selam bayanlar .. öncelikle size artık olmayan eski ilişkimi anlatayım ..

internetten tanıştık uzun bi süre sadece telefon msn vs. tanımaya çalıştık birbirimizi .. buluştuk .. bi kaç ay sonra aramızda güvensizlik başladı ben ayrılmayı tercih ettim .. hergün bulundugum mekanlara geliyo hergün kapıda beni bekliyodu .. bi gün konuştum gözleri dolunca dayanamayıp kabul ettim ..

herşeyin değişeceğine söz verdi .. ondan sonraki 6-7 ay harika bi beraberliğimiz oldu .. 1 gün görüşmesek deli gibi özlüyoduk birbirimizi ..

erkek arkadaşım çok kıskanç ve sanırım bunda eski güvensizlik büyük bi etken.. beni araştırmaya falan başlamış.. tamam bu normal ama eski erkek arkadaşlarıma sorarak araştırması bana açığı arıyo hissi uyandırdı .. bi gece bana bitti dedi bende tamam d edim .. 2 ay sonra başka biriyle görüşüyordum bunu en yakın arkadaşımdan öğrenmiş .. ayrı kaldıgımız sürede hep geri dön diyordu ama ah işte gurur

beni zorlamalarıyla tehditleriyle tekrar onunla birlikte olmam için baskı yaptı .. bende kabul ettim ..
onu asla sevmeyeceğimi söylüyordum.. zaman geçtikçe eski hislerim canlandı baglanmaya başladım .. sürekli güvensiz eve kontrole gelmeler, 2dk msj atmasam küfürler hakaretler.. bagırmalar çağırmalar evden çıkamıyordum..

o aralar beni sözlenmek için çok sıkıştırıyordu emin olamadıgım için kabul etmiyordum.. zaman geçti yavaş yavaş düzelmeye başladı herşey.. bu kez evlilik konusu ortadan kalktı e haliyle buda beni rahatsız etti.. aramaları msjları kıskançlıkları bi anda yok oldu.. konuştugumda ''biz bişeyleri çok yogun yaşadık ve 2mizde yorulduk dedi.. bende bitirdim..

ayrılıgımız dostca oldu biraz o agladı ama beni tamamen kaybetmemk görüşmek istediğnii söyledi.. ben onu çok seviyorum

gurursuzluk yapıp barışmayıda istemiyorum.. o şuan tek lafımla ailesiyle gelicek kapıma .. neden ayrıldıktan sonra değerleniyorum bilmiyorum.. evet onunla evlenmeyi bende istiyorum.. aramızda oldukça fark var.. ben üniversitede okuyorum ama o ilkokul mezunu .. ailem bu konuda ne der diye düşünüyorum .. sevdiğim için evlenmek istiyorum mantıklı olup düşününcede olmaz diyorum .. eminim bu konuda tecrübesi olanlar yada benimle aynı durumu yaşayanlar yaşamış olnalar vardır.. fikir öneri yaşanmışlık .. öneri-eleştirilerinizi bekliyorum .. şimdiden teşekkürler..