- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.297
- 53
- 36
- Konu Sahibi Gulgonca86
Ben Aşkım demem canım daha hoşuma gidiyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yooo bizim toplum gayet kaldırıyor vallaha. Sizinki de kaldırıyormuş ki yapıyorlar. Kaldı ki sizi ilgilendiren bir durum da yok ortada. Neden bu kadar dert ettiyseniz.Cok guzel soylemissinizde,bizim toplumumuz kaldirmiyor malesef bazi kesimler haric,kp kv nin yaninda oturmasinin ayip oldugu,ayni sofraya oturamayan gelinler var hala,malesef ayip diye,kisisel gorusumu soyledim ben,siz soylersiniz sizin aileleriniz kaldirir,ama bizimkiler tuhaf karsiliyor,bu sebepten bende merak ettim sordum.
Diyorum zaten,ama toplum arasinda demiyorum gerek de yok,hatta askim askim surekli soyleyenleride cok gereksiz buluyorum,ayip birde babalarin annelerin yaninda,tuhafima gidiyor,soyleyenlerede saygi duyuyorum...
Cok guzel soylemissinizde,bizim toplumumuz kaldirmiyor malesef bazi kesimler haric,kp kv nin yaninda oturmasinin ayip oldugu,ayni sofraya oturamayan gelinler var hala,malesef ayip diye,kisisel gorusumu soyledim ben,siz soylersiniz sizin aileleriniz kaldirir,ama bizimkiler tuhaf karsiliyor,bu sebepten bende merak ettim sordum.