- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
Aynen böyle hissediyorum. Yine regl oldum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar olducanım yanıyor artık dayanamayacakmışım gibi geliyor.
Bi sorun varmı peki canım2 sene neredeyse. 2 aşılama tutmadı. doktor bu ay bıraktı kendin dene dedi yine olmadı. kırmızıları görmekten sinirim bozuldu.dayanamıyorum artık. elimden geleni yapıyorum ama artık olmayacağına eminim modundayım. umut etmekten de yoruldum. tüp bebeğe geçsem o da tutmazmış hissiyatı.hayattan herşeyden nefret ettim
haşimato ve pco var. tiroit değerlerim normale döndü pco içinde doktor iki ay mola dedi bazen kurcalayınca hamile kalabiliyorlar dedi. çok eksik hissediyorum kendimi. takmıcam diyorum ama takıyorum. mesela bu ayda olmadığından emindim yıkılmıcam dedim ama işte yine burdayım.Bi sorun varmı peki canım
Bende de pco var ne yazıkki ama pcoyla hamile kalan da çok dert etmehaşimato ve pco var. tiroit değerlerim normale döndü pco içinde doktor iki ay mola dedi bazen kurcalayınca hamile kalabiliyorlar dedi. çok eksik hissediyorum kendimi. takmıcam diyorum ama takıyorum. mesela bu ayda olmadığından emindim yıkılmıcam dedim ama işte yine burdayım.
Ya elimizde değilki yıkılmamak am sabredersek güzel şeyler olucak hem her gecenin sabahı var unutmayalım :)haşimato ve pco var. tiroit değerlerim normale döndü pco içinde doktor iki ay mola dedi bazen kurcalayınca hamile kalabiliyorlar dedi. çok eksik hissediyorum kendimi. takmıcam diyorum ama takıyorum. mesela bu ayda olmadığından emindim yıkılmıcam dedim ama işte yine burdayım.
Ben de aynen yaAynen böyle hissediyorum. Yine regl oldum![]()
Bende de pco var ne yazıkki ama pcoyla hamile kalan da çok dert etme
Evet banada doktor dedi dışarı çık 10 kadından 9 nda var dediPco 3 kadindan 2 sinde varmis arkadaslar pcoyu dert etmeyin yumurta gelistirici ilaclarla buyuyor yumurtalar![]()
Evet banada doktor dedi dışarı çık 10 kadından 9 nda var dedi
Bende adet oluyorum yani öyle aylarca olmadığım olmuyo en fazla 5 gün gecikir yada öne gelir pcoda ki sorun yumurtlama zamanını bilmemekMesela bende pco yok ama bu ay hafif pco gorunumu oldu 4-5 tane oyle bazi aylarda olabiliyormus. Bence ona takipmayin. Arkadasimda pco var benden daha duzenli adet oluyor 28 gunde 1
Bende adet oluyorum yani öyle aylarca olmadığım olmuyo en fazla 5 gün gecikir yada öne gelir pcoda ki sorun yumurtlama zamanını bilmemek