İki insan , iki aile , belki çocuklar ortak paydada buluşmalı ki bir elin parmakları bile aynı değil . Düşün ne kadar zor . Yoksa sıkıntılar olur . Vallahi kendim için söylüyorum eşime karşı sevgim hiç azalmadı ama bazen sorumluluklar o kadar ağır geliyor ki , keşke evlenmeseydim diyorum . Sonra içeri gidiyorum üçü birden kızma birader oynuyor . Mutlu oluyorum . Neyse iyi ki evlenmişim diyorum .
Bence sevgilin biraz korkak Ya da alışkanlıklarını değiştirmesi zor olan biri . Ayrılmanız lazım . Yıllarca bunun lafını eder durur .
Sen bir çiçek istersin , o sana bu olayı hatırlatır . Sen güllaç dersin o mesajlarım der . Sen doğuma gidelim dersin o sana karşı tutunduğum hislerim zayıf gelemem der .

Yalnız buraya yeni üyelik vs açarsam hislere_tutunmak olacak nickim 😂

Eski mesajlarını okumuştum 5-6 yıllık hesabını alınca. Eski sevgilisine yaptıklarını falan . Bana neden bunları yapmadın falan demiştim. Dün işte kavga sonu o gün benim içimde heyecanimi bitirdin . Eskisi gibi olamadık çok seviyorum seni ama o kızdım ve utandim ki falan dedi.
Ay manipülasyoncuya bak. Evlenecek misin bu sahisla gercekten

Bahaneeeee. Insanlar sevdikleri icin neleri sineye cekiyor görüyoruz. Hataniz oyle buyuk affedilmicrk aşkın bitebilecegi bir hata degilki. Elinde bi koz var oda ayrilmak icin bahane yapiyo o kozu. Hic usteleme by by de bi cacik olmaz bu cocuktan onune bak.

Düşünceleriniz tamamen aynı peki ben nasıl düzeleceğim nasil düzelecek her sey
Eğer evlenmeye karar verdiyseniz, birbirinize güven vermek zorundasınız. Kıskançlık krizlerini bırakıp kendinize yatırım yapın. Özür dileyin kendinizi ona sevdirin vb. Demiyorum. Spora başlayın, kendinize odaklanin. Sağlıklı beslenin , hobiler edinin. Onun üzerine yogunlasmaktan vazgeçip kendinize dönerseniz bence bir çok şey düzelir.

Adam ayrılamıyorsa umut görüyor bu iliskide demek ki. Ben açıkçası adamın tepkisini , ilişkilerine bir şans veriyor olarak değerlendirdim. Konu sahibi hemen evlenmesin. O da kendini dinlesin bakalım. Adamın narsist sosyopat olduğunu kıza bu hatası için kahır çektirip çektirmeyeceğini bilmiyoruz ki. Iyi niyetli düşünmek istiyorum ben.

Ben bana asik biriyle evlenmek istiyorum,en iyisini yasamaya layigim de bitir,cok isterse evlenmeyi en azdan askini ispat etmek icin cabalar,yapmiyorsa zaten vazgecmis,sen terket diye soylemis bunları demektir.Arti sizi bilmiyorum ama,esim evlenmeden boyle dese ben sogur evlenmezdim....

bahaneee,karşısına çıkan ilk fırsatı değerlendirmiş.

üzgünüm ama sizi sevmiyor sevgiliniz,ayrılmalısınız çünkü sevgi zorla olacak veya telafi edilecek,yerine elle alıp konulacak bir şey değil... :(

tamam sizin de hatanız var ama,bu işte aşkım bitti eskisi gibi olamayızlık bir şey değil bence.

Vehheyy Vehheyy!palavraya bak bende değer görmek istiyorum deyince ani yapılan erkek manevrasi"önünü şimdiden keseyim ki evlenince artarak devam etmesin"korkusuyla yapılan"Ayy benim güvenim gitti geriye Ayu'luğum kaldı"oyunu
Yoksa şu olay tek başına ayrılık sebebi olurmu karşı cins için Allah aşkına
Niye evlenmesin ki Sen'inle O'na göre şu anda Sen'den iyisi samda kayisi

Adam ayrılamıyorsa umut görüyor bu iliskide demek ki. Ben açıkçası adamın tepkisini , ilişkilerine bir şans veriyor olarak değerlendirdim. Konu sahibi hemen evlenmesin. O da kendini dinlesin bakalım. Adamın narsist sosyopat olduğunu kıza bu hatası için kahır çektirip çektirmeyeceğini bilmiyoruz ki. Iyi niyetli düşünmek istiyorum ben.
Sizin gibi düşünüyor oda

Back
X