Asla bir ilişkim olmayacak sanırım....

Aslında fiziksel olarak gayet iyi. Görüşmediğinizde fotoğraflarına bakınca da etkileniyorum. Ama görüştüğümüzde olmuyo sanki. Yani böyle bi kıpırdamadan çok gerginlik oluyor.
Çok çekingen biriysen ondan kaynaklı oluyordur. Doğru insan olduğunu düşünüyorsan devam et değişir mutlaka

üniden en yakın arkadaşımın ilk ilişkisi 24 ya da 25 yaşında oldu. ki kız baya güzeldi, sohbeti filan çok iyiyi.

Evet arkadaşlarım da çok detaylı inceliyorsun mutlaka bi kusur bişey bulursun böyle yaparsan diyorlar. Peki devamında alışabildiniz mi? Nasıl oldu?

normalde aşırı kasıntı birisiyim ama yanında rahat hissediyorum eskisi gibi diyeceğim şeyi 10 kere düşünmüyorum. sahiden zamanla düzelecek bir şey. sonuçta herkes ilk görüşmede aşırı rahat olmak zorunda değil ki. :)

Tamamen yetistirilme tarzi ve islenmis psikoloji bunlar.
Aşman biraz zaman alacak. Dogru kisiyi buldugunda bu sorunu asmak icin gerekirse psikolojik tedavi al.

Teşekkür ederim. Başka türlü nasıl aşmamı önerirsiniz acaba?
Rica ederim.
Ben bu davranislarin altinda yatan bir sebep olduguna inaniyorum. Gecmiste yatan belki benliginizin bile unutmus oldugu ufacik olay bile geleceginizi sarsan etkiler yaratabiliyor. Elinden geldigince kendini olumlu olarak yonlendirmeye calis eger yapamazsan psikolojik terapi al canim.

Senin durumun yine iyi. Bir ara iş yerinden biri ile çıkmaya başlamıştım. Biz açık ofis çalışıyoruz. Çocuk benden bir şey isteyecek. Sesi kısılır, titrer ve de kızarırdı. Gören noldu diye sorardı o biçim.

Rica ederim.
Ben bu davranislarin altinda yatan bir sebep olduguna inaniyorum. Gecmiste yatan belki benliginizin bile unutmus oldugu ufacik olay bile geleceginizi sarsan etkiler yaratabiliyor. Elinden geldigince kendini olumlu olarak yonlendirmeye calis eger yapamazsan psikolojik terapi al canim.

Olabilir aslında. Bu zamana kadar hoşlandığım Kişiler dahi geri dönüş yaptığında korkup vazgeçtim çünkü. Teşekkür ederim yorumunuz için.

baban hayatta mi genelde babasi olmayanlar baskasina karsi savunma mekanizmasi olusturuyor ya da taciz olabilir ... iki secenekte olmayabilir ...

Özguven sıkıntıniz var bence. Karsinizdaki kisiyi cok buyutuyorsunuz gozunuzde. Tabiki insan hoslandigi, sevdigi kisinin yaninda heyecan duyar ama gerilmek, goz temasindan kacinmak, sohbet olmamasi ve buna bagli iliskiye yansiyan sorunlar pekte hoşlanma heyecani gibi durmuyor.

Özguven sıkıntıniz var bence. Karsinizdaki kisiyi cok buyutuyorsunuz gozunuzde. Tabiki insan hoslandigi, sevdigi kisinin yaninda heyecan duyar ama gerilmek, goz temasindan kacinmak, sohbet olmamasi ve buna bagli iliskiye yansiyan sorunlar pekte hoşlanma heyecani gibi durmuyor.

Aslında ben gözümde büyütmüyorum. Kendimi gözümde büyütüyor gibiyim.. yani durumdan kaçmak için karşındakinin bi kusurunu arıyorum sonra illa ki buluyorum hoşlanmama fırsat bile kalmıyor önceden hoşlandıklarından da soğuyorum.

Back
X