• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk'mı galip gelmeli mantık mı ?

tehditler,küfürler,hakaretler...neymiş seviyormuş..evlenince de buraya başlık açarsınız.kocam beni dövüyor yardım diye!kendinize hiç saygınız yok mu?gözgöre göre ateşe yaklaşılr mı?

Son düzenleme:
canım daha evlenmeden böyle, imzalar atılınca da senin sahibin(!) olduğunu düşünecek, lütfen duygularının seni bu işi içine çekmesine izin verme. Lütfen, burada pişmanlık dolu mesajlarını bile okuyamayız o zaman, korkarım ki... Stockholm sendromuna dönüşmesin yaşadığın olaylar, özür dileyerek yazıyorum.

sakin kendine bunu yapma
sana güvenmeyen biriyle sakin evlilik düsünme
sonunda cok üzülürsün
cok tutarsiz birisii zaten kendinde söylüyorsun
eger evlenirsen seninki bile bile lades demek olur

boyle biriyle bir omru nasil hayal edebiliyorsunuz?
siz de olanlarin farkindasiniz.
neden surekli ayrilip baristiniz madem ?
israr ve tehtitlerden mi cekindiniz.?
simdi burda hepimiz ayni seyi soyluyoruz.
mantigini kullan ve bitir diye.
ama buyuk bi ihtimalle sen yine bu insanla birlikte olucaksiniz.
hakkinizdada hayirlisi olsun!

Son düzenleme:
sadece aşklada hareket edilmez mantıklada..ayarında gitmek en mantıklısı zaten..ne aşk uğruna gözlerimi kaparım ,ne mantık uğruna aşksız kalırım:)
şu an sen düşünmelisin sana bunları yapan adamı seviyormusun?bence hayır..hıncını aldıktan sonra sevse nolacak..kadın erkeğin stres topu değildir..seni oyuncak gibi hırpalamasın..bu durumda mantığını kullan derim..kadına el kaldırıp sonra seviyorum diyen erkeğin psikolojisinden şüphe ederim..sende aldat onu(ki yapma kendini değersiz düşürme) git karşısına bi anda karıştım bunalımdaydım de sonra seviyorum seni de bakalım senin gibi böyle sakin kalacakmı..inan 5 saniye durmaz..sendede gurur var değilmi seviyorumlarla hayat geçmio gösterecek..doğruyu bulursun inşlah..

hepinize zaman ayrıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :71:.. güvensizliğinin nedeni benimle ilgili değil yaşadıgı eski ilişkilerde sürekli aldatılan kandırılan sevilmeyen olmuş.. tehdit etmeside kendimi öldürürüm vs gibi sözlerdi. bana sürekli birini unutmak için mi benimle birliktesin diyor.. yorumlarınızı okurken kendime bile itiraf edemediğim düşüncelerimi duygularımı okudum .. bende de alışkanlık olmuş dediğiniz gibi.. msj atmak istemiyorum arayınca açmak istemiyorum ama engelleyemiyorum kendimi.. ailevi sorunları oldugunuda biliyorum.. ailesi zengin oldugu için çalışmıyoda :/ bugün var yarın yok çalışmalısın diyorum sence ben sorumsuz muyum diyip bagırıyo .. uzaktan bakınca nasıl sevdim anlamıyorum.. çevremdeki ehrkes çok yakıştıgımızı vs söylüyo .. ben sabırsız huysuz bi kızken onun karşısında sabırla bekledim .. sanırım artık yeter.. dualarınızı eksik etmeyin:5:

olmaz... olmaz... olmazz....
hiç zorlama arkadasım hersey sakat olmaz bence !!
hem beraberken acı çekeceğine ayrıyken çek. bir ömür çekeceğine 1 2 yıl çek bitsin. kimse aşk acısından ölmüyor. herkesin iyi kotu acı bir hikayesi var ve inan herkes nasl unutup sonra mutlu olduysa sen de olursun. hayırlısı olsun....

hepinize zaman ayrıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :71:.. güvensizliğinin nedeni benimle ilgili değil yaşadıgı eski ilişkilerde sürekli aldatılan kandırılan sevilmeyen olmuş.. tehdit etmeside kendimi öldürürüm vs gibi sözlerdi. bana sürekli birini unutmak için mi benimle birliktesin diyor.. yorumlarınızı okurken kendime bile itiraf edemediğim düşüncelerimi duygularımı okudum .. bende de alışkanlık olmuş dediğiniz gibi.. msj atmak istemiyorum arayınca açmak istemiyorum ama engelleyemiyorum kendimi.. ailevi sorunları oldugunuda biliyorum.. ailesi zengin oldugu için çalışmıyoda :/ bugün var yarın yok çalışmalısın diyorum sence ben sorumsuz muyum diyip bagırıyo .. uzaktan bakınca nasıl sevdim anlamıyorum.. çevremdeki ehrkes çok yakıştıgımızı vs söylüyo .. ben sabırsız huysuz bi kızken onun karşısında sabırla bekledim .. sanırım artık yeter.. dualarınızı eksik etmeyin:5:

