- Konu Sahibi tekduzehayat
-
mutluluğunuz daim olsun canım..
nekadar guzel bır temmennı teşekkur ederım hepımız mutlu oluruz inş.Allah nazarlardan saklasın
bi yastıkta kocayın inşallah:)
galba dogru adama dogru zamnda aşık olmak bıtırmıyo askı.
ınsanlar bırbırıne agır sozler soylemzse kırgınlıklar olmuyo saygı oluyo bence aşk ondan bitmiyor.
yani İKİ TARAFTA istiyorsa aşk hiiç bitmez...
bir ömür çok çok mutlu olun inş.
bende sevdiğim adamla 7 yıldır birlikteyim.
son 3,5 yılı evliyiz.hala sabahları ondan önce uyanırsam seyrederim onu. ve şükrederim tekrar tekrar.
o da aynı şekilde üstüme düşer, küçük bir kız çocuğunu seviyormuş gibi sevgiyle yaklaşır, incitmekten korkar, gönlümü alır tatlı sözleriyle.
ve ister söylesin ister söylemesin gözleriyle seni seviyorum der bana her gün.
sevda karşılıklı ise çok başka yaşanıyor.
bir ömür çok çok mutlu olun inş.
bende sevdiğim adamla 7 yıldır birlikteyim.
son 3,5 yılı evliyiz.hala sabahları ondan önce uyanırsam seyrederim onu. ve şükrederim tekrar tekrar.
o da aynı şekilde üstüme düşer, küçük bir kız çocuğunu seviyormuş gibi sevgiyle yaklaşır, incitmekten korkar, gönlümü alır tatlı sözleriyle.
ve ister söylesin ister söylemesin gözleriyle seni seviyorum der bana her gün.
sevda karşılıklı ise çok başka yaşanıyor.
cok kiskandim nazar değmesin...
araya ailesi bile girince hala seni sevip istiyor ve en önemlisi seni onlara ezdirmeden sana sahip çıkabiliyorsa işte o gerçekten seni seviyordur canım Allah gönlüne göre versin....
Arada istisnalar olabiliyormus demekŞaka bi yana dogru insanı bulabilmissin önemli olan bu herkes bu kadar sanslı olmayabılıyor tabi inşallah herkes senin gibi dogru kişiyi bulur canım mutlulugunuz daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?