• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkta telekonferans ikilemi??

prayandlove

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
26
0
6
Adana
Merhaba bayanlar. bir kız ve erkek arkadaşımın arasına baba engeli girdi. kızın babası görüşmelerini istemiyor. kızın faturaları kontrol altında. :47: biz de görüşebilmeleri için telekonferans yaptık. :26: ama aklımıza takıldı ve size danışmak istedim: telekonferansın faturada nasıl görüneceği?? :18: benim aramam ve numaram görünür,erkek arkadaşının numarası görünmez diye umuyoruz. bu konuda bilgilendirebilir misiniz kızlar? şimdiden teşekkürler. gerçekten çok önemli ve riskli bir durum :50:

bu konu hakkında bilgim yok..
mantıken arayanın numarasının görünmesi lazım diye düşünüyorum..
çok sorun oluyorsa başka hat alsın..
babasının istememeside kulağında küpe olarak kalsın..aileler çoğu zaman doğruları görür ve söyler..

ailesi istemiyorsa sen niye aracılık yapıyorsun ki? işin sonunda kabağın senin başına patlama ihtimali de var:6:

görünmez merak etmeyin. ama babası istemiyosa bi bildiği vardır arkadaşın yasak meyve diye atlamasın üzerine pişman olursa yaslanacak kimse bulamaz

cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar :34: hepinizle hemfikirim. laf kalabalığı olmasın diye aracı ben olarak kısaca yazdım. asıl aracı yurttan oda arkadaşım. ve...aracı arkadaş da bu çocuğa aşık :26: acı çeke çeke içi yana yana aracılık ediyor. :14: kızın babası öldürürüm o çocuğu, kızımı öyle birine vermem diyor. kızın okuduğu bölüm iyi erkek arkadaşınınki ona göre kötü. yani ortada kızını çok üstün gören bir baba var. :26: hayırlısı. dua edin arkadaşlar. netten bu fatura konusunu araştırıp birşey bulamadık oda arkadaşımla. ben de size danışayım dedim. dua edin arkadaşlar. tekrar teşekkürler. sevgiler.

cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar :34: hepinizle hemfikirim. laf kalabalığı olmasın diye aracı ben olarak kısaca yazdım. asıl aracı yurttan oda arkadaşım. ve...aracı arkadaş da bu çocuğa aşık :26: acı çeke çeke içi yana yana aracılık ediyor. :14: kızın babası öldürürüm o çocuğu, kızımı öyle birine vermem diyor. kızın okuduğu bölüm iyi erkek arkadaşınınki ona göre kötü. yani ortada kızını çok üstün gören bir baba var. :26: hayırlısı. dua edin arkadaşlar. netten bu fatura konusunu araştırıp birşey bulamadık oda arkadaşımla. ben de size danışayım dedim. dua edin arkadaşlar. tekrar teşekkürler. sevgiler.

yılan hikayesine dönmüş baba istemiyo kız aşık aracı kızın aşık olduğuna aşık

yılan hikayesine dönmüş baba istemiyo kız aşık aracı kızın aşık olduğuna aşık

ayyynen öyle :50: aracı arkadaşım da çok duygusal.hem onların görüşmesini sağlıyor hemde ağlıyor. ikisi de liseden arkadaşı. 2 yıllık süreçte arkadaşım da aşık olmuş çocuğa. yüreğim kaldırmıyor valla ya. arkadaş uzaklara dalıp gidiyor. çocukla konuştuktan sonra kendine gelemiyor. :50:

Back
X