Aşk'ı Memnu !

sedefle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
138
14
26
Ankara
Kızlar slm. 2gün öncesi çok yakın bir arkadaşım beni aradı ağlayarak. Ben dondum hala çözüm yada fikir veremiyorum kıza sonra ararım ben seni müsait değilim demek zorunda kaldım :26: :50: Konu şu,

arkadaşım özge evli 2 yaşında çocuğu var kv, kb ve kaynıyla yaşamakta eşi asker bu arada ... Kaynının senelerdir süren birlikteliği var ama annesi ve babasyla telefonda tanıştırmış, babası baş tacı edip özgeyi hep dışlamışlar. (hayatında hiç görmediği sadece telefonda konuştuğu kız için, ben gelinime ev alcam bilmemne diye bizim kızı ezdiler :50: ...) neyse bu böyle evlendi evleneli devam etti. Beni aradığı gün kaynının telefonuyla eşini ararken ,eşinin amcası'nın gelininin fotolarını görüyo. şüphelenmeye başlıyo doğal olarak neden onun fotoğrafı duvar kağıdı olsun diye? çokda haklı ... Casusluk yapıp galeriye girince hep o kadının fotoğrafı ve küçük oğlunu görünce iyice kuşkulanıyo. Meğer o kızla sevgililermiş .... O yüzden her davet edildiğinde bahaneler bulup sıyrılıyomuş ... Evli ve 2 çocuklu olmasının dışında amcasının gelini. Yazık bizimki hemen kocasını arayıp durumu izah etmeye çalışırken kocası buna inanmıyo, ''abim yapmaz öyle şeyler iftira atma diye'' :5: Yazık özgede beni aradı napcam kimse bana inanmaz vs vs dert yandı. :26: Dahası var, kadının küçük oğlunun bundan olma ihtimali bile mevcut !!!!!!! Kadına başka hat alıp kocası uyuduktan sonra konuşmalarını okuyo vs vs vs

böyle büyük sırı içinde nasıl tuttuğunamı yansın, kocasının inanmayışına mı yoksa kadının kocası hasta ve yeni ameliyatlıymış yani bi süre yatalak ona mı yansın :5: Elim ayağım boşaldı duyduğumda bu nasıl bi adalet, rabbim korusun ..... Kıza ne desem nasıl melhem olsam arkadaşlar ?

Bence kendisi bu kadar zor bir durumdayken daha fazla üstüne vazife olmayan şeylere karışmasın.
Kendi hayatını kolaylaştısmaya çalışsın.
Evli kadın başka adamdan çocuk yapacak cesareti buluyorsa kılıfını da bulur merak etmeyin.
O da iftiracı olarak kalır.

ne mide bulandırıcı vıcık vıcık ilişkiler bunlar ya!

kimin eli kimin cebinde belli değil..

arkadaşının bu konuda takılacağı en önemli nokta eşinin ona inanmamış olması bence! eşine inanmayıp abime iftira atıyorsun diyorsa belki de o da biliyordur bu ilişkiyi..

bu nedenle bence hiç karışmasın,kendi kocası bile ona inanmazken diğer insanlar hiç inanmaz,adı iftiracıya çıkar.

bu kadar şeyi göze alıp bu çirkin ilişkişi sürdüren insanlar sıyrılmanın da bir yolunu bulur.

Son düzenleme:
kaynının telefonunu habersiz mi kullanmış:44:

en iyisi hiç karışmamak

eşi bile inanmadığına göre diğerleri hiç inanmaz:ssz:

üç maymunu oynasın görmedim duymadım bilmiyorum:19::36:

nasıl osa birgün ortaya çıkar hiç bir yalan sonsuza kadar gizlenmez merak etme :31:

ama bunu ortaya çıkaran kendisi olmasın:24:

Bana sorarsan, arkadaşının yaptığı durumdan vazife çıkarmak..
İşine baksa daha iyi eder..
Üstelik askerde olan eşini arayıp moral vereceği yerde bir de onu oralarda huzursuz ediyor..Çok yanlış..

Hem minareyi çalan kılıfını da hazırlar..İspatlayabilecek mi ki iddialarını arkadaşın?

Son düzenleme:
Bana sorarsan, arkadaşının yaptığı durumdan vazife çıkarmak..
İşine baksa daha iyi eder..
Üstelik askerde olan eşini arayıp moral vereceği yerde bir de onu oralarda huzursuz ediyor..Çok yanlış..

Hem minareyi çalan kılıfını da hazırlar..İspatlayabilecek mi ki iddialarını arkadaşın?

size katılıyorum eşine hemen bunu yetiştirmemesi lazım:50:

bencede karışmaması en iyisi....
zaten ne kadar gizli tutabilirlerki bunu....
nasılsa çıkacak bi yerden...

