aşkımızı mahvediyorum :(((

Kubra2905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
25
7
28
Kızlar önceki konumda olayı anlatmıstım
Okumayanlr icin kısa bi anlatayım
Erkek arkadaşımla 8 aydır beraberiz o Türkiye'de ben Almanya'da ordayken hic sorun yokdu harikaydı ama buraya geldikten sonra ben 1 2 ay normaldim sonrası :KK43: hic anlatmak bile istemiyorum
Artık delirdim kıskanclık hastasıyım heralde ( lütfen önceki konuyu okuyun)
Askımla ayrılmıştık 1 gün dayandı ANCA o kadar sey yapmama rağmen bana geri yazdı seni seviyorum falan diye .... Facesine girdim ve bi kac kız falan eklemis ( beni sinir etmek icin biliyorum cok deli olduğumu kendide biliyor o konuda ) herneyse ben gördüm bunu tabi delirdim burnundan getirdim kıza yazdım kendi facemden kimsin nerden tanıyon onu diye tanımıyorum işim olmaz cafede gordum falan gibi seyler yazmıs arkadaşlar benim yüzümden mi oluyor noluyor ben mi itiyorum onu bu tavırlarımla onu baskalarına :KK43: cok sıktığımdan ... Dün bana cok takıntılısın herseyi didikliyosun falan dedi neyse aradı aksam konustuk gene o bana cok yakın seviyorum falan herseyi söylüyor biliyorum seviyor beni ama sorun ben ona soğuk davranıyorum barıssak gene kötü davrancam ona gece yazmadım sabah gene yazmıs günaydın diye falan ..
Onu daha fazla sıkmaktan bıktırmakdan korkuyorum onu gerçekten cok seviyorum
Ama bende huzur bulsun mutlu olsun özlesin belki ilk baslar öyleydi ama sonunu ben mahvettim düzelmek istiyorum arkadaşlar napcam :KK43: elimde bi telefon öle nette whstaspp da falan takılıyorum :KK43: nolur yardm .. Akıl verin bana

Güvenmediğiniz bir adamı nasıl sevebiliyorsunuz merak ediyorum. Sevgi güveni de yanında getirmez mi? Güven olmadan ilişki yürür mü? Cevap veriyorum, yürümez. Ya güveneceksiniz ya bitireceksiniz.

yazında nokta ve virgül kullanmamışsın. insan okuyacak bunu. düzgün yaz.

gelelim konuya;

"kıza yazdım kendi facemden kimsin nerden tanıyon onu diye" demişsin. çok ezik bir davranış. biri bana böyle yazsa "ay yazııık, sevgilisine de kendisine de ilişkisine de güveni yok" diye acırdım sana.
çocuktan hoşlanıyorsam da, yüreğime sular serpilirdi.
"böyle bir kızla berabermiş yaa, hiç asil değil, sorunlu, biter bu iş" derdim.

ayrıca psikiyatrik olarak;
bir insanı sürekli suçlarsan, suçu olmadığı halde kıskanırsan, o da gider seni aldatır sonunda.
elinle onu seni aldatmaya itmiş olursun.

aferin sana.

Okumaya basladim iki uc satir okudum ve biraktim. Ne olursa olsun uzaktan iliski olmaz. Gectim 400-500 km yi siz ulkelerarasi diyorsunuz. Kiz eklemis vs madem guvenmiyorsun birak gitsin. Guven en basta yoksa ne sevgi olur ne saygi

adam başka kızları ekledikçe aşık mı oluyorsunuz..vurun tekmeyi ne hali varsa görsün..her cafede gördüğünü ekliyorsa..adam arayış içerisinde..seni gerçekten sevmiyor..:KK75:

yazında nokta ve virgül kullanmamışsın. insan okuyacak bunu. düzgün yaz.

gelelim konuya;

"kıza yazdım kendi facemden kimsin nerden tanıyon onu diye" demişsin. çok ezik bir davranış. biri bana böyle yazsa "ay yazııık, sevgilisine de kendisine de ilişkisine de güveni yok" diye acırdım sana.
çocuktan hoşlanıyorsam da, yüreğime sular serpilirdi.
"böyle bir kızla berabermiş yaa, hiç asil değil, sorunlu, biter bu iş" derdim.

ayrıca psikiyatrik olarak;
bir insanı sürekli suçlarsan, suçu olmadığı halde kıskanırsan, o da gider seni aldatır sonunda.
elinle onu seni aldatmaya itmiş olursun.

aferin sana.

