15 gundur sevgilimden ayriyim, bu durum beni cok uzuyo cunku benim yuzumden bitti ve ben onu hala cok seviyorum.. Kisaca ona, kotu niyetle olmasada yalan soyledim, zaten soylemememin nedeni sadece onu kaybetmemek icindi, ama gercekleri ogrendi ve korktugum basima geldi... Simdi cok pismanim ve onu geri kazanmak istiyorum ama sansimin olup olmadigini bilmiyorum... Ilk gunler cok ofkeliydi bana karsi, hatta gorustuk konusmak icin ama ben ona yalan soyleyip, onun guvenini sarsdigim icin cok utaniyodum, yuzune bakamiyodum, zaten o gun fazla bisey konusmadik, ardindan bir kac gun sonra mesaj'la konusmaya basladik, ama beni umitlendirdi hep mesaj'larinda ve ben ona tekrar gorusup konusmak istedigimi soyledim, kabul etti, dun gorustuk ve ben olanlari anlattim, yalan soylememin nedenini,... bisey soylemedi ve gitti, ardindan tekrar mesaj attim iste ben konustum sen tek bir kelime etmeden cekip gittin gibi seyler soyledim o da daha fazla kalsaydim biseyler olcakti yuzune bakmak istemiyodum dayanamazdim falan dedi, bunun uzerine ne yapmam gerekiyo? Beni hala sevip sevmedigini bilmiyorum, sevse bile gururuna yediremiyo ona yalan soylememi ve beni deli eden sey, bana tamam yeter, bitti artik demiyo ya da tam tersi, bitmedi'de.. Yani caresizim, onunla gurur yapamiyorum, askim gururumdan once geliyo, ama etrafimdakiler surekli bana baski yapiyo, gururunu ayaklarin altina almaya deymez,... Gercekten ne yapmam gerekiyo hic bir fikrim yok...
Son düzenleme: