Askiminn abisii :))

bence bir bayan olarak abisinin sizden hoşlandığını anlamış olmanız gerekiyordu.Hiç bir erkek kardeşim dediği bayanla saatlerce konuşmaz..şöyle düşünün erkek arkadaşınız sizin kız kardeşinizle gece konuşsa bu durumu nasıl karşılardınız..Üstelik anlamadığım ben o saatlerde sevgilimle konuşuyor olurum siz nasıl sevgilinizin abisi ile konuşuyorsunuz.Bence anlatmadığınız şeyler var..Erkek arkadaşınız ya çok saf ya da o da sizden vazgeçmiş...abisi de olsa hiç bir erkek sevgilisinin saatlerce başka bir erkekle konuşmasını normal karşılamaz ve de karşılamamalı da karşılıyor ise tek açıklaması var.Sizinle ciddi değil...ya da siz onunla ciddi değilsiniz....

Herkese iyi forumlaarr :)
Benim 2 yıllık bir birlikteliğim var ve ikimizin de ailesi birbirini tanıyorr
Sorunn sevgilimin abisi. çok inatçı egoist biri emir verir süreklii farklı şehirlerdeyiz mesela feysden yazar şunu istiyorum fercan bana sunu bull bulurumm beğenmezzz bulmasam trip yaparrr ayy :))))) cok bunaldım ama bazen eglenceli geliyorr gecenin bi vaktii olur olmazz arıyorr napıyosunn kardesim felan diyee arasın ona bisi demiyorum daa gecenin bir vaktii yanii eski sevgilisiindenn sundann bundann bahsediyor 11de arasa gece 2ye kadar uzatırr da uzatırr
cok iyi biri ama iste biraz dengesiizz
yazmak istedimm sadece paylasmakk istedimm okuyanlarr hakkınıı helal etsinn :)))

onun dengesizce davranmasına meyil veren sizsiniz....baksanıza birde eğlenceli geliyormuş onunla görüşmeniz...ne kadar saçma ve komik....

Gayet basit bir cözümü var, aradiginda telefonu acmayin, olsun bitsin.
Hem ne münasebet, birsey söyleyecekse kardesine söylesin o size iletir.
Cok sevgiye ve dertlesmeye ihtiyaci var ise kendine bir kiz arkadasi bulsun.

Sorunn sevgilimin abisi. çok inatçı egoist biri emir verir süreklii farklı şehirlerdeyiz mesela feysden yazar şunu istiyorum fercan bana sunu bull bulurumm beğenmezzz bulmasam trip yaparrr ayy :))))) cok bunaldım ama bazen eglenceli geliyorr gecenin bi vaktii olur olmazz arıyorr napıyosunn kardesim felan diyee arasın ona bisi demiyorum daa gecenin bir vaktii yanii eski sevgilisiindenn sundann bundann bahsediyor 11de arasa gece 2ye kadar uzatırr da uzatırr
yazmak istedimm sadece paylasmakk istedimm okuyanlarr hakkınıı helal etsinn :)))

abisinin seni aradığını sevgilin biliyor mu?
benim de eşimin erkek kardeşi var ama 1 kere bile kafasına göre beni aramamıştır. hatta eşim o ortamda yoksa konuşmamışızdır, bir araya gelmemişizdir. yani bence durum normal değil, sevgilin bu durumu biliyor da bişey demiyorsa o da normal değil.

anladığım kadarıyla abisi çok rahat bir insan birazda sizin yumuşak yüzlülüğünüzden yararlanıyor ona göre herşey normal ama siz birazdaha mesafeli olabilirsiniz

Bence sevgilinin abisi sana yazıyor canım haha :D

aaa nesi eğlenceli.böyle saçma iş mi olur gece yarılarına kadar neymiş o öyle.sende memnun görünüyosun zaten o yüzden yorum yapmıcam:6:

Back
X