- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
Çocuk senden hoşlanmıyor.Arkadaşca muhabbet ediyormuş sadece sen söyleyince de geri çekilmiş. Bi kıpırtı olsa az çok karşılık verirdi.. Yapacak birşey yok.Üstelemeyeceksin sanırım ? Normal yaşantına devam et, sende onunla ilgilenme.
Galiba biraz fazla hizli davranmissin canim..cocuk kendini geriye cekmis..neden böyle yaptin..keske seni biraz taminasina müsade etseydin..Simdi cocuk kendini ya agirdan satiyor yada senden hoslanmiyor..
Unutmaya calis ve üstüne fazla düsme bence..bence dersaneye gidiyorsan üniversiteye hazirlaniyorsundur..Derslerine agirlik ver..
iiyi akşamlar kızlar.yine bir dertle karşınızdayım aslında dert mi bilmiorumama yorumlarınıza ihtiyacım var..olay şöyle vuku buldu.bizim sınıfta bi çocuk var bi süredir ondan hoşlanıodum.sürekli onunla karşılaşmak için uğraşlar falan filan derken bi baktım aynı dersaneye kaydolmuşuz.dersanede ilk dersten sonra teneffüste onu gördüm konuştuk.derse girince bi an kendimi kaybettim sanki -bu aralar niye sürekli seni düşünüyorum-diye mesaj attım.atmaz olaydımm .mesajıma cevap olarak yanlış mı attın falan dedi hayır diyince çok şaşırdım arkadaşlığımız bozulmasın falan filan tamam dedim.ama zaten sınıfta da çok samimi değildik.bu arada aşık olduğum vatandaş aşırı derecede yakışıklı tam anlamıyla playboy.neyse sonra çocuk öyle bi tavır değiştirdi yüzüme dahi bakmıyo burun buruna geliyoruz kafasını çevirip gidiyo anlamadım şok oldum.ama dikkat ediyorum derslerde gizli gizli bana bakıyo sürekli karşımda kızlarla konuşuyo.sınıfta herkes farketmiş siz kavga mı ettiniz falan diyo.şimdi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorumm.bu arada lütfen bana liseli ergen etiketi yapıştırmayın şu an öyle bir durumdayım ki sizden başka akıl alacak kimsem yok....
seni eleştirmek için söylemiyorum ama şahsi düşüncem şu ki bir kadın bir erkeğe duygularını ilk açan olmamalı. belki 21. yüzyıldayız, artık ilişkiler değişti kadın da erkek kadar cesur vs diyebilirsin ama yine de bazı temel dinamikler var ki onlar değişmiyor. duygularını belli edebilirsin, ama dile dökmek erkekte ters tepki yapıyor. kaçan kovalanır bir klişe değil ne yazık ki, gerçek. sen duygularını açarak ondaki elde etme arzusunu söndürmüş oldun ve tüm cazibeni yitirdin onun gözünde. şuan tek yapman gereken gereken onu görmezden gelmek. hiçbir şey olmamış gibi.
biraz acele etmişin doğru ama olmuşla,ölmüşe çare yok
sizin galiba sormak istediğiniz neden karşılaşınca konusmuyoda derslerde gizli,gizli bakıyor olması
şaşkında olabilir sizden hiç beklememiştir ondan aklına gelince derste bakıyordur.ben aşk anlamında birşey düşündüğünü sanmıyorum öyle olsa erkekler hemen yapışır zaten.erkeklerin doğasında var hemen yapışmak
Galiba biraz fazla hizli davranmissin canim..cocuk kendini geriye cekmis..neden böyle yaptin..keske seni biraz taminasina müsade etseydin..Simdi cocuk kendini ya agirdan satiyor yada senden hoslanmiyor..
Unutmaya calis ve üstüne fazla düsme bence..bence dersaneye gidiyorsan üniversiteye hazirlaniyorsundur..Derslerine agirlik ver..
Ya kizim aileniz sizi okutmak icin o kadar para verip dershaneye gonderiyo sen derste dersi dinlemeyip omu bana bakti bumu bana bakti yok boyle yok soyle git once derslerini calus bi meslegini eline al ailenin sana verdigi emegi bosa goturme sonra gider yaparsin istedigini cikmami teklif edersin artik inmemi orasi senin bilecegin is
Her bakan baktığı kişiye hoşlanıyor yada aşık diye düşünsek hayatım işimiz var deseneNapıcaksın yaptığınla kalıp yoluna bakıcaksın Kaçan balık büyük olur unutma... Farzet ki hiç söylemedin mesaj atmadın unut gitsin...
Ayrıca playboy lardanda uzak dur herkezin beyendiğiyle değil seni beyenenle ilgilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?