Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuşmaların içeriğini özellikle yazmadım inanın çok daha kötü hissediyorum o bana kalsın o yüzden içimde yeterince büyütüyorum zaten.
Allah sabır versin acısı gecer zamanla...yaranızın kanaması durur insallah
anladım, yani foto yollayan bi arkadaşıyla dalga geçmesi pek aldatma gibi gelmedi, belki büyüttüğün gibi birşey yoktur diye söyledim.
Bir derdim var ki kızlar ömrümden götürdü son 4 gündür kendimde değilim benimle aynı duyguları yaşayan yaşamayan sizlerle bu derdimi paylaşmak istiyorum...
3. yılımız önümüzdeki martta bitiyordu süpriz kutlama hazırlığı içindeydim..gelin görün ki aldatıldım!!
bu kelimeyi başkasından duyduğumda bile ürperen ben bu duyguyu sonuna kadar yaşıyorum artık.çok zormuş gerçekten katlanılması nefes bile aldırmıyor bana.oysa ki huzurlu bir aile ortamında büyümedim huzuru onda buldum diyordum yinede gözümü karartacak kadar güvenmiyordum ona yani kontrol ediyordum telefonunu faceini her neyse..ama içinde varmış işte engel olamadım.telefonunda whatsupında bir kızla yazışmalarına şahit oldum kız kırmızı minili bir elbiseli fotoğrafını atmış buna nasılımm diye buda aklınca dalgaya almış kızı bayağı bi şekilde...tuttu bana geçen sene oldu dedi oysa tarihler çok yakındı son 3 ay içinde olan yazışmalardı sanki geçen sene yoktum hayatında.samimiymiş memleketten anlayacağınız bu zamana kadar piyasada olmayan kız birden samimi oldu çıktı karşıma öyle.sonra tabi ağlamalar özür dilemeler seni ne ruhen ne bedenen aldatmadım demeler filan.beni köpek gibi seven ve b.k gibi kaybetme korkusu yaşayan bir insandan bahsediyorum aslında size sadece bende değilim bunun farkında olan onun çevresi benim çevrem bu zamana kadar bu hiç değişmedi hatta üzülürdüm onun adına gaddardım agresiftim bencildim çoğu zaman sebepsiz ayrılıkları hep ben yaşattım ona ağlattım defalarca kalbini kırdım ama onun bana yaşattığı bu duyguyu ona yaşatmam söz konusu bile olmadı benim için o kısacık ayrılıklarımızda bile ben terk ettiğim halde kimseyle bir merhabam dahi olmamıştır ki birlikteyken olsun. öyle çok büyük bir aşklada başlamadı zaten tanıdıkça sevdim,değer verdim işte evleneceğim adam dedim üstüne hayaller kurdum..bugünleri görmek için miydi tüm bunlar yarabbim!
sona yaklaşırken bu ona hiç yakışmadı kimsede yakıştıramadı zaten herkes şokta.
biliyorum ben böyleysem o tamamen ceset ama bu bile yetmiyor bana yakıştıramıyorum çünkü o olamaz ki bana aşkla tutkuyla bakan adam ben herhangi bir kıza canım diyebilme ihtimaline bile bozulurken o kıza nasıl olurda....!!
özgüvenim kalmadı insan içine çıkasım yok sanki her an yığılıp kalıcakmışım gibiyim beynim dolu yorgun hissizleştim..uyku yok yemek yok yok yok...
fiziksel olarak bişey yaşadılar mı ya da görüştüler mi yoksa sadece yazışma boyutunda mı kaldı?
Konunuzu o kadar dağınık anlatmışsınız ki herşey havada kalmış..E haliyle haklı olarak arkadaşlar sormuş sormuş sormuş yorumlarda..
-3.yılımız demişsiniz evli misiniz flört mü belli değil
-partnerinizle söz konusu kadının arasındaki yazışmayı buraya yazmak istemiyorum demişsiniz
-vs vs
Ben şahsen konunuzu iyi ifade edemediğinizi düşünüyorum.
emin olduğum tek şey sadece sanal olduğu çünkü bu çok yeni yani nerdeyse her günümüz biraradaydı ve bende kontrolü elden bırakmadığım halde olan bişi kendi deyimiyle çok büyük hata olan ama bana göre aldatma. illede fiziksel olarak değil ki yalanlar var ortada 3. bir şahıs var bu gerçekten çok sinir ağır benim için..
size göre sadece konu ama bana göre gerçek.
o kadar içeriğine gerek duysam yazardım biraz anlayış ve saygı lütfen.
Net detay vermek istemediğin için yorum yapmak zor
Ama madem senin için çok ağır bir durum var ortada o zaman keseceksin ilişkini
Gaddar,agresif ,bencil ve sebebsizce bircok kez terk ettiginizi soyluyorsunuz.Neden bu kadar sasirdiniz esinizin baskasiyla konusmasina?
Pardon fakat size karşı saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum.Hangi ifademde saygısızlık ibaresi var acaba?
Bu bölüme derdinizi anlatıp paylaşıp yoruma açıyorsanız, yorumlara tahammül etme olgunluğuna erişmeniz gerekir.
O kadar içeriğe gerek duymadığınız için konunuz havada kalıyor, yorumlanması güç..gibi bir yaklaşımdayım sizse direkt saygısızlıkla itham ediyorsunuz beni.
Bence psikolojiniz çok bozulmuş.
Rabbim yardımcınız olsun.