aşkla evlenenler mutlumusunuz?

7 aylık çiçeği burnunda, çocukluktan beri hoşlandığı kişiyle evlenen biri olarak çok şükür mutluyum.

Mutlu ol ya ben bosaniyorum,,,kiymetinizi bilin eslerinizin ... Her zaman yasadiklarinizin beterinin beteri olduğunu unutmayın kiymetini bilin...siz canlandirin biseyleri siz dışı kuşlar yapacak o mutlu yuvayi,ben çok cahilmisim ,29 yaşındayım aşk evliliği yaptım birşeyleri görmezden geldim ama evlilikte başıma en sevmediğim şeyler geldi.Yok aşk yok mantık olan olmuş evlenmissin kader deden bişey var..sev sev ve gösterin kocaniza ilginizi..iş işten geçmiş şeyin peşine düşme bırak...sen bu formda eşimle ne yaparsak aşkımız nesemiz sevgimiz saygımız artar ona bak ....

Ben bir buçuk senelik evliyim ve eşimle büyük bi aşkla evlendik ve evlenmeden önce alkol içtiğini biliyordum ama sevgim üstünden gelir dedim fakat şuan evliliğimiz yıkılma noktasına doğru gidiyor yani herşey sevgi değilmiş onu anladım aslında yemek gibidir evlilik biraz biraz yağ biraz salça biraz tuz yani herşey yetecek kadar olmalı

Esimi deli gibi severek evlendim iyikide evlenmisim. Cok klasik olacak ama ask gercekten bi sure sonra degisime ugruyor yani aradiginiz o heyecan deli gibi asik olup evlenincede kalmiyor. O yuzden eger esiniz sizi sevip deger veriyorsa saygiliysa boyle seyleri akliniza getirmeyin bile. Cunku asik olup evlenseniz bile yine suanki duruma donecek durum.

Aşk olmadan evlenemezdim ben nitekimde öyle oldu :KK51: mutluyum huzurluyum şükür

BEN DE SEVEREK HATTA KAÇARAK EVLENDİM 9 YILLIK EVLİYİM KV İLE ÇOK SORUN YAŞAMAMA RAĞMEN EŞİMDEN DOLAYI HİÇ AMA HİÇ PİŞMAN OLMADIM...
SEN DE SEVDİĞİNE VARAMADIYSAN VARDIĞINI SEVECEKSİN

Back
X