canım demişsin ya eski sevgilleri yüzündn hani,yani bunu nasıl sindirebildin yani yanlış anlama bu kabullenilecek şey değil kolay kolay..hepimiz geçmişte sorun yaşıyoruz.çoğumuz defalarca aldatılıp yalanlara inanıyoruz..erkek kadın farketmez insanız..fakat ne yaşarsa yaşasın senin farkına varamamışmı?sen eski sevgililerini hatırlatan biri değilsin..ayşe fatma ne olursa geçmişteki sen ayşe fatma değilsin ismin cismin farklı..sana inanmalı,güvenmeliydi..ya kusura bakmada bu durumu en samimi arkadaşım yaşadı yani bu durumda aşk olmuyor,sevgide..senden beklenenler falan sadece güvene ve mantığa dayanmış düşünceler..yani sevdiğine inanmıyorum..asla geçmiş karıştırılmamalı,aklından atamıosa demekki kişileride atamadı..sorunlar onlardanmış sonuçta..
çoğu kişi aynı görüşte samimiyetine ve sevgisine şüpheli yani aşk ve mantık beraberdir..dengeyi bilmek şart..sevgilin geçmişinin hesabını senden soramaz..aldatıldı yada her ne yaşadıysa sende yapacak değilsin..
bence onu sende sevmyorsun..yoksa hayatındaki insan için aramak konuşmak gelmior dermi seven ,yada aklından böle bişi geçmez..sendeki ona karşı alışkanlık olmuş die düşünüorum..sevgi aşk dışında bi alışkanlık..yani sanki ayrılmak istiyorum ama bi yandanonsuz yapabiliriyim die düşünüosun gibi geldi..başta öle olur hep bu durumda ayrılmadan önce yaparım ersin ama tam bitme noktasına gelecek vazgeçeçek gibi olursun hatt ağlamaklı olursun..arada kalırsın..bi seviyo bi sevmiyo gibi hissedersin..
bence bu durumda ondan vazgeçiş en iisi..sanki sen geçmişte kraliçe gibi el üstünde tutuldunda onumu bulun sonra..senin de derdin vardır.ama kimse bu güvensizlik olduğu sürece tam aşık olamaz.sevemez.şüphe varken içte hiç bişi bekleme derim..bunu anlamalı..
(MUTLU OL İNŞALLAH)

Son düzenleme:

onun psikolojisi bozuk heralde.. seni eskilerle karşılaştırıyo sonra güvenmiyo.. ama sevilmeyen aldatılan olduğu da yalan bence.. sen de onu terketsen aynı şeyleri söyler belkide arkandan.
çünkü böyle insanlar kendilerini mağdur göstermeye bayılırlar. nedense hep mağdur,aldatılan eziyet gören kendileridir. halbuki bu insan böyle pskikopat olduğu için yaşamıştır terkedilmeleri falan belkide... bu insandan kurtulsan oh be dersin bence..

aşk aşk derdim de en iyisi "mantıklı birine aşık olmak" bu işte mantık da yok aşk da.. :( karşındaki kişi seni hakimiyeti altına alıyor gibi. dikkatli karar vermeni temenni ederim.

herkesle aynı şeyi yazacagım ama tutamadım kendimi canım nasıl kendini bu kadar degersiz görürsün zamn sana öle bi yol çizecekki sen bile bunları düşündügün için kendine kızacaksın bu tip insanlar aradaki kültür farkıını tamamen başka şekillerde kapatmak için hakmiyet kurmaya çalışırlar mesela evlil,iğe dair ne konuştun çalışacagım şu şehirde yaşamk istiyorum şu model arabm olsun die hayllerinden bahsett,nmi hiç bence bunun ne aşkla ne de mantıkla açıklanır tarafı var bence sadece heves ve ilgi merakı senin ki yda senin birni sevmek holuna gidiyo biraz beklersen dah ii lerine layık oldugunu anlyacaksın acil karar verme derim

eğer ikilii ilişkilerde aşk mı galip gelmeli,mantık mı diye bi soru varsa mantık derim

ben ortada aşk göremiyorum açıkcası? zaten internet askları bana cok komik geliyo genelde özgüvensiz ve asosyal insanlar bu tarz iliskiler yasıyo ama sizinki net askı deilmis sadece tanısmanız netten olmus iliskinizi reelde sürdürmüssünüz yinede size hakaretler eden tehditle zorbalkla musallat olan size güven vermeyen ve kendide size güvenmeyen bir adamdan nasıl bir koca olur otur düsünün üstelik anladıgım kadarıyla ne egitim ne aile vs durumlarınız denk degil

canim ya ben yolun sonunu iyi görmüyorum.. ne aileni üz nede kendini... bosver.. daha kimler cikar karsina.. tamam seviyosundur ama gecer zamanla.. sevgine layik olacak biri vardir mutlaka.. dilerim kararindan pisman olmazsin

