aşksız ölüp gideceğim

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
arkadaşlar ben 25 yasındayım bu sene ekimde 26 olacagım artık 18-25 stetüsündeki gsm oparatörlerinin genc kampanyalarından bile yararlanamıyorum :) bu işin komik tarafı tabi :)

içim sıkılıo depresyona gireceğim :/ anlatmıştım öküzünde öküzü bi sevgilim vardı aslında ona hiiiç asık olmadıgım halde hep 2 sene boyunca aşkı aradım onda.. 2 ayönce ayrıldık biti kurtuldum ondan Çok cektim basıma gelenleri sizlere hep anlatıyordum :/

neye üzülüyorum yıllarımı ziyan ettiğime :/:/:/ resmen içim yanıo nasıl bir acı pişmanlık var içimde :/:/ en güzel yılları belkıde aşk dolu geçirmek varken :/:/ belkide şimdi evlilik hazırında olabilidim biriyle :/ insanın genclık hevesı gitikten sonra ne olacak benim halim :/ aşksız ölüp gideceğim :/

Bu aralar bu tarz konular çok açıldı bir başlık altında sohbet mi etsek ne bütün aşksız kızlar

benzer konuyu dün de ben açmıştım. 24 yaşındayım ve dediğin gibi aşkı yaşamadan tatmadan en güzel yaşlarım gelip geçiyor. Aşık olanları fena kıskanıyorum yaaaa

Aşkı kızlarımıza hayatın olmazsa olmazı di ye kim dayattı, bilinç altına kazıttı acaba? Pembe diziler mi? Hiç birşey dışardan göründüğü gibi değil. İki insanın ilişkide ne yaşadığını bilemezsiniz ki. Belki onların aşık olma eşiği düşük, ben olsam öyle bir adama aşık olmayı bırak, uzun süreli katlanamam bile.

Neyse, gerçek aşklar zor ve harbi sancılı da olabilir diye düşünüyorum. Herkes mümkünse hayalindeki eşini bulsun tabi. Ama olmadı diye yelkenleri suya indirmenin bir manasıda yok. Hayatta çok mutlu olunacak bir sürü neden var. Çok şükür bugünüme valla. Hiç bir adamın yokluğu beni eksik hissettiremez.

Yahu canım yaş 25 dur hele bir ya.Daha ne gördün bu hayatta neler göreceksin.Ne sanıyorsun aşk ömür boyu mu sürüyor.Mesleğini eline aldıysan,hayatta bir duruş sergilediysen,sosyal bir çevren ve düzgün arkadaşların da varsa,ksımet olur gelir seni bulur.Herşey nasip.

Ben de katiliyorum. Ben de 27yim bu arada.

Yani hayatimin en guzel zamanlarinda, gencken, guzelken hayatim bombos geciyior asksiz. Insanlar kader, kismet vs vs diyor ama 35 yasinda gelen aski, genclik hevesi bittikten sonra ben ne yapayim.

Iyi bir meslegim, guzel dostlarim, guzel bir ailem var ama beni bulmadi iste ne yapayim cok mutsuzum cok

Benimde Sevgilim yok 28 yadindayim.aradigim gibi birini bulamadim ama depresyona falan girmedim. Çok hayati bir mesele olsa benim icin bulurum heralde sirf evlenmek istesem .bunu bu kadar taktitsan bul birini evlen bence.gencligin boşa gitmesin...ben şahsen hic bosa gittigini dusunmuyorum rabbim yazmissa olur nasipse yoksa yok yani. Insanlar evleniyor bosaniyor cocuklari oluyor parasiz pulsuz kaliyor ortada daha büyük sorunlari oluyor .bu tarzda yazan kac tane konu gördüm burda.butun yazanlarda yirmili yaslarda ilginc.

