Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanın gururu ve onuru herşeyden önemlidir, konu onur ve gurura dokunacak bir vaziyet aldıysa aşkta gurur olur...Ufak tefek ve çocukça kaprislerde gurur olmaz, tam tersi bazen hatalı karşımızdaki bile olsa bunu bile bile karşımızdakinin gönlünü almaya çalıştığımızda karşımızdaki insanın gözünde büyürüz, küçülmeyiz...
İlk adımı ben atmıştım...
sonra çok kötü bir olay oldu ve beni görmek bile istemedi...
bi çok kez kapısına gittim karşısına çıktım affetmedi...
bi bayan olarak kendimi affettirmemin doğal olması dışında artık peşinden koşmamım gururumu incittiğini farkettim...
yani tamam hatalar insanlar için ve hatamı hiç de savunmuyorum...
affetmiyorsa peşinden daha ne kadar koşabilirim...![]()
Affetmiyorsa onun bileceği şey canım, sen özür dilemişsin düzeltmeye uğraşmısşın...Bırak hayatı boyunca affetmemenin ağırlığını taşısın...Elinden geleini yapmışsın, için rahat olsun...
duygularını ifade etmek, şeffaf ve net olmak gurursuzluk mudur ki =) bana göre gurur çok farklı birşeydir.. şimdi ben kalkıp aşık olduğum bir adama "aşiğim sana" derim ama gurursuz olmam.. ama o adamın aşkıma karşılık vermediğini bile bile adama yapişirsam gurursuz olurum.. veya ilişkimde sevdiğim adama her zaman aşkımı bağlılığımı gösterirsem gurursuz olmam, ama beni incitmesine üzmesine izin verirsem gurursuz olurum.. yani gururun duyguları ifade etmeyle alakası yoktur.. bunlar ayaktır =)) gurur insanın özüne duyduğu saygıdır...