Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aşkın peşinden koşmalı mıyız? gelmesini mi beklemeliyiz?
aşkı aramak ne kadar doğru ki?? aramakla olmuyor maalesef...gerçekten aşık kaç kişi var hakkını vererek o da ayrı bir durum ...tabiki sevgi emek ister, tek taraflı emek olursa platonik aşk olur o tabii...aşkı hiç gelmeyecekmiş gibi beklemek ve yaşamak, her an karşımıza çıkacakmış gibi hazırlıklı olmak en güzelii
5 senedir bir erkeğe bağlı kaldım saplantı haline geldi bi ara izini kaybettim ama 2 ay önce o kendisi beni buldu aşıktımm kör olmuştu gözüm evlenelim dese o an evet der gidip evlenirdim ama noldu görüştüğümde 5 senedir beklediğim adam buymuşmu dedi önceden bide bu adam benim sevgilimdi.Zaman insanları değiştiriyor aynı kalmıyoruz beklentilerimiz değişiyor ve o an anladım ki eskiden yeni olmuyormuş o andan sonra bi daha beni arama diye msj attım ve şimdi yeni aşklara yelken açtım.Eğer önceden olmadıysa kesin bi hayır vardır bence zorlama kendimize acı vermekten başka birşeye yaramıyorrr
valla ben çok koşarımm öyle bi koşarım kiii hızıma yetişilemez o derece bilmiyorum eğer karşımdaki insanın buna değiceğini düşünüyorsam eğer aşk için her çılgınlığı yapabilrim...
Eğer aşk varsa değip değmediğini düşünemez insan o an,hatta hiç bi an.Eğer ne istediğinizden kendinizden eminseniz ve gerçek sevgiye inanıyorsanız gelmesinide bekleyebilirsiniz peşindende koşabilirsiniz.O zamanki duruma zamana göre değişebilir tercihler... onuda acıl durum zamanı siz belirliceksiniz artık :) :)