Mesela benim de çok iyi giden bir ilişkim var ama okulu nasıl bitireceğimi düşünüyorum
Ama daha çok gençsin, belki yarın çıkacak karşına biri belki 1 sene sonra ama günün birinde sahip olacaksın o güzel duyguya

Canım ne olursa olsun hayırlısını iste. Şimdi evlilik hazırlığı yapmak fikri çok güzel görünüyor tabi güzelde ama demek ki şimdi doğru zaman değil. Ne hevesle evlenip daha sonra boşananlar var. Aşık olup evlenip aldatılanlar var. Herşeyin hayırlısı. Umarım sen de en doğru zamanda hayatının sonuna kadar mutlu olabileceğin kişiyi bulursun.

Ümitsizliğe düşmek için henüz çok erken zamana bırak ve zaten güzel şeyler gelecektir. :).

Kader kısmet bazı şeyler bir anda oluveriyor anlayamazsın bile herşeyin hayırlısı bence hayırlı ise hayırlı bir zamanda olsun:112:

valla bende senin gibi düşünüyorum bazen ama bazen de diyorum ki çok şükür, şu hayatta neler var bunada şükür. Hayırlısı olsunda sevgilim olmasın, ben beklemeye razıyım demiştim, hala bekliyorum hala razıym amaaan sevgilim yoksa bilgisayar oyunları var, filmler var yemek var içmek var eğlence var napalım bu da bizim kısmetimiz

O ziyan olan zamanın acısını iyi bilirim.. 2 yıl öncesine dönüp o hayır getirmeyen insanı hic hayatına almamıs olmayı düsünüyorsun dimi? :26:
Ama zararın neresinden dönsen kar iste böyle diye diye kendimizi avutuyoruz insan ister 21-22 yasında tam gencliginin baharında asık olsun gercek askı karsılıklı yasasın 2,3 sene sonra da ciddi bir adım atıp emin bir sekilde ilerlesin ama olmadı mı olmuyor iste. Benim de böyle bir korkum var ama Allaha sıgınmaktan baska bir yol yok maalesef. Allah tüm kalbi temiz olanların yanında olsun :26:

aşk işte nezaman geleceği belli olmuyor.

yüksek sadakatın fener isimli şarkısını dinle. belli olmazki aşk, nezaman gelecek nasıl gelecek..

şöylede birşey var romantik komedi filimlerindeki gibide gelmeyebilir... belkide doğru yöne bakmadığın için göremiyorsundur kim bilir...

ama dua et.. herşeyin hayırlısını iste. vardır onunda bir vakti zamanı.

Son düzenleme:
Kader kısmet bu işler belki hiç beklenmedik bir anda çıkar karşınıza hayatınızın aşkı

"Herkesin vardır bir kısmeti.. Hiç ummadığın anda karşına çıkacak.. Bir gün mutlaka olacak... Kısmetin seni bir yerde bekliyordur.."

Bu kuru lafları okuya okuya yaş oldu 30. Daha hiç sevgilim bile olmadı.

Aynı laflardan burda da var. Polyanna cümleleri. Gel de inan.

Canım ben 25yaşımda askımı buldum 26da yüzüğü taktım 27yım yaşıyorum askımı 28ımde imzayı atıcaz. 25yaşıma kadar asık olmadım. Ask bambaşka bir şey ve ne zaman karşına çıkacağı belli degıl. Bende tamam evde kaldım artık derken bırgun karşıma çıkıverdi. Hıc takılmayın nasıp kısmet deyin.

Gerçekte hiç mi olmadı sevgiliniz hoşlandığınız sevdiğiniz biri de mi olmadı :26:

hehehe aynen öyle Ya rahat rahat gezmek var yemek icmek var :) Hayat her türlü güzel be :) bence hayatin tadini cikara cikara yasamak lazim bende 27yim yazin 28ime giricem hayatimda suan kimse yok aski yasadim acisinida yasadim artik mumkunse kalici olan gelsin gelene kadar da böyle iste daha yapacam cok sey var mesela onlara odaklaniyorum arada bende takinti yapiyorum ama cok surmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…