valla benm doğum günümde biz ayrıydık senağlama arkadaşlarımla kutlamıştım o doğum günümü ...amaaa ogün kapı çaldı bi açtım kocaman bi çiçek vee aşkımm...o gün barıştık Şeniz....her ne kdr şuan yine ayrı olsakda en güsel günümdüsenağlamasenağlamasenağlama
doğum günümün oldugu günlerde annesi cok hastaydı, sevgilimin dogum günümü hatırlamasını hiç beklemiyordum.bir anda hatırlayıp, ofisten biriyle bir çicek organize etmiş.çiçekçi geldiğinde kapıyı ben actım, adam parasını ödememi falan istedi, komikti.sevgilim çiçegi bir başkasına aldırtmıs, ama cicekçiyi arayıp karta ne yazılması gerektiğini kendi söylemiş.çok agladım..hayatımda aldıgım en güzel çiçek demek yetersiz olur, aldıgım en güzel, en özel hediyeydi.bir msj yazdım ve dedim ki '' bundan sonra yasanacak her saniyem senin olsun''.
hatırlamasını bile beklemezken, bunu yapabilmesi beni çok şaşırtmıştı...kalp şeklindeki güllerimi kuruttum, 10 aydır masamın ortasında duruyor.nişanlıydık ve bir süre önce bitirdik.alyansımı güllerin ortasına yerleştirdim.kıyamıyorum onları atmaya...
kızlar bende anlatayım doğum günümü size; bu sene aşkımla ilk evli olarak kutlayacağımız doğum günümdü tabi bende süpriz falan yapmasını bekliyorum neyse iş yerinden beni aradı canım akşam için evi temizle dedi bende arkadaşlarımızı çağırıp bana süpriz parti falan yapacak diye evi bi güzel temizledim. sabırsızlıkla akşam olmasını bekledim o arada bi güzel süslendimde sonra aşkım geldi ne yemek yaptın ben acıktım dedi yemek de yedik ben hala bi süpriz bekliyorum derken zil çaldı veeeee eşimin nefret ettiğim halası ve kocası gelmesin mi çok sinirlendim bunarın ne işi var burda dedim oda hiç oturmaya geldiler dedi eeee bugün benim doğum günümdü dedim ne olmuş her sene senin doğum günün dedi senağlama
barışacagımızı sanmıyorum ama yinede güzel dileklerin icin çok teşekkür ederim.
Bu arada asıl benim onun dogumgünü icin hazırladıgım hediye muhtesemdi.merak edersen onu anlatırım sana bir ara...
gecen yılki dogum gunumu anlatayım size :)
aksam bulusalım dedi hic kutlamadı bıle ben tahmın ettım once bı suprıs falanmı yapıcak acaba dedım. alsancakta bulusmak uzere anlastık . ben cıktım işten gittim bulusma yerıne bu yok.15 dk beklettı benıklava: sonra geldi ınmedı arabadan gel hadı dedı bındım arabaya . nereye gıdelım bu aksam sen nereye ıstersen oraya gıdelım dedı konak yonunde ılerledıgı ıcın benımde aklıma ıncıraltına gıtmek geldı.Sahılde falan bı yerde otururuz dedım. İçimdende kızıyorum unuttu die. bozuldum bayabi. inciraltına gittik turkuazi falan gecti oturmayacakmıyız bı yerde dedım buralar cok kalabalık ılerıye bırakalım arabayı yururuz dedı taa martı restaurantın oraya kadar gıttık arabayı parkettık. yurumeye basladık kaldırımda. Karanlıktı sahılde bı ısık gorunuyodu bi kayanın uzerınde bırı oturmustu. hava serındı hazıran aksamı ama ruzgar vardı. Aa suna bak dedım napıyo orda . el kol hareketlerı yapıyordu kayanın uzerındekı . hadı gel bakalım napıyor dedı tuttu elımden kumsalda denıze dogru yuruduk yaklasınca farkettım bı masa uzerınde mumlar güller ıkı de tabure bide kalplı pasta :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: şok oldum çok şaşırdım. Geç kalmasının nedeni anlasıldı . hayatımın en guzel dogum gunu suprızlerınden bırıydı. cok duygulandım.senağlama
ama bu sene gelmedı kendısı kustuk bız ozaman .klava: klava: genede kardesıyle bana pasta ve hedıyesını yollamıs. :Roflol: evde kutladık onsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?