Gercekten hic bir fikrim yok, bu durumda ne yapilabilir bilmiyorum, benim kendi dusuncem gurur yapmamak ve pes etmemek, ama insanin etrafinda surekli baski yapan kisilerin olmasi kararini uygulayip uygulamamasi arasinda gel git lere sebep oluyo, zaman herseyin ilaci derler ama bu durumda bu soz ne kadar gecerli bilemiyorumaynı seylerı yasıoruz ama ben nısanlıyım suan 4senelık bır ılıskım var 15 gundur aramız lımonu bana bıttı demedı ama sana cok kızgınım unutamıorum ve suan asker de bu benı daha cok yıpratıo zamanla duzelır dıo ama aramıo ararsa kızıo ooof neapsamkı
.... kotu niyetle olmasada yalan soyledim, zaten soylemememin nedeni sadece onu kaybetmemek icindi, ama gercekleri ogrendi ve korktugum basima geldi... Simdi cok pismanim ve onu geri kazanmak istiyorum ama sansimin olup olmadigini bilmiyorum... Ilk gunler cok ofkeliydi bana karsi, hatta gorustuk konusmak icin ama ben ona yalan soyleyip, onun guvenini sarsdigim icin cok utaniyodum, yuzune bakamiyodum, zaten o gun fazla bisey konusmadik, ardindan bir kac gun sonra mesaj'la konusmaya basladik, ama beni umitlendirdi hep mesaj'larinda ve ben ona tekrar gorusup konusmak istedigimi soyledim, kabul etti, dun gorustuk ve ben olanlari anlattim, yalan soylememin nedenini,... bisey soylemedi ve gitti, ardindan tekrar mesaj attim iste ben konustum sen tek bir kelime etmeden cekip gittin gibi seyler soyledim ....
Evet, soylememem gerekiyodu ama oldu ve cok pismanim, tekrar gecmise gitmek gibi bir sansim olmadigi icin ileriyi dusunuyorum, ne yapmam lazim? Onu kaybetmek istememedigimi, cok sevdigimi,.. soylemem gerekiyo mu? Yani gurur yapmamam mi gerekiyo? Aslinda benim gurur yapmaya hakkim yok, sonucta ben hataliyim ama elimden gelen herseyi yaptim, gorusup konustum, mesajlar atiyorum daha fazla ne yapabilirim hic bir fikrim yok
Gercekten hic bir fikrim yok, bu durumda ne yapilabilir bilmiyorum, benim kendi dusuncem gurur yapmamak ve pes etmemek, ama insanin etrafinda surekli baski yapan kisilerin olmasi kararini uygulayip uygulamamasi arasinda gel git lere sebep oluyo, zaman herseyin ilaci derler ama bu durumda bu soz ne kadar gecerli bilemiyorum
Soyledikleriniz gercekten cok mantikli ve dogru, ama onu gercekten sevdigim icin, ve onu kaybetmemek icin elimden geleni yapmak istiyodum, dediginize gore yapmisim, bundan sonrasi onun kararina bagli... Pismanlik duygusu icimi yakiyo, keske bastan dogruyu soyleseydim bu duruma gelmemek icin, ama ne yazik ki soylemedim... Onsuz gecen her gun bana cok buyuk aci veriyo, onunla konusmaya, onun varligini hissetmeye o kadar alismisim ki boyle birden hersey bitince cok kotu oldum, caresizligin ne demek oldugunu simdi daha iyi anliyorum...İlişkinizin geleceği parlak görünmüyor...
Ya tekrar başlamayacak yahut da en ufak hatanızda bunları hatırlayarak/ hatırlatarak devam ettiğinize pişman edecek sizi...
"Gurur yapmamışsınız" zaten, elinizden geleni yapmışsınız, "fazlasını yapmak" yersiz...
"Kaybetmek istemediğinizi, çok sevdiğinizi" söylemişsiniz zaten daha ne söyleyeceksiniz?... Daha fazla ısrarcı olmayın, pişmanlığınızı fazlasıyla ifade etmişsiniz zaten... Bırakın içinden gelen sesi dinleyerek karar versin sizinle devam edip etmeyeceğine çünkü ne derseniz deyin şu anda sizi duymadığı, duymak istemediği çok açık...
Devam edip etmeyeceğine sizin bundan sonra yapacaklarınız değil "paşa gönlü" karar verecek, neticede yalan söylemişsiniz... Ona bundan böyle her ne yaparsanız yapın hakkınızda dilediğini düşünme yetkisi vermişsiniz böyle yaparak...
Şu an gelgitler yaşıyor, ısrarcı davranarak gururunu okşuyorsunuz onun, sizden vazgeçeceği varsa da pişman olduğunuzu iyice görmeden yapmayacaktır bunu... "Yüzüne bakmaya dayanamadım" demesi size ümit vermesin, bunlar son sözleri olabilir; mantıklı ve gururluysa aşkından ölse affetmeyecektir sizi, yalanı sineye çekecek biriyse size de hayrı dokunmaz zaten...
Doğal olarak konunun aşkta gururla alakası yok, "aşkta yalan" olmalıydı başlık... "Geçmişi geri alamam ya, söyledim işte, ileriye bakmak lazım!" derseniz de bundan sonraki ilişkileriniz kadar ileri bakmanız gerekecek... Onlarda her ne olursa olsun sonrasında size bu denli kötü hissettirecek adımlar atmayın ve bu ilişkiniz sürse bile geleceğe bel bağlamayın... En "peygamber sabırlı" adam bile bir gün hatanızı önünüze getirir... Kendinizi zorlu, yapmadığınız şeyler için suçlanacağınız, sözünüze itimat edilmeme ihtimali bulunan bir beraberliğe hazırlayın devamı halinde...
Duzelecegini bilsem ne kadar gerekiyosa beklerim, sorun degil, simdi yinede bekliyorum, ondan net bir cevap almadan ama bosuna umitlenmek istemiyorum cunku daha snra cok zor olur bu durumu kabullenmem, onun icin caresizim, onun cevabini bilmek istiyorum, oyle bir dusuncesinin olup olmadigini..benimde bitirme sebeplerinin başında bir yalan geliyordu. yalan söyledi bir konuda büyük bişey değildi belki ama yalandı işte. affettim. ama güvenim bitmişti. ilişkiler güven üzerine kurulur. gerçekten affetmesi çok önemli sağlıklı bir ilişki için. ne yazık ki güven bitince herşey bitiyor. bundan sonra senin yapacağın bişey yok. Bu kadar gururunu okşamışsın yeterli bana göre. ona kalmış herşey. onun adım atmasını bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?