askıınızla dogum gununuzu kutladınız mı??

umarım tekrar barısırsınız canımmm

ınsallah barısırsınız ya ben hıc dayanamıyrum sevenlerın ayrılmasınaasenağlamasenağlama

kızlar bende anlatayım doğum günümü size; bu sene aşkımla ilk evli olarak kutlayacağımız doğum günümdü tabi bende süpriz falan yapmasını bekliyorum neyse iş yerinden beni aradı canım akşam için evi temizle dedi bende arkadaşlarımızı çağırıp bana süpriz parti falan yapacak diye evi bi güzel temizledim. sabırsızlıkla akşam olmasını bekledim o arada bi güzel süslendimde sonra aşkım geldi ne yemek yaptın ben acıktım dedi yemek de yedik ben hala bi süpriz bekliyorum derken zil çaldı veeeee eşimin nefret ettiğim halası ve kocası gelmesin mi çok sinirlendim bunarın ne işi var burda dedim oda hiç oturmaya geldiler dedi eeee bugün benim doğum günümdü dedim ne olmuş her sene senin doğum günün dedi senağlama

Onunla ilk tanıştıgımıza bana denizin ortasında yaptıgı dogum günü süprizini ömrüm boyunca unutamam

geçen yıl bende kutlamıştım aynı ayda doğum günlerimiz ama bu sene hiç hatırlatmıycağım bakalım hatırlayacakmı?çok enteresan bişey olmadığını hatırlıyorum

yaaaaaaaaaa sinir oldum esıne valla,neden bazen erkekler bu kadar duygusuz ve bencıl oluyolar anlamıyorum

barışacagımızı sanmıyorum ama yinede güzel dileklerin icin çok teşekkür ederim.
Bu arada asıl benim onun dogumgünü icin hazırladıgım hediye muhtesemdi.merak edersen onu anlatırım sana bir ara...

canım barısırsınız belkı bu kadar kesın konusma sevıyorsan savasmalısın askın için ama tabıı işin iç yuzunu bılmeden buradan gelısıguzel yorum yapmak kolayy allah hayırlısını versın tatlım tabıkı ısterım anlatmanı
sevgiler...

gecen yılki dogum gunumu anlatayım size :)
aksam bulusalım dedi hic kutlamadı bıle ben tahmın ettım once bı suprıs falanmı yapıcak acaba dedım. alsancakta bulusmak uzere anlastık . ben cıktım işten gittim bulusma yerıne bu yok.15 dk beklettı benı klava: sonra geldi ınmedı arabadan gel hadı dedı bındım arabaya . nereye gıdelım bu aksam sen nereye ıstersen oraya gıdelım dedı konak yonunde ılerledıgı ıcın benımde aklıma ıncıraltına gıtmek geldı.Sahılde falan bı yerde otururuz dedım. İçimdende kızıyorum unuttu die. bozuldum bayabi. inciraltına gittik turkuazi falan gecti oturmayacakmıyız bı yerde dedım buralar cok kalabalık ılerıye bırakalım arabayı yururuz dedı taa martı restaurantın oraya kadar gıttık arabayı parkettık. yurumeye basladık kaldırımda. Karanlıktı sahılde bı ısık gorunuyodu bi kayanın uzerınde bırı oturmustu. hava serındı hazıran aksamı ama ruzgar vardı. Aa suna bak dedım napıyo orda . el kol hareketlerı yapıyordu kayanın uzerındekı . hadı gel bakalım napıyor dedı tuttu elımden kumsalda denıze dogru yuruduk yaklasınca farkettım bı masa uzerınde mumlar güller ıkı de tabure bide kalplı pasta :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: şok oldum çok şaşırdım. Geç kalmasının nedeni anlasıldı . hayatımın en guzel dogum gunu suprızlerınden bırıydı. cok duygulandım.senağlama
ama bu sene gelmedı kendısı kustuk bız ozaman .klava: klava: genede kardesıyle bana pasta ve hedıyesını yollamıs. :Roflol: evde kutladık onsuz.

cok guzelll cok romantik bı suprız olmusssss boyle erkek herkesın basına...

ben eşimle ilk doğum günümü asla unutamam.çok güzeldi.inanılmaz süprisleri olmustu beklemediğim için çok mutlu olmuştum

bayramdı doğum günüm, annemin elini öpmeye, bayramlaşmaya götürücem dedi, gittik evde kimse yok odaları gezdiriiyim dedi bi baktım mumlar pastalar ......
sonra ailesi geldi tanıştık falan çok güzeldi

İki kere beraber kutladık çok güzeldi ikisinide her zaman her şekilde yanımda olabilceğini hissettirdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…