• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşkın peşinden koşmalı mıyız? gelmesini mi beklemeliyiz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ocu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ocu

hayatt devam edeerr...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
328
0
96
Diğer
aşkın peşinden koşmalı mıyız? gelmesini mi beklemeliyiz?

tabiki koşulmalı.aşk emek ister mücadele ister.
nerde görülmüş armut piş ağzıma düş :31:

Bencede koşulmalı.
Sevgi emek ister gerçektende...

aşkı aramak ne kadar doğru ki?? aramakla olmuyor maalesef...gerçekten aşık kaç kişi var hakkını vererek o da ayrı bir durum ...tabiki sevgi emek ister, tek taraflı emek olursa platonik aşk olur o tabii...aşkı hiç gelmeyecekmiş gibi beklemek ve yaşamak, her an karşımıza çıkacakmış gibi hazırlıklı olmak en güzelii:34:

ko$mak gerek tabiki ama bir yere kadar, ben bekledimde ne oldu, 9 yil ldu hala ayni ki$iyi, hiç konu$madigim ki$iyi bekliyorum..

5 senedir bir erkeğe bağlı kaldım saplantı haline geldi bi ara izini kaybettim ama 2 ay önce o kendisi beni buldu aşıktımm kör olmuştu gözüm evlenelim dese o an evet der gidip evlenirdim ama noldu görüştüğümde 5 senedir beklediğim adam buymuşmu dedi önceden bide bu adam benim sevgilimdi.Zaman insanları değiştiriyor aynı kalmıyoruz beklentilerimiz değişiyor ve o an anladım ki eskiden yeni olmuyormuş o andan sonra bi daha beni arama diye msj attım ve şimdi yeni aşklara yelken açtım.Eğer önceden olmadıysa kesin bi hayır vardır bence zorlama kendimize acı vermekten başka birşeye yaramıyorrr

vallaha askın pesınden kosunca kor kutuk kostugumuz ıcın cok acı oluyor ama sevgı sen beklemeıdgın anda gelıyor

koşarsan kaçar..beklersen gelmez..aşk hiç beklemediğin anda gelir bu yüzden bence de akışına bırakmalı

her an herşey olabilirrr :) yarını beklememek lazım, koş belki yakalarsın ;)

Son düzenleme:
bence ikisi de değil.ne öyle elinden kaçıyomuş gibi koşacaksın,ne de elini kolunu bağlayıp oturacaksın.

gelmesini beklemeliyiz
geldikten sonra peşini bırakmamalıyız
çünkü 1 kere geliyo
elimizden kaçırmamalıyız

valla ben çok koşarımm öyle bi koşarım kiii hızıma yetişilemez o derece:D:D bilmiyorum eğer karşımdaki insanın buna değiceğini düşünüyorsam eğer aşk için her çılgınlığı yapabilrim...:21:

aşk gelsin, geldiğinde doğru bi aşksa savaşılır da, evlenlirde:)

Eğer aşk varsa değip değmediğini düşünemez insan o an,hatta hiç bi an.Eğer ne istediğinizden kendinizden eminseniz ve gerçek sevgiye inanıyorsanız gelmesinide bekleyebilirsiniz peşindende koşabilirsiniz.O zamanki duruma zamana göre değişebilir tercihler... onuda acıl durum zamanı siz belirliceksiniz artık :) :)

kesinlikle beklemelisin.
ben peşinden koştum pişman oldum
aman o beni bulsun:63:

Back
X