asla özür dilemeyen bir sevgiliniz olsaydı

lal_00

sonsuza dek seninle
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
386
4
118
43
Diğer
mrb kıslar

yaptığı hata ne olursa olsun büyük yada küçük ve hiç özür dilemiyorsa ne düşünürüdnüz.?
:uhm:

seviyosam insan gibi karşıma alır konuşurum, bunun bir erdem olduğunu ve böyle devam ederse beni kaybedeceğini anlatırdım ona. anlamıyosa yallaaaaaaahh. bu kadar basit, ne üzücem kendimi. üzmeyin anacım bu odunlar için, hepsini biz mi yontacaz kör mü anaları yontaydı hayret bişi.

seviyosam insan gibi karşıma alır konuşurum, bunun bir erdem olduğunu ve böyle devam ederse beni kaybedeceğini anlatırdım ona. anlamıyosa yallaaaaaaahh. bu kadar basit, ne üzücem kendimi. üzmeyin anacım bu odunlar için, hepsini biz mi yontacaz kör mü anaları yontaydı hayret bişi.

haklısın canım aynı fikirdeyim:) iki kelime bu kadar zor olmamalı........

kötü hatasını bilmeli bence hatasına karşılık özür dilemeyi bile guru yapıyorsa evlilik zor olur boyle bır ınsanla bu benim nacizane fikrim

Bencil ve çocuk olduğunu düşünürdüm..Hatasını anlayıp özür dilememek çok yersiz bir gurur çabası.ılk baş onu uyarırdım,hala devam ederse bulunmaz hint kumaşı değil ya ? O kendi yoluna,ben kendi yoluma..

ışte benim tam böyle bir sevgilim var/ vardı. ılişkimizin ilk 7 ayı içerisinde kesinlikle özür dilemem diye tutturmuş durum her ne olursa olsun. Kavga ederdik kırılırdım hatasını bilirdi ama öldür allah özür dilemezdi. Bir süre sonrakendi haline bıraktım. O kırıp özür dilemedikçe ondan uzaklaştım ve birgün özür dilemeye başladı.

hiç bişi düşünmezdim...
özür dilemekten de dilenmesinden de hazetmem ben :kahve:

ama hatasını anlamayıp kendini affettirme yoluna gitmiyor ise evvela alır karşıma adam gibi konusurum
baktım olmuyor anladığı dilden veririm dersini

peki özür dilemeyen bir eşi olanlar ne yapacaklar, kapının önüne koysan olmaz, hiçbirşey olmamış gibi yapsan olmaz. ama benim aşkım hiçbirşey olmamış gibi davranır, sağıma geçer soluma geçer sevimlilik yapar affettirmek için kendini, yani uğraşır :)) (bu da tesellim)

benim eşim ne olursa olsun asla özür dilemez.haksızsa daha çok üste çıkmaya çalışır.işte o zaman bizim evde kıyametler kopar.ban adımı söyleyerek tamam sus diye bağırır.bende yanından çıkarım

benim eşim ne olursa olsun asla özür dilemez.haksızsa daha çok üste çıkmaya çalışır.işte o zaman bizim evde kıyametler kopar.ban adımı söyleyerek tamam sus diye bağırır.bende yanından çıkarım

seni çok iyi anlıyorum canım ya adına üzüldüm benimde durum senden farklı değil zaten ama en azında uzatmıyor vede güzel sözler söleyip kalbimi kazanıyor neyseki..

bu yetiştirilme tarzıyla ilgili, ailesinde küçükten özür dilemek hatalar karşısında nasıl davranılması gerektiğiöğretilmemişse yapacak birşey yok, ağaç yaşken eğilir sonuçta.

ben önce karsıma alır konuşurum yok eger hala bıldıgı yoldan devam edıyorsa..
onun bana yaptıklarını bende ona yaparım.. kıstasa kıstas yaniii :1closedeyes: :1closedeyes: bakalım nasıl oluyormus bi tadına baksın bu durumun..

bencede herşey ailede başlar eksikliğin temelindeki neden ailedeki kazandırılmamış eksik davranışlar

Back
X