Aşkta takıntılıyım.. Kendime inanamıyorum..

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
Arkadaşlar bişeyler söyleyin.. Birine kafam takıldıysa hoşlandıysam gece gündüz aklımda o oluyor.. Eskiden böyle değildim takmazdım.. O beni düşünsün derdim. Bundan seneler önce benden güya hoşlanan biri, gerçi o pekçok kızdan birden hoşlanıyormuş, uzun süre bahsettiğim gibi aklımdan çıkmamıştı..
Şimdi de gece gündüz hastalık gibi aklımda takılı durur gibi biri var.. Ama meğerse evliymiş.. Bunu öğrendiğimde uzak durdum, ama neden böyle oluyorum.. Aklım hep onunla ilgili şeylerde.. Kendi kendime güya kıskanıyorum kendime inanamıyorum.. Bana bişeyler söyleyip tavsiye verin.

Daha önce nasıl kurtulduysanız yine öyle kurtulabilirsiniz :)

Sizi meşgul edecek seyler bulun arkadaşlarınızla daha cok vakit geçirin bu tarz seyler yalnız kalınca daha cok insanın aklına geliyor

İşsizlikten olmasın? Gündelik işleri kastetmiyorum.
Veya kıskandığımızdan değil ama kafanı kurcalayacak daha büyük bi derdin yoksa normal.
Geçici olmayacak uğraşlar edinin.
Ne bileyim ülkeyi kurtaracak projelere filan girişin.

Bu takınıtılı durum zaten kendime uğraşlar bulmayı istemem sebebiyle ortaya çıktı :)

Her insan gibi baglanma, segi ihtiyaci duyuyorsun
Eski konularinada göz attimda iliski yasamadim sanirim yanlis erkeklerin karsina ciktigindan bahsetmissin
Benim karsimada pek kimse cikmadi 28 yasindayim.. Olmayinca gercekten hic olmuyor galiba bu isler demekki..

• Beğen
Reactions: mb1
gerçekten sevdiğiniz birini bulunca geçer. yeni çevrelere girip aday bakının bence.

X