Görünen köy kılavuz istemez. Bu ilişki senin hayatını mahveder. Benden söylemesi. Ondan nasıl kurtulacağını düşün bence. Kolay kolay da peşini bırakmaz. Sorunlu bir tipe benziyor.

selam bayanlar .. öncelikle size artık olmayan eski ilişkimi anlatayım ..:5: internetten tanıştık uzun bi süre sadece telefon msn vs. tanımaya çalıştık birbirimizi .. buluştuk .. bi kaç ay sonra aramızda güvensizlik başladı ben ayrılmayı tercih ettim .. hergün bulundugum mekanlara geliyo hergün kapıda beni bekliyodu .. bi gün konuştum gözleri dolunca dayanamayıp kabul ettim ..:74: herşeyin değişeceğine söz verdi .. ondan sonraki 6-7 ay harika bi beraberliğimiz oldu .. 1 gün görüşmesek deli gibi özlüyoduk birbirimizi .. :38:
erkek arkadaşım çok kıskanç ve sanırım bunda eski güvensizlik büyük bi etken.. beni araştırmaya falan başlamış.. tamam bu normal ama eski erkek arkadaşlarıma sorarak araştırması bana açığı arıyo hissi uyandırdı .. bi gece bana bitti dedi bende tamam d edim .. 2 ay sonra başka biriyle görüşüyordum bunu en yakın arkadaşımdan öğrenmiş .. ayrı kaldıgımız sürede hep geri dön diyordu ama ah işte gurur :( beni zorlamalarıyla tehditleriyle tekrar onunla birlikte olmam için baskı yaptı .. bende kabul ettim ..
onu asla sevmeyeceğimi söylüyordum.. zaman geçtikçe eski hislerim canlandı baglanmaya başladım .. sürekli güvensiz eve kontrole gelmeler, 2dk msj atmasam küfürler hakaretler.. bagırmalar çağırmalar evden çıkamıyordum..:14: o aralar beni sözlenmek için çok sıkıştırıyordu emin olamadıgım için kabul etmiyordum.. zaman geçti yavaş yavaş düzelmeye başladı herşey.. bu kez evlilik konusu ortadan kalktı e haliyle buda beni rahatsız etti.. aramaları msjları kıskançlıkları bi anda yok oldu.. konuştugumda ''biz bişeyleri çok yogun yaşadık ve 2mizde yorulduk dedi.. bende bitirdim..:43: ayrılıgımız dostca oldu biraz o agladı ama beni tamamen kaybetmemk görüşmek istediğnii söyledi.. ben onu çok seviyorum :43: gurursuzluk yapıp barışmayıda istemiyorum.. o şuan tek lafımla ailesiyle gelicek kapıma .. neden ayrıldıktan sonra değerleniyorum bilmiyorum.. evet onunla evlenmeyi bende istiyorum.. aramızda oldukça fark var.. ben üniversitede okuyorum ama o ilkokul mezunu .. ailem bu konuda ne der diye düşünüyorum .. sevdiğim için evlenmek istiyorum mantıklı olup düşününcede olmaz diyorum .. eminim bu konuda tecrübesi olanlar yada benimle aynı durumu yaşayanlar yaşamış olnalar vardır.. fikir öneri yaşanmışlık .. öneri-eleştirilerinizi bekliyorum .. şimdiden teşekkürler..:71:

bir hatanın peşinden ömür boyu gidermisiniz.. başlıklı konuyu okumanı şiddetle tavsiye ediyorum.bu sana en güzel cvp olucaktır.arkadaş bizzat yaşamış.ilkokul mezunu biriyle evlenmemiş ve sonuçlarınıda yazmış.Allah yardımcısı olsun...

yazının başını okumadım sadece başlığa bakarak sunu öyleyeşilirim aklın almadığını kalbin alsada farketmiyo.. mantık yoksa bi ilişkide aşk heba oluyo maalesf sonuç hüsran :59:

Pardon ama mantık nerede,aşk nerede?
Küfürler işittiğiniz adama aşık olduğunuzu iddia ediyorsanız problem adamda değil sizdedir bana göre!

hepinize teşekkür ediyorum .. yargılayanlara'da önerileriyle düşünceleriyle destek olup yardımcı olanlarada ..:71: artık öyle biri yok .. eskiye dair herhangi birşey kalmadı.. ama öyle bişey varki insan s evdiği zaman hiçbişeyi görmüyo .. aşk böyle bişey.. e boşuna aileler izin vermediğinde kaçılmıyo .. pişmanlıkllarda bu yüzdendir belki.. aşk biter gerçegi görürsün .. yani ailenin sana o en başta anlatmak istediğini.. allah hepinizden razı olsun hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşAllah.. selametle ..

Back
X