Kızlar slm. 2gün öncesi çok yakın bir arkadaşım beni aradı ağlayarak. Ben dondum hala çözüm yada fikir veremiyorum kıza sonra ararım ben seni müsait değilim demek zorunda kaldım :26: :50: Konu şu,

arkadaşım özge evli 2 yaşında çocuğu var kv, kb ve kaynıyla yaşamakta eşi asker bu arada ... Kaynının senelerdir süren birlikteliği var ama annesi ve babasyla telefonda tanıştırmış, babası baş tacı edip özgeyi hep dışlamışlar. (hayatında hiç görmediği sadece telefonda konuştuğu kız için, ben gelinime ev alcam bilmemne diye bizim kızı ezdiler :50: ...) neyse bu böyle evlendi evleneli devam etti. Beni aradığı gün kaynının telefonuyla eşini ararken ,eşinin amcası'nın gelininin fotolarını görüyo. şüphelenmeye başlıyo doğal olarak neden onun fotoğrafı duvar kağıdı olsun diye? çokda haklı ... Casusluk yapıp galeriye girince hep o kadının fotoğrafı ve küçük oğlunu görünce iyice kuşkulanıyo. Meğer o kızla sevgililermiş .... O yüzden her davet edildiğinde bahaneler bulup sıyrılıyomuş ... Evli ve 2 çocuklu olmasının dışında amcasının gelini. Yazık bizimki hemen kocasını arayıp durumu izah etmeye çalışırken kocası buna inanmıyo, ''abim yapmaz öyle şeyler iftira atma diye'' :5: Yazık özgede beni aradı napcam kimse bana inanmaz vs vs dert yandı. :26: Dahası var, kadının küçük oğlunun bundan olma ihtimali bile mevcut !!!!!!! Kadına başka hat alıp kocası uyuduktan sonra konuşmalarını okuyo vs vs vs

böyle büyük sırı içinde nasıl tuttuğunamı yansın, kocasının inanmayışına mı yoksa kadının kocası hasta ve yeni ameliyatlıymış yani bi süre yatalak ona mı yansın :5: Elim ayağım boşaldı duyduğumda bu nasıl bi adalet, rabbim korusun ..... Kıza ne desem nasıl melhem olsam arkadaşlar ?

bende başlığı okuyunca acaba eve elen bir gelin eşine mi yazdı diye düşündüm ama madem sana inanmıyolar sen de karışmazsın tabiki insani erdemle bunu yapmışsın ama anlayan var mı sen kendini yani arkadaşın için diyorum üzmesin kednini

bence arkadaşın üç maymunu oynamalı... ben azından bi süre daha...
diğer türlü herkes sütten çıkmış ak kaşık olur, arkadaşın da ortalığı karıştırma çalışan, kıskanç gelin konumuna düşer...

bence arkadaşın üç maymunu oynamalı... ben azından bi süre daha...
diğer türlü herkes sütten çıkmış ak kaşık olur, arkadaşın da ortalığı karıştırma çalışan, kıskanç gelin konumuna düşer...

böylesi yasak ve tehlikeli durumda hem fotolar hem mejlar nasıl tel. de durur ki
hemde duvar kağıdıyken ortada mı bırakıyo tel. nu:44:
tuhaf:44:

.......................................
msj tekrarı

Son düzenleme:
deneme mesajı............

Son düzenleme:
Şu durumda dert edeceği en son şey kaynının kiminle sevgili olduğu olmalıydı..

Kendi derdi başından aşkınken başkalarının günahlarına burnunu batırmasın, hadi batırdı diyelim delil olmadan birşeylere kalkışmasın..

Kimse yoğurdum ekşi demez..

bence kendisi bu kadar zor bir durumdayken daha fazla üstüne vazife olmayan şeylere karışmasın.
Kendi hayatını kolaylaştısmaya çalışsın.
Evli kadın başka adamdan çocuk yapacak cesareti buluyorsa kılıfını da bulur merak etmeyin.
O da iftiracı olarak kalır.

canım sana aynen katılıyorum
bencede bizim orda minareyi çalan kılıfını hazırlar derler
senin arkadşaın iftiracı konumuna düşer

Allahım korusun ne kadar çoğaldı bu tarz ahlaksız insanlar..
İnanması gereken en önemli kişi; arkadaşınıza iftiracı yaftasını yapıştırdıysa en iyisi susması ki şuan sevilmeyen gelinken kıskançlıktan yapıyor yaftasının yapıştırılmasıda kaçınılmaz olur..
Telde kv ve kpsiyle konuştuğuna göre sesinden anlamamaları,tanımamaları çok ilginç yada onlarda farkında herşeyin..Karışmamak en doğrusu..

arkadaşınız bencede karışmasın sonra iftiracı konumuna düşer zaten bu tür ilişkiler eninde sonunda ortya çıkar ayrıca eşi askermiş askerdeki birine aile sorunları anlatılmaz bizde böyledir askerdeki olan birine kesinlikle dertlerimizi sıkıntılarımızı anlatmayız ayrıca arkadaşanız kaynınızın telefonunu habersiz mi almış yoksa ortalık yerde mi bırkıyor telefonu

böylesi yasak ve tehlikeli durumda hem fotolar hem mejlar nasıl tel. de durur ki
hemde duvar kağıdıyken ortada mı bırakıyo tel. nu:44:
tuhaf:44:

Aynen bana da çok tuhaf geldi.
Durum başlı başına tuhaf zaten. Tiksindim.

Bence de arkadaşınız kendi hayatına baksın. Öncelikle kocasının güvenini kazanmaya çalışsın. Veya kocasını farklı bir gözle gözlemlemeye başlasın. Öyle ya, çat diye 'iftiracı' yaftası yapıştırmış karısına.

Back
X