• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşkoşlaar bi bakar mısınız yardımınıza ihtiyacım vaar

huhuuu8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
207
1
0
Ankara
***************************************************************************************************************************************

Son düzenleme:
Eğer ayrıldığn sevgilinle buluşacaksınız arada hala bir şeyler vardır demektir..

Barışmak için büyük bir fırsattır, bunu gerçekten istiyorsan gidip ona sarılll başka şey yapmaya hiçç gerek yokk :)

Eğer ayrıldığn sevgilinle buluşacaksınız arada hala bir şeyler vardır demektir..

Barışmak için büyük bir fırsattır, bunu gerçekten istiyorsan gidip ona sarılll başka şey yapmaya hiçç gerek yokk :)

istemiyor artık beni ben davet ettim zaten canım :(

Seni istemeyen adamı ne yapacaksın ki?

durumlar o kadar farklı ki hastayken altını bile temizleyen adam istemez sevmez mi onu üzdüm kabuğuna çekildi ondan istemiyor son 1 saat sanki kalbim çıkacak

Seni istemeyen adamı sen neden istiyorsun kii ??

Gerçekten istemese asla buluşmaya gelmezdi ayrıca!

durumlar o kadar farklı ki hastayken altını bile temizleyen adam istemez sevmez mi onu üzdüm kabuğuna çekildi ondan istemiyor son 1 saat sanki kalbim çıkacak
istiyorum işte, ayrıca buluşmayı güzelce ayrılmak için istedim tamam güzel ayrılalım barışma olmayacak dedi kafam allak bullak rabbim umudu en çaresiz anlarda yollarmış en çaresiz anımdayım

Son düzenleme:
istiyorum işte, ayrıca buluşmayı güzelce ayrılmak için istedim tamam güzel ayrılalım barışma olmayacak dedi kafam allak bullak rabbim umudu en çaresiz anlarda yollarmış en çaresiz anımdayım

ALLAH kalbine göre versin ne diyim ki canım ..

Gelişmeleri yazz burdann..

ALLAH kalbine göre versin ne diyim ki canım ..

Gelişmeleri yazz burdann..

rabbim hangi duamı geri çevirdi ki :) çok şükür. barıştık hem de seni bırakamam bi daha sensiz boşluktayım dedi sonra tuttu elimden hoop evlerine gittik ailesiyle tanıştım çok sevmişler beni çok ilgilendiler,bu arada çok sağol canımm :54:

rabbim hangi duamı geri çevirdi ki :) çok şükür. barıştık hem de seni bırakamam bi daha sensiz boşluktayım dedi sonra tuttu elimden hoop evlerine gittik ailesiyle tanıştım çok sevmişler beni çok ilgilendiler,bu arada çok sağol canımm :54:

ayy çok sevindim canımm :) hayırlısı olur inşallah.

Back
X