Aşkta yaş farkı..aradaki yıllar aşka engel mi?

FreeLove

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
3
0
6
İçel Mersin
merhaba bayanlar. Burayı uzun zamandır takip ediyordum.dün üye olmak nasip oldu.sizlerden düştüğüm şu ikilem için yorum ve tavsiye bekliyorum.
ben 20 yaşındayım ve üniversite 2. sınıfı bitirmek üzereyim. yaklaşık 2 ay önce internetten biriyle tanıştım. bu şahıs 19 yaşında.aramızda 11 ay var. ama öte yandan o lise 3ü bitirecek bu sene. aramızda 1 yaş bile yok ama eğitim durumunda 3 koca yıl var. bu yaşıma kadar kimseyle çıkmadım.kimseye güvenemedim çünkü.güvenebileceğim kişilerde de anlaşamayacağım birçok nokta gördüm. bu tanıştığım şahıs her anlamda ruh ikizim. her konuda önce onu konuşturdum test ettim ama hep istediğim cevapları verdi.düşünce yapısı, zevkleri.. kısacası herşeyiyle aynıyız kendisiyle. geçenlerde benden hoşlandığını söyledi. facebook aracılığıyla birbirimizin resimlerini gördük. çok çok yakışıklı biri değil belki ama benim için kafaların uyuşması çok önemli. sizlerin düşüncesi nedir bilemem ama bence birisiyle bir ömür ancak kafalar uyuşuyorsa geçer gibi. yapım gereği herşeyimi annemle paylaşırım. annem kendisini gördüğünde (resmini) öyle kötü bir tepki verdi ki kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. bana göre çok çirkinmiş, daha iyilerine layıkmışım, bari iş güç sahibi olsaymış...falan. günlerdir bunun stresini ve ikilemini yaşıyorum. strese hiç gelemediğim için resmen rengim soldu.herkes hasta mısın ne oldu sana böyle diyor. bunu kendisine söylediğimde "bir süre konuşmayalım istersen,kendini toparla.daha ben burdayım,çook konuşuruz daha.sen iyi olursan ben de iyi olurum." dedi. ben böyle bir insanı nasıl bırakabilirim ki

durum budur.sizlerden özellikle "bu 3 yılllık fark nasıl kapatılır" konusunda tavsiye bekliyorum. sizce ne yapmalıyım?

Ya siz ömür boyu okula gidicek degilsiniz ya aradaki 3 yıllık farkda neymiş .. Surda birkaç yıla kadar normal hayata atılacaksınız bnce önemli olan bundan sonraki... Hem aradaki 11 ay bisey degil bana gore dediğin gibi kafaların uyusmasi önemli ,bu arada başlığını okurken eyvah dedim ne biliyim bu kadar az bir farkın oldugunu..
İlk oldugu icin boyle düşunuyorsun dur birde annenin tepkiside gelince iyice kötüledin...
Zaman herseyin ilacidir yaşayıp göreceksiniz insaAllah mutlu olursunuz

tabi ki 11 ay bişey değil:) ama o 3 yıl yok mu 2 yıl sonra üniversiteyi bitirip öğretmen olduğumda o daha üniversite okuyor olacak belki de. ailem onu kesinlikle kabul etmeyecektir.ama ben onu bırakmak istemiyorum. annemin tepkisi de bir anlığına soğuttu beni ondan :/ haklısın aslında. zamana bırakmalı belki de.

yorumun için teşekkür ederim:)

19 yasında nasıl lise 3 ogrencisi oluo? birde yeni sistemde lise 4 te var??:44::44::44:

bende konunun baslıgını okuyunca rahat 10-15 yas farkı falan var die dusundum.. sorun bile olmamalı bence aranızdakı yas farkı

tek sorun ınternetten tanıstıgın bırı ıle bu sekılde dusunclere kapılman:44::44::44:

Son düzenleme:

sınıf tekrarı ve okula geç başlamasıyla oluyor :) evet daha lise 4 var :/

internete hemencecik güvenen biri değilim tabi ki. çok uzak şehirlerdeyiz ve uzun süre karşı karşıya gelmem zaten kendisiyle.

