Aşk'ı Memnu !

böylesi yasak ve tehlikeli durumda hem fotolar hem mejlar nasıl tel. de durur ki
hemde duvar kağıdıyken ortada mı bırakıyo tel. nu:44:
tuhaf:44:

ben de o nedenle sordum,telefonu habersiz mi kullanmış diye:34:

Töbe yarabbimmmmm daha neler duyucaz :53::53::53:

Dizinin etkisinde çok fazla kalmışlar. Bihter de hamile kalmıştı Behlül den

Arkadaşınız karışmasın herkes sıyrılır olan arkadaşınıza olur

Hayatta hiç birşey gizli kalmaz zaten....

Bu arada birşey daha dikkatimi çekti..

Anladığım kadarıyla bu aldatılan gelin, arkadaşınızdan daha çok övülen ve sizin deyiminizle "baştacı edilen" gelin..
Acaba arkadaşınızın işi gücü bırakıp olayı aydınlatmaya çalışmasının sebebi biraz da bu olmasın:34:

Birşey daha soracağım..
Arkadaşınız bir aldatma olayı olduğuna dair nasıl bu kadar emin konuşabiliyor?
Hep "şöyleymiş, böyleymiş"şeklinde ifadeler kullanmışsınız..
Acaba bu bilgilerin kaynağı nedir?

bende şunu anlayamadım..tamam arkadaşınızın kaynı akrabası olan evli bir kadınla beraber..onun fotoların da telinde görmüş..buraya kadar tamam..ama kadının çocuğuun bile kaynından olduğuna arkadaşınız nasıl karar vermiş?

araştırmış mı,soruşturmuş mu DNA testi mi yapış ne yapmış?

bu aldatma olayından bile çok daha ağır bir suçlama..arkadaşınıza söyleyin tehlikeli sularda yüzüyor.böyle bişeyi ıspatı olmadan ortaya atarsa en çok başı ağrıyan o olur.

Bu arada birşey daha dikkatimi çekti..

Anladığım kadarıyla bu aldatılan gelin, arkadaşınızdan daha çok övülen ve sizin deyiminizle "baştacı edilen" gelin..
Acaba arkadaşınızın işi gücü bırakıp olayı aydınlatmaya çalışmasının sebebi biraz da bu olmasın:34:

Birşey daha soracağım..
Arkadaşınız bir aldatma olayı olduğuna dair nasıl bu kadar emin konuşabiliyor?
Hep "şöyleymiş, böyleymiş"şeklinde ifadeler kullanmışsınız..
Acaba bu bilgilerin kaynağı nedir?

gerçekse yazışmaları varmış karaca
ordan anlaşılırda işte biraz tuhaf bir durum
köşe bucak saklaması lazım o tel. ismini bile değişik kaydetmesi gerekirken
foto duvra kağıdı olmuş:44:

gerçekse yazışmaları varmış karaca
ordan anlaşılırda işte biraz tuhaf bir durum
köşe bucak saklaması lazım o tel. ismini bile değişik kaydetmesi gerekirken
foto duvra kağıdı olmuş:44:

Ve o telefon orta yerde, elden ele gezebilecek konumdaymış..öyle mi?
Yalnız her nasılsa sadece bu arkadaş görmüş bu telefonda gizlenen gerçeği..

O arkadaş bu işi kapatsın bence en kısa zamanda..Yoksa canı çok yanacak gibi:34:

Emin olmadan eğrisi doğrusu nedir bilip bilmeden böyle ithamlar, suçlamalar ne kadar ayıp arkadaşınızın yaptığı :19: hem ne gerek var böyle gereksiz yere casusculuk oynamaya,,arkadaşınız fazla işgüzar bence :20:

Ve o telefon orta yerde, elden ele gezebilecek konumdaymış..öyle mi?
Yalnız her nasılsa sadece bu arkadaş görmüş bu telefonda gizlenen gerçeği..

O arkadaş bu işi kapatsın bence en kısa zamanda..Yoksa canı çok yanacak gibi:34:

kaynın telefonu ortada gezmekle kalmıyor inceleme yapılabilecek kadar bırakılıyor bir yerlerde
ayrıca arkadaşınızda biri görür endişesi taşımadan alıp inceleyebiliyor bu telefonu
insanların rahatlıkları ilginç gerçekten:44::44:

açılan 3 konudan birine bu yorumu yazmak adetim olacak yakında ama
nerden baksan tutarsızlık....:ssz::ssz::ssz:

kaynın telefonu ortada gezmekle kalmıyor inceleme yapılabilecek kadar bırakılıyor bir yerlerde
ayrıca arkadaşınızda biri görür endişesi taşımadan alıp inceleyebiliyor bu telefonu
insanların rahatlıkları ilginç gerçekten:44::44:

açılan 3 konudan birine bu yorumu yazmak adetim olacak yakında ama
nerden baksan tutarsızlık....:ssz::ssz::ssz:

