• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşkı bu kadar önemli kılan ne

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
kızlar bizi kimi zamn sevinçten körde ediyor kimi zamn sadece gözyaşı oluyor verdiği :utangac:peki bile bile onu bu kadar vazgeçilmez kılan aşkı sizler için özel yapan ne bağlılıkmı heyecan mı :lepi:

kızlar bizi kimi zamn sevinçten körde ediyor kimi zamn sadece gözyaşı oluyor verdiği :utangac:peki bile bile onu bu kadar vazgeçilmez kılan aşkı sizler için özel yapan ne bağlılıkmı heyecan mı :lepi:

Aşk tamamen kimyasal ve hormonelken, sevgi ve bağlılıkla devam ediyor hayat. Birsüre sonra eğer bu insan seni hayattan soğutacak kadar kötülükler yapmaya başlamışsa sevgi de gidiyor ama o bağlılık var ya insanı perişan eden ooo!!!! Ayrılırsam yalnız kalır mıyım diye, ne yaparım onsuz diye ve aslında hala seviyor muyum acaba diye hep sorarsınız kendinize... :)

Allah bize yardım etsin. Ben herşeye rağmen eşimi seviyorum :) çocuk gibidir beni deli eder ve birçok kere kendi kendime devam etmeli miyim sorusunu sordurur... ama sonra gün gelir sıkıntı geçer düşünmem bunları.

Back
X