Yoruma bayıldım :KK9:

bu şekilde fazla devam edeceğini sanmıyorum, erkekler böyle kafese konmuş gibi kıskanılmaktan nefret ederler,
kıskançlığında bi sınırı vardır,sizdeki hastalık derecesinde,
yardım almanızı tavsiye ediyorum

Akıl istiyorsun da ne diyelim bilemedim zaten farkındasın yaptıklarının canım.
En fazla bu kadar kıskançlık yapma güvenmiyorsan ayrıl vs başlıkta özetlemişsin zaten durumunu.

Kızlar önceki konumda olayı anlatmıstım
Okumayanlr icin kısa bi anlatayım
Erkek arkadaşımla 8 aydır beraberiz o Türkiye'de ben Almanya'da ordayken hic sorun yokdu harikaydı ama buraya geldikten sonra ben 1 2 ay normaldim sonrası :KK43: hic anlatmak bile istemiyorum
Artık delirdim kıskanclık hastasıyım heralde ( lütfen önceki konuyu okuyun)
Askımla ayrılmıştık 1 gün dayandı ANCA o kadar sey yapmama rağmen bana geri yazdı seni seviyorum falan diye .... Facesine girdim ve bi kac kız falan eklemis ( beni sinir etmek icin biliyorum cok deli olduğumu kendide biliyor o konuda ) herneyse ben gördüm bunu tabi delirdim burnundan getirdim kıza yazdım kendi facemden kimsin nerden tanıyon onu diye tanımıyorum işim olmaz cafede gordum falan gibi seyler yazmıs arkadaşlar benim yüzümden mi oluyor noluyor ben mi itiyorum onu bu tavırlarımla onu baskalarına :KK43: cok sıktığımdan ... Dün bana cok takıntılısın herseyi didikliyosun falan dedi neyse aradı aksam konustuk gene o bana cok yakın seviyorum falan herseyi söylüyor biliyorum seviyor beni ama sorun ben ona soğuk davranıyorum barıssak gene kötü davrancam ona gece yazmadım sabah gene yazmıs günaydın diye falan ..
Onu daha fazla sıkmaktan bıktırmakdan korkuyorum onu gerçekten cok seviyorum
Ama bende huzur bulsun mutlu olsun özlesin belki ilk baslar öyleydi ama sonunu ben mahvettim düzelmek istiyorum arkadaşlar napcam :KK43: elimde bi telefon öle nette whstaspp da falan takılıyorum :KK43: nolur yardm .. Akıl verin bana
Sen yanlis yapiyorsun ya dun yine ayni konu vardi su sosyal medya kiskandirmak icin yapilan seyler sevgiyi resmen bitiriyor sevgilime kizdim dur bir erkekle konusayim kiskansin karima kizdim dur kizlarla konusayim kiskansin seviyorsan guvenmeyi bileceksin

Bu çocugun sana tekrar dönmeside ilginç yani..
Ben olsam arkama bakmadan kaçardım senden :KK14:

oyy bunaldım....
sıkma bu kadar ya kendini.
aaldatacağı varsa sen facebooktan 10 kere sil o 100 kere ekler.
güvenmediğiniz biriyle nasıl olabiliyosunuz?

Kusura bakma ama çekilecek biri değilsin. Kıza mesaj atman da çok ezik bir davranış. Çok komik duruma düşmüşsün. Diğer konuna bir arkadaş yazmıştı bu adam sana Almanya'ya gelmek için katlanıyor diye galiba haklı. Biraz gerile nefes alsın ya o senin peşinden koşacagina sen onun peşinden koşuyorsun

X