Size şu kadarını söyleyim rabbim birşeyi ortaya çıkaracaksa inanın onda mantık olmuyor.
Şöyleki daha öncede bahsetmiştim benim babamda evli bir kadınlA birlikte.
Tabi biz telefon konuşması mesaj falan sürekli yakalıyoruz ama annemi bir türlü inandıramıyoruz.
Bu arada babam şu anda 68 yaşında tabi annem bize 15 senedir pek cinsel hayatları olmadığını söylemiyor utanıyor.
Meğerse bizimki kadınla işini görüyor annemi istemiyor.
Neyse konuyu çok uzattım bizimki alıyor ilacı sonra kadına gidiyor vede yedikleri haltları telefona çekiyorlar.
Sonrada ortada bırakıyor ve yakalanıyor
Demem oki artık kimse çekinmeden yapıyor canım yakalanırsa utacakmı sanki
Allahım bunlara layığını versin inşallah

ben de bir noktaya dikkat çekeyim. bu sanal gelin adayı hani amca gelini olan. kaynı babasıyla annesiyle telefonda uzuuun uzun konnuşturuyormuş. e insan tanıdığı birinin sesini hiç mi tanımaz? yani ben akrabalarımdan dayı gelinlerini bile pek muhabbetim olmasa da tanırım yani telefonda. duvar kağıdı yapacak cesareti varsa ortada koyacak kadar da deliliği var bence. hiç akıl karı değil

Bir de izinsiz mi alıyor telefonu hep, eşimle görüşeceğim deyip bir müsade istemez mi insan

Eee sürekli zaten kaynının telefonundan eşini arıyorsa da , kaynı neden o resmi duvar kağıdı yapsın ki ?

Çok merak ettiğin eltin bu işte yengecim gör diye mi

Bir de izinsiz mi alıyor telefonu hep, eşimle görüşeceğim deyip bir müsade istemez mi insan

Eee sürekli zaten kaynının telefonundan eşini arıyorsa da , kaynı neden o resmi duvar kağıdı yapsın ki ?

Çok merak ettiğin eltin bu işte yengecim gör diye mi

sizce de bu konuda rahatsız edici, oturmayan bir kısım yok mu?

yani insanın bu özge hanıma "vah vah" deyip yol gösteresi gelmiyor da," bu işte bir iş var" diyesi geliyor

bir de şunu sor

kadının resimlerini tek mi görmüş galeride?

yani belki yeğenini çok seviyordur, annesiyle de resmi denk gelmiştir.

sizce de bu konuda rahatsız edici, oturmayan bir kısım yok mu?

yani insanın bu özge hanıma "vah vah" deyip yol gösteresi gelmiyor da," bu işte bir iş var" diyesi geliyor

Türkmengelini ben seni özlemişim ya :3:

Bu arada konuda hissetiğin o duyguya bende katılıyorum.
Hatta cidden iftira bile atılıyor olabilir diye düşünmeye başladım.

yaa bide bu kadını tel.de konuşturmuş babası ve annesiyle:53:
delimi bunlar nasıl bir cesaret ya tanısalar
ve bu anne baba görmeden etmeden ölüp bitiyolar ev alıyolar da hiç mi getir bir görelim demiyolar

cem yılmazın marjinalliği geldi aklıma :52:

Türkmengelini ben seni özlemişim ya :3:

Bu arada konuda hissetiğin o duyguya bende katılıyorum.
Hatta cidden iftira bile atılıyor olabilir diye düşünmeye başladım.

canım benim sağol:)

ben buralardayım. ya kpss başlığında ya sinir bozucuda ya aralık analarında...artık kaynanamdan bahsedip kendi günümü de okuyanın gününü de rezil etmiyorum:))

konu iftira demiyelim de şimdi özge hanım bu telefon gelininden huylanmış biraz da kıskanmış ya birbirinden bağımsız parçaları kadın beyninin el öpülesi senaristliğiyle birleştiriyor olabilir.

yaa bide bu kadını tel.de konuşturmuş babası ve annesiyle:53:
delimi bunlar nasıl bir cesaret ya tanısalar
ve bu anne baba görmeden etmeden ölüp bitiyolar ev alıyolar da hiç mi getir bir görelim demiyolar

cem yılmazın marjinalliği geldi aklıma :52:

akıl küpüm Allah aşkına sen söyle,
sen tanımaz mıydın kardeşinin gelinini? bunlar konuşurken hiç mi çocuklar ağlamamış arkadan ne bileyim tanıdık sesler çıkmamış...

yani arkadaşınızın kaynı kuzeninin karısıyla birliktteymiş doğru mu anlamışım
yahu niye düz anlatmıyıorsunuz konuları iki saattir bunu düşünmekteyim karmakarışık anlatıyorsunuz arkadaşımın kaynı amcasının geliniyle sevgiliymiş diceğinize aarkadaşımın kaynı kuzeninin karısıyla birlikteymiş deseniz daha iyi olur neyse kafam buna takıldı bi tek benim
diğer olaya gelince boşa konuşamam dedikoduya girer ne diyim hem ben her duyduğuma inanmam ne malum belki iftiradır ALLAH tan korkarım

Son düzenleme:
akıl küpüm Allah aşkına sen söyle,
sen tanımaz mıydın kardeşinin gelinini? bunlar konuşurken hiç mi çocuklar ağlamamış arkadan ne bileyim tanıdık sesler çıkmamış...

yaa hadi sesini değiştirdi falan filan da
ne cesaret nasıl bir gözü dönmüşlük bu
iğrenç bir işin içindesiniz diyelim bu köşe bucak saklanır
ortada fotolar tel.de muhabbet yok yaaa senaryomu nedir bilemedim
konu sahibide gelse cevap vermez heralde arkadaşı olsa herşeyi bilirdi de cıks inandırıcı gelmedi:19:

Back
X