arkadaşlar ben 25 yasındayım bu sene ekimde 26 olacagımartık 18-25 stetüsündeki gsm oparatörlerinin genc kampanyalarından bile yararlanamıyorum :) bu işin komik tarafı tabi :)
içim sıkılıo depresyona gireceğim :/ anlatmıştım öküzünde öküzü bi sevgilim vardı aslında ona hiiiç asık olmadıgım halde hep 2 sene boyunca aşkı aradım onda.. 2 ayönce ayrıldık biti kurtuldum ondan Çok cektim basıma gelenleri sizlere hep anlatıyordum :/
neye üzülüyorum yıllarımı ziyan ettiğime :/:/:/ resmen içim yanıo nasıl bir acı pişmanlık var içimde :/:/ en güzel yılları belkıde aşk dolu geçirmek varken :/:/ belkide şimdi evlilik hazırında olabilidim biriyle :/ insanın genclık hevesı gitikten sonra ne olacak benim halim :/ aşksız ölüp gideceğim :/
"Herkesin vardır bir kısmeti.. Hiç ummadığın anda karşına çıkacak.. Bir gün mutlaka olacak... Kısmetin seni bir yerde bekliyordur.."
Bu kuru lafları okuya okuya yaş oldu 30. Daha hiç sevgilim bile olmadı.
Aynı laflardan burda da var. Polyanna cümleleri. Gel de inan.
valla bende senin gibi düşünüyorum bazen ama bazen de diyorum ki çok şükür, şu hayatta neler var bunada şükür. Hayırlısı olsunda sevgilim olmasın, ben beklemeye razıyım demiştim, hala bekliyorum hala razıymamaaan sevgilim yoksa bilgisayar oyunları var, filmler var yemek var içmek var eğlence var napalım bu da bizim kısmetimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?