Yaş farkı yok gibi birşey zaten,11 ay dert edilecek bir fark değil ama bence daha önemli olan(bence tabi)
bu soruyu sormanız için daha çok erken.Henüz tanışalı 2 ay olmuş,hem de internet üzerinden tanışmışsınız yani sadece size anlattığı kadarıyla biliyorsunuz herşeyi.O yüzden tabi ki zaman gerek üzülmeyin boşuna fazla da kaptırmayın bence kendinizi yok bırakamam filan diye.

sınıf tekrarı okula geç başlama durumları varsa üniversite sınavını geçebilecek mi? sana önerim işi gücü denk biri her zaman daha iyi. Beklemek o kadar zor ki

Başlığı okuyunca kendinden 15-20 yaş büyük birisiyle birliktesin sandım yaş farkı dediğin 11 ay mıydı.

sınıf tekrarı ve okula geç başlamasıyla oluyor :) evet daha lise 4 var :/

internete hemencecik güvenen biri değilim tabi ki. çok uzak şehirlerdeyiz ve uzun süre karşı karşıya gelmem zaten kendisiyle.

bak senın yasında daha 20.. engüzel yasların bunlar.. bana kalırsa, daha 1 senesi var lisesinin bitmesine, hic cocuk buyutme.. gec toz eglen.. yeni insanlar tanı..

uzak sehırlerdeyız oyuzden hemen bulusamam dıosunda, hıc gerek yok telefon faturanın fazla gelmesıne, nebileyim aylarca görmedıgın bir adamın kıskanclıgını kaprısını cekmeye..

bıraz yasın ılerlesın nekadar haklı oldugumu anlıcaksın.. simdi kelebekler vardır ıcınde :)) ama sen bu cocugu gormedin belki hayal ettigin gibi bir profılde degılse.. aradan 1 sene gecıncemı gormeyı dusunuosun, ozmn nasıl ayrılacaksın bır sene ıcınde gormedıgın bır ınsana elbet kendını tanıtacaksın.. ya bunlar baska bır sekılde donerse sana ıyı dusun bunları cnm.. uzulmenı ıstemem.. neler okuoruz duyuyoruz.. hakkında hayırlısı olsun

odakllandığın yer yanlış bence
önemli olan 11 ay , 3 yıl değilde. internetten tanıdığn birine bu kadar bağlanman. ,internette başka neler yaptığından haberin oluyor mu

bu yaşlardaki ilişkilerin pek çoğunun ilerisi olmaz zaten

oyuzden şimdiden kafa yormayın

Çocuk 19 yaşında ve lise 3'ü bitirecek, o halde lise 4'ü bitirdiğinde 20 yaşında olacak.
Sen 20 yaşındasın ve üniversite 2. sınıftasın.
Yaş farkı değil de başka bir fark var gibi geldi bana, kapasite mi tembellik mi değişik bir fark.

internet sitesi üzerinden anlşabiliyor olmanız normalde anlaşabileceğiniz anlamına kesinlikle gelmez. nekadar uzun süre konuşursan konuş insanlar kendilerini çok farklı tanıtabiliyorlar. yani senin istediğin gibi tanıtabiliyorlar kendilerini. aradaki yaş farkına girmiyorum bile. bence çevrenden arkadaşlıklar kurmaya bak. çok ciddiyim

Daha yüz yüze görüşmediğin biriyle seneler sonrasını mı hesaplıyosun?Çevrende erkek mi kalmadı internet nedir bacım Allah aşkına?

internetten birini asla tanıyamazsın istersen 5 sene yazış yine olmaz.
3 yıla değilde ben görmediğin, dokunmadığın birine bu kadar bağlanmana şaşırdım...

istersen netten olsun istersen baska yerden ınsanları genel olarak anlamak tanımak zaman ııster.. gorsende gormesende bu böle..

sen zamanaa bırak bence.. gorus onla aralıklarla uyusuormusun bı bak.. kesıp atma hemen

Ben de 18 ay büyüğüm.
Bunda sorun yok.
Sorun karşında ki insanın hayata geç başlamış olması olabilir.Sorun senin daha yüz yüze gelmediğin birine bu kadar değer vermen de olabilir.Sonun da üzülebilirsin de.Denemeden bilinmez tabi.O yüzden önce görüş tanış sonra karar ver bir ilişki olup olmayacağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…