Askim gitti :-(

sayılı gün çabuk geçer
19 gün ne ki bizim aylar oldu:(
resimleri olmasa yüzünü unutucam

Selam ,

Benimkide bugün gitti p.tesi gelcek :9:

Bende bugün tatilden geldim ,

Ama biz 13 Şubattan beri görüşmüyoruz ayrıydıkta :5:

İnş pazartesi görüşeceğiz...

Senin 19 günde çabucak geçer canım yha , üzülme senn :16:

19 gün müüü
ben 1 senedir görmüyorum sevdiğimi:14:
ama 15 gün sonra göreceğim nasipseee:69:

Sayılı gün çabuk geçer, sıkma tatlı canını... :34:

Benim erkek arkadaşım da Cuma günü yakın arkadaşının ablasının düğününe gitti onların memleketine annesiyle falan. 1 hafta sonra gelecek inşallah. Geldikten sonra hep beraberiz nasılsa, gelir geçer. :61::69:

Ay öyle deme, icim icimi yiyor zaten :( O gittigi 2 arkadasini hic sevmiyorum, cok pisler :(

zaten nedense bu tatillere pis arkdaşlarla gidilir hep:1: ..canım zaman geçer ne biliyim tatilde diye askerde değil ya ara msj at konuş pek boş bırakma yani bence:51:....için içini yemesi normaldir otele gitmişler hemde türkiyede bide hangi ilde onuda sölerimisin...ama umarım bi an önce zaman geçer ve kavuşursun sevdiğinee:69:

zaten nedense bu tatillere pis arkdaşlarla gidilir hep:1: ..canım zaman geçer ne biliyim tatilde diye askerde değil ya ara msj at konuş pek boş bırakma yani bence:51:....için içini yemesi normaldir otele gitmişler hemde türkiyede bide hangi ilde onuda sölerimisin...ama umarım bi an önce zaman geçer ve kavuşursun sevdiğinee:69:

Evt ya :( Arada sirada Face'den mesaj atiyo, telefonu yurtdisindan oludugu icin Türkiyede kullanamiyor.. Otelden Kayseriye gidince alirim yeni bir hat diyordu. Bakalim :)
Faceden bi kac resimlerini gördüm, baya aile oteli gibi yaa, havuzda kiz miz gözükmüyo, hihihihi :D Biraz rahatladim, otel Marmarisde :)

$Unavngivet.webp
Erkek arkadasim 16 gün sonra geliyoooo.. O gelmeden sacimi mi boyasam ne :-) Resimdeki kiza bayildiiiiim.. Az solaryuma giriyim, sonrada sacimi boyatiyim. Rengi baya hosuma gitti. Bu renkin adi nedir acabaaa :14:

Back
X