- 26 Ekim 2020
- 229
- 224
- 33
- 35
- Konu Sahibi Yasemin hale
-
Allah korusun ama benim de aklima bıraktıktan sonra iftira atmasi geldi cunku takip ettgini fark etmistim bir kere manyagin cok normal degilOnce siz söyleyin ve rahatsiz olduğunuzu belirtin ve oradan ayrılın,
yarin bir gun sizin icin gonulluydu yoksa neden burda calismaya devam etti diyebilir.
Hatta ayrilmayip kalmanizdan da bunu cikartiyor olabilir, bu israrlarin bir tık ilerisini fiziksel boyuta taşımaya cesaret edebilir. O boyuta gelmeden birakin gidin.
Sen de az fena değilsin amaYaa ne kadar akillisin bilim platformları var siz ikiniz orada takilsaniza
Hak ediyorsunuz ama adamin kılları kadayif olmus diyorum siz de istemem yan cebime koy diyorsunuz 30 yasinda genc kadınım ona mi kaldim sizceSen de az fena değilsin ama
okudum ama siz okumadınız sanırım ,evliyim demeyeceksiniz evleneceğim diyeceksiniz,karar verseniz ayrılmakta sorun olmaz silah mı dayıyor başınıza anlamaıdmEvli degilim okumadınız herhalde ben isi birakmaya bahane ariyorum ondan da otomatik kurtulacağım
hayır ne yani,adam mafya babası filan,tehdit ediyor da ondan mı ayrılamıyor.Evet buna katılıyorum. İstemem yan cebime koy.
Gerçekten istemeseydiniz çıkardınız o işten
Igrenc bir yaratiksiniz cevap vermeyecegim daha fazlahayır ne yani,adam mafya babası filan,tehdit ediyor da ondan mı ayrılamıyor.
ya da adama önce yüz verdi şimdi istemyor, adamın elinde de bir takım doneler var.
ondan dolayı mı kurtulmak istiyor.
bana biraz öyle gibi geldi ..
Insanin hemcinsi bile buni diyorsa erkek ne demesin kadinin en buyuk dusmani yine kadinokudum ama siz okumadınız sanırım ,evliyim demeyeceksiniz evleneceğim diyeceksiniz,karar verseniz ayrılmakta sorun olmaz silah mı dayıyor başınıza anlamaıdm
Ben adamı cepte tuttuğunuzu düşünmüyorum hatta yaşadığınız şeyin taciz olduğunu düşünüyorum da şu cümleniz ne alaka yani?Insanin hemcinsi bile buni diyorsa erkek ne demesin kadinin en buyuk dusmani yine kadin
Igrenc bir yaratiksiniz cevap vermeyecegim daha fazla
neyim iğrenç mesela?Insanin hemcinsi bile buni diyorsa erkek ne demesin kadinin en buyuk dusmani yine kadin
Ben de oyle olduğunu düşünüyorum.Tepkim boyle hir konuya bile hadi hadi sizin de gönlünüz var hatta zamaninda vermissinizdir imasinda bulunan küçük akıllıya yarin ben bunu dillendirsem herkes boyle düşünecek diyecek.Neden? Bu ülkede kadin olmak boyle bir sey cunku kesin sen kuyruk sallamissindirBen adamı cepte tuttuğunuzu düşünmüyorum hatta yaşadığınız şeyin taciz olduğunu düşünüyorum da şu cümleniz ne alaka yani?
Erkeğin biri gelip sizi iş hayatınız boyunca taciz edince erkek kadının düşmanı olmuyor da burda ağız dalaşı yaptınız diye kadın kadının düşmanı mı oluyor? Erkekler naparsa yapsın düşman olmuyolar hakaten çok ilginç. Sizin bu konuyu açmanıza sebep olan kişi bir erkek umarım farkındasınızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?