Gebeliğe Hazırlık asla anne olamayacağım hissi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 sene neredeyse. 2 aşılama tutmadı. doktor bu ay bıraktı kendin dene dedi yine olmadı. kırmızıları görmekten sinirim bozuldu.dayanamıyorum artık. elimden geleni yapıyorum ama artık olmayacağına eminim modundayım. umut etmekten de yoruldum. tüp bebeğe geçsem o da tutmazmış hissiyatı.hayattan herşeyden nefret ettim

2 sene neredeyse. 2 aşılama tutmadı. doktor bu ay bıraktı kendin dene dedi yine olmadı. kırmızıları görmekten sinirim bozuldu.dayanamıyorum artık. elimden geleni yapıyorum ama artık olmayacağına eminim modundayım. umut etmekten de yoruldum. tüp bebeğe geçsem o da tutmazmış hissiyatı.hayattan herşeyden nefret ettim
Bi sorun varmı peki canım

Bi sorun varmı peki canım
haşimato ve pco var. tiroit değerlerim normale döndü pco içinde doktor iki ay mola dedi bazen kurcalayınca hamile kalabiliyorlar dedi. çok eksik hissediyorum kendimi. takmıcam diyorum ama takıyorum. mesela bu ayda olmadığından emindim yıkılmıcam dedim ama işte yine burdayım.

haşimato ve pco var. tiroit değerlerim normale döndü pco içinde doktor iki ay mola dedi bazen kurcalayınca hamile kalabiliyorlar dedi. çok eksik hissediyorum kendimi. takmıcam diyorum ama takıyorum. mesela bu ayda olmadığından emindim yıkılmıcam dedim ama işte yine burdayım.
Bende de pco var ne yazıkki ama pcoyla hamile kalan da çok dert etme

Ya elimizde değilki yıkılmamak am sabredersek güzel şeyler olucak hem her gecenin sabahı var unutmayalım :)

Mesela bende pco yok ama bu ay hafif pco gorunumu oldu 4-5 tane oyle bazi aylarda olabiliyormus. Bence ona takipmayin. Arkadasimda pco var benden daha duzenli adet oluyor 28 gunde 1
Bende adet oluyorum yani öyle aylarca olmadığım olmuyo en fazla 5 gün gecikir yada öne gelir pcoda ki sorun yumurtlama zamanını bilmemek

Back
X