- Konu Sahibi farelerveinsanlar
Sahi, neydi aşk? Bir insan kaç defa aşık olur hayatında? Ben 1 defa aşık oldum sanıyorum. Görünce içimin eridiği, bana gülünce dünyaların benim olduğu zamanlardı.. Bundan çok önce zamanlar.. Aynı ortamı paylaştığım, çok samimi, sıcak, komik bulduğum, yanında kendimi iyi hissettiğim adamdı. Bana bakınca içimden bişiler kopardı sanki, beni öptüğünde kalbimin duracağını hayal ederdim hep, halbuki hiç el ele bile tutuşmamıştık. Yılbaşında ilk beni aramıştı, çok özel msn konuşmalarımız olmuştu, beni dışarıya kahvaltıya çağırmıştı(saçma sapan naz yapıp gitmemiştim), en yakın arkadaşım, birşey var bu çocukta sana bir değişik bakıyor demişti. Hergün içim kıpır kıpırdı. Neden bir teklif almıyordum hala? Bana evlenmek istediğini, baba olma özlemini anlatan adam, bana neden beni sevdiğini söylemiyordu? Ya da madem beni sevmiyordu, neden ilgilendi benimle? Neden beni yanına alıp, oraya buraya götürdü. Neden beni geçirmek için otobüs durağına kadar benimle gelmişti? Yoksa beni kullanmak mı istemişti? Evine kadar gittiğim halde, elimi bile tutmamış insan mı kullanmak istiyordu beni? Hep başka nedenler aradım. Bir ilişkiye hazır değildi demek ki.. Kandırdım kendimi, ta ki bir gün "ben biriyle çıkıyorum" diyene kadar. Yıkılmıştım! Canım yanıyordu ama kan kusup kızılcık şerbeti içtim demeyi seçtim hep. O beni bırakıp, kendi deyimiyle aşık olmadığı bir kızla çıkıyordu. Zamanla alıştım ve unuttum. Hatta onu kilo almış ve asker imajına girdiğini gördüğümde "hayır dedim, ben bu adama aşık olmuş olamam" sahi neydi aşk? yakışıklı olmak mı? onu yakışıklı buldum diye miydi o kadar kalp çarpıntıları? saçma.. Hayatım boyunca hiç cevap bulamadım bu sorulara. O gitti, ne ben itiraf ettim hislerimi ne de o bana neden benimle olmadığını anlattı. Zaman geçtikçe gözümde değeri kalmadı, tipsiz bir adamdı artık benim için, sonra da başkasıyla evlendi.
Ben mi? benimse 2 yıllık bir ilişkim var ve nişanlıyım. Nişanlımı, güzel bir işe sahip, sorumluluk sahibi bir adam olarak görmüştüm. Seviyorum ama aşık mıyım bilmiyorum. Ben galiba hayatımda 1 defa aşık oldum ve şimdiyse bir mantık evliliği yapıyorum. Allah pişman etmesin... Bana nasip olmadı ama Allah herkese hem sevdiği hem mantıklı bulduğu adamla evlenmeyi nasip etsin.
Ben mi? benimse 2 yıllık bir ilişkim var ve nişanlıyım. Nişanlımı, güzel bir işe sahip, sorumluluk sahibi bir adam olarak görmüştüm. Seviyorum ama aşık mıyım bilmiyorum. Ben galiba hayatımda 1 defa aşık oldum ve şimdiyse bir mantık evliliği yapıyorum. Allah pişman etmesin... Bana nasip olmadı ama Allah herkese hem sevdiği hem mantıklı bulduğu adamla evlenmeyi nasip etsin.