Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onunla öpüşmekten tiksiniyorsan, hatta yanağını öptüğünde bile siliyorsan,artık onu kıskanmıyorsan, gözün gibi sakınmıyorsan... aklıma birçok şey geliyor sizin saydıklarınız yanında. kötü şeyler yaşadım ve etkisi devam ediyor. bunlar gelip geçici bir öfkenin ürünü olabilir mi sizce arkadaşlar? yani düzelir diyebilen var mı aranızda? başka konular açtım onlara yazdım. şuan evimdeyim birçok badire sonucu döndüm. herşey düzelecek diye. evet o düzeldi belki ama ben düzelemiyorum. geçer mi sizce?
aşkmı sevgimi biten bendeki anlamadım tek bildiğim onu eskisi kadar önemsemiyorum ne yaptığı kiminle olduğu olduğu umrumda bile değil kısacası ondan nefret ediyorum
sana yapılan hertürlü hakareti,iftirayı sineye çekiyorsa ve ne pahasına olursa olsun annemde annem diyorsa,yeğeni için bile seni eziyorsaakşam olsada biran önce eve gelse demezsen, hafta sonlarını iple çekmezsen, geç kaldığında nerede ve kimlerle olduğunu merak etmezsen, hastalandığında dönüp arkanı uyursan ve bence en önemlisi onun yanında kendini özel biri gibi hissetmezsen aşk bitmiş demektir.