Meslek hayatımın ilk günü 🌺🌺🌺(fikir verir misiniz?)

Kahvely

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2021
604
184
53
25
Kızlar selamlar 🌺🌸
Allah izin verirse pazartesi günü mesleğime ilk adımı atıyorum .Özel Eğitim öğretmeniyim .Daha evvel staj yaptığım okul çok güzeldi .Şimdi ilk iş günüm .Sizce öğretmenler odasına kuru pasta türevi birşey alsam mı ? Yoksa elimde mi yapsam ? Tavsiyelereniz neler?

Sabah giderken poğça simit yeterli 🙈 alacaksanız özel öğrencilerinize alın renkli şekilli renkli kurabiyeler onları mutlu edin

Sabah giderken poğça simit yeterli 🙈 alacaksanız özel öğrencilerinize alın renkli şekilli renkli kurabiyeler onları mutlu edin
Aslında çok güzel fikir ❤️😍ama absürt kaçarsa ? İlk günden dalga konusu olursa diye düşündüm .Çocuklar konusunda hiç aklıma gelmemişti 🥹🥹bunu kesin yapacağım 🌺

Aslında çok güzel fikir ❤️😍ama absürt kaçarsa ? İlk günden dalga konusu olursa diye düşündüm .Çocuklar konusunda hiç aklıma gelmemişti 🥹🥹bunu kesin yapacağım 🌺
Kimsenın sizden öyle bi beklentısı olacağını sanmıyorum öğretmenler odasında

İlk günden çocuklara adım atmak için iyi olur absürt olmaz arada bir böyle jestler yaparsanız çocuklar mutlu olur . başkalarının düşüncesini önemsemeyin

Kimsenın sizden öyle bi beklentısı olacağını sanmıyorum öğretmenler odasında

İlk günden çocuklara adım atmak için iyi olur absürt olmaz arada bir böyle jestler yaparsanız çocuklar mutlu olur . başkalarının düşüncesini önemsemeyin
Teşekkür ederim ❤️.Açıkcası çekiniyorum blraz .Sonucta onlar kadrolu ve deneyimli

Teşekkür ederim ❤️.Açıkcası çekiniyorum blraz .Sonucta onlar kadrolu ve deneyimli
Sonuç olarak aynı yollardan gecmıs aynı eğitimi almışsınız farklı görmeyin sizde zamanla tecrübe kazanırsınız. özgüveninizi yüksek tutun . Özgüveni yüksek çocuklar kazandırın topluma

Sizce öğretmenler odasına kuru pasta türevi birşey alsam mı ? Yoksa elimde mi yapsam ?
Yeni atanan biri elde bir şey yapıp getirse ne mana şimdi deriz. Belki sonra olur. Ama ilk gün gerek yok, saçma durur.

Yeni atanan biri elde bir şey yapıp getirse ne mana şimdi deriz. Belki sonra olur. Ama ilk gün gerek yok, saçma durur.
Teşekkür ederim.Staj yaptığım eski okulumda her hocamız birseyler getirip masaya ikram olarak koyardı .Böyle yapsam mı? diye düşündüm .

Teşekkür ederim.Staj yaptığım eski okulumda her hocamız birseyler getirip masaya ikram olarak koyardı .Böyle yapsam mı? diye düşündüm .
Her okul böyle değil ama işte. Bir de siz daha yenisiniz, biraz kaynaşın, yine getirirsiniz. Ya da şehir dışından gidecekseniz memleketinize özgü bir yiyecek olabilir. Mesela Kütahyalıysanız böyle hediyelik kutuda leblebi, Bursalıysanız kestane şekeri gibi. Buna bile gerek yok ama incelik yapmak istiyorsanız bu daha iyi durur.

Back
X