Asla bedenime göre kıyafet bulamıyorum. Ve tek tip kıyafetler..

Cirius

I'm Unstoppable Today
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
1.288
2.488
1.64 boy 70 kilo. Xl giyiyorum genelde ama ya potluk oluyor ya hafif dar oluyo, ya mememi büyük gösteriyor vs birtürlü kıyafetlerle barışamadım. Ve memem de biraz dolgun üst bedenimle altı bir olmuyor genelde.Ve diger bir konu da mağazalarda tek tip kıyafetlerin olması. Herkes crop giymiyor. Mağazalarda croptan baska birsey bulamıyorum. Ip askılı günlük bir atlet alacaktım onun bile uzun versiyonunu bulamadım. Farklı birsey bulamıyorum. Internetten sipariş vermem imkansız zaten birseyi denemeden alamıyorum .Alışveriş yapmak bile istemiyorum artık. Etrafımdaki insanlara bakıyorum öyle kombinler yapıyorlarki ben zevksizim herhalde diyorum. Sizce benim bedenimle mi ilgili sorun var yoksa kıyafetlerde mi sorun var? 🤔🤭 benim bedenime yakın olanlar ne tarz kıyafetler giyiyorsunuz? Kiyafet alırken nelere dikkat etmeliyim, kombin yapmayı nasıl başarıyorsunuz lütfen paylaşın yaa🥲
 
Yani mağazalarda öyle bir kıyafet bolluğu ve çeşidi var ki açıkçası kıyafet bulamanıza anlam veremedim. İki gün önce avm’deydim. Kendimi tutmasam 5000 tl harcardım, o kadar güzel şeyler vardı. Bulunduğunuz şehirde mi çeşit yok acaba? Belki daha az mağaza vardır sizin orada.
 
166 boyunda 70 kiloydum herşeyi de giyerim genelde lcw koton defactodan giyinirim şu an 66 kiloyum aynı kıyafetleri hala giyiyorum ben diz altı elbise çok giyerim jean üstüne tişört gömlek bunlarda tercihlerim arasında
 
Ay ben de aynı sıkıntıdayım. Bir de giysilerin kalıpları ve bedenleri değişti bence. 44 beden 42 gibi, 40 beden 38 gibi. 42 bedenim normalde ama o bedende baktıklarım çok biçimsiz duruyor bende. İçime sinen giysi bulmakta çok zorlanıyorum :KK43:
 
Terzilere diktirebilirsiniz
Internette beden tipinizi bulup ona gore kombinlere bakabilirsiniz
 
O croplardan bende sinir oldum artık her yerde sadece o ,ben de kıyafet bulamıyorum küçük bi ildeyim zaten netten de hoşuma giden olmuyor kolay kolay öylece bekliyorum
 
Ay ben de aynı sıkıntıdayım. Bir de giysilerin kalıpları ve bedenleri değişti bence. 44 beden 42 gibi, 40 beden 38 gibi. 42 bedenim normalde ama o bedende baktıklarım çok biçimsiz duruyor bende. İçime sinen giysi bulmakta çok zorlanıyorum :KK43:
Tam tersi bence. Eskiden daha dardı kalıplar. Şimdi daha bol bol. 36 lar 40 gibi çoğu zaman.
 
Bence baya seçenek var. Ben de crop sevmiyorum ama zaten genelde diz üstü askılı elbise giyinirim. Ya da atlet şort. Tarzım belli olduğu için zorlanmıyorum kıyafet bulurken. İnterneti de deneyin derim, 5-10 parça sipariş verir olmayanı iade edersiniz.
 
Ya şu zamandan giysi de nasıl bulunmaz
Evet croplar şortlar ama oversizeler da var
Keza pantolonlarda da her türlü paça kesimi mecvut...elbiseler gırla
 
Daha ağır markalardan alırsanız hep crop top’a maruz kalma sorunu yaşamazsınız. Network, ipekyol, yargıcı farklılığı seviyorsanız Twist’i de öneririm.
 
X