aşkınızdaki münasebetin ilerlemesinin evliliğe etkisi nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar haydi bakalım, aşkınızla ilişkinizde ilişki boyutunuzda samimiyetin artmasının sonucu olarak evliğinizin bakış açısına etkisi nedir?
sizce olumsuz mu etkiler olumlu mu ?

sizin bakış açınıza - karşı tarafın bakış açısına etkisi neler olabilir
etkiledi dedğiniz oldu mu?

a.s.

cnm wala kısıye göre degısr bız 4 yıl cıktık 1 yıldırda sözluyuz bızım samımıyetımız artınca askım bana daha cok baglandıı ama tabı sırf bunun ıcınde baglancaksa cok sacma olur sadece bıraz daha fazla benımsedı benı

hım bellı bır sureden sonra samımıyetın artmasının ılıskıden bır götürüsü olmadıgını soyluyorsunuz, zaten sevgı saygı kalıcıdır bunlar önemsız unsurlardır der gıbı. anladım
yani on un ıcın baglanmadı sıze zaten sevıyordu
mantıklı, teşk.

samimiyet arttıkça bağlandık biz, birşey götürmedi, aksine çok şey kattı
ama her ilişkide böyle olmayabiliyor
biraz da ilişkiyi yaşayan kişilere, beklentilere ve bakış açısına bağlı

samimiyet arttıkça bağlandık biz, birşey götürmedi, aksine çok şey kattı
ama her ilişkide böyle olmayabiliyor
biraz da ilişkiyi yaşayan kişilere, beklentilere ve bakış açısına bağlı

evet ılıskının boyutu da onemlı sanırım
karsıdakıne guvenmek ınanmak kendıne ınanmak
bunlar bakılacak önemlı unsurlar sanırım samımıyetı arttıırken
:CüvCüv:

bence ilişkiye göre değişir.
ama bişeyler paylaşıldıkça,samimiyet arttıkça daha çok bağlılık olduğuna inanıyorum ben.
benim ilişkimde böyle oldu en azından.

samimiyet, kişiye göre değişir, eğer bir ilişkide paylaşım ve güven varsa evlilikte tereddüt olacagını sanmıyorum ama dedigim gibi kisiden kisiye...

Kişiye göre çok değişir bu. Onun beklentilerine, hayata bakış açısına göre.....

yani adama göre şekillenir diyorsunuz.

Aklıma türk filimleri geldi, kadın adamla evlenebilmek için hamile kalmayı planlar...
Sevgilinize bağlı açıkcası, yada erkeğe bağlı..
Ama şundan eminim cinsellik ve ya yaşanan yakınlaşma(tensel anlamda) evlilik için kullanılmamlı her an ters tepebilir, bir erkek aşıksa eli bile değmeden evlenmeyi isteyebilir... Hatta bir çok erkek kadın ağır olursa, öyle çok yaklaşmazsa daha çok bu konuda olumlu bakıyor gibi geliyor bana(benim fikrim değil, yada doğru bulduğum bişey değil sadece gözlem)

Bana göre aşk yaşamaksa amaç yakınlaşmayada karşı değilseniz olabilir, ama amaç evlilikse mutlaka bir sınırı olmalı.(düşüncem değil gözlemim)

eşimle 5 yıl flört edip 1 yıl nişanlı kaldık biz..
6 ay sonra öpüşmüş biri olarak diyebilirimki her yaşadığımız özel an ikimiz içinde ayrı bir heyecandı.adım adım yaşandığı için açıkçası sıradanlaşmadan basitleşmeden gelişti.
6 yıl birlikte olup bakire evlenmekde ayrı bir güzellikti bizim ilişkimizde.daha yeni birbirimizin vucutlarını görmüş,dokunmuş gibiydik..:asigim:
çok güzeldi be...

bence samimiyet kesinlikle aradaki etkileşmi sevgiyi bağlılığı kesinlikle artırıyor.. tabiki sınırları vardır samimiyetinde ama öyle buz gibi olmakta birbirne karşı güzelmi:S

el ele göz göze oturmak varken:)

bırbırını tanıdıktan guvendıkten sonra ve zamanla gelısen samımıyet elbettekı daha cok baglar
ama bı anda olan yakınlasmadan hayır gelmez tabı ıstısnalar harıc...

Kendi ilişkim için konuşuyorum 7 yıl flör döneminden sonra 1 buçuk aydır nışanlıyım...
2 yıldır daha fazla yakınlaştık ve artık ciddi düşünüyoruz...
Samimiyet tabi ki bağlılığı arttırıyor ama dozunu çok iyi ayarlamak lazım...
Fazla samimiyet de hiç iyi değil benden demesi.. -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…