Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bizi kimi zamn sevinçten körde ediyor kimi zamn sadece gözyaşı oluyor verdiği peki bile bile onu bu kadar vazgeçilmez kılan aşkı sizler için özel yapan ne bağlılıkmı heyecan mı :lepi:
kızlar bizi kimi zamn sevinçten körde ediyor kimi zamn sadece gözyaşı oluyor verdiği peki bile bile onu bu kadar vazgeçilmez kılan aşkı sizler için özel yapan ne bağlılıkmı heyecan mı :lepi:
Aşk tamamen kimyasal ve hormonelken, sevgi ve bağlılıkla devam ediyor hayat. Birsüre sonra eğer bu insan seni hayattan soğutacak kadar kötülükler yapmaya başlamışsa sevgi de gidiyor ama o bağlılık var ya insanı perişan eden ooo!!!! Ayrılırsam yalnız kalır mıyım diye, ne yaparım onsuz diye ve aslında hala seviyor muyum acaba diye hep sorarsınız kendinize... :)
Allah bize yardım etsin. Ben herşeye rağmen eşimi seviyorum :) çocuk gibidir beni deli eder ve birçok kere kendi kendime devam etmeli miyim sorusunu sordurur... ama sonra gün gelir sıkıntı geçer düşünmem bunları.