• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla Vazgeçme!

Aslında hep burdayım ama hiç yazmıyorum içimden gelmiyor nedense. Kilom 89.3 bugün itibariyle yakında 88 ler gelecek vuhuuuu :1: Kaçamaklar arttı ama yine her zaman aynı gitmiyor maalesef. Bana dua edin o kadar çok istiyorum ki zayıflamayı.

Aslında hep burdayım ama hiç yazmıyorum içimden gelmiyor nedense. Kilom 89.3 bugün itibariyle yakında 88 ler gelecek vuhuuuu :1: Kaçamaklar arttı ama yine her zaman aynı gitmiyor maalesef. Bana dua edin o kadar çok istiyorum ki zayıflamayı.

Merhaba benimde günlüğüme kimse yazmıyor,ama burayı açıp o günkü yediklerimizi yazmak bile kendimizi takip için önemli,kimse için değil kendimiz için zayıflıyoruz,ben motivasyonumu kaybedip canım yemek istediğinde hemen ertesi günü düşünüyorum,"eğer bunu yersen yarın kilo almış olarak uyanacaksın,yemezsen 200 gr vermiş olarak uyanacaksın " diyorum,ertesi gün giyeceğim kıyafetin daha bol geleceğini düşünüyorum,günler çabuk geçiyor,ve biz hızla amacımıza doğru yürüyoruz,böyle düşünürsen İnan daha kolay olur,

Merhaba benimde günlüğüme kimse yazmıyor,ama burayı açıp o günkü yediklerimizi yazmak bile kendimizi takip için önemli,kimse için değil kendimiz için zayıflıyoruz,ben motivasyonumu kaybedip canım yemek istediğinde hemen ertesi günü düşünüyorum,"eğer bunu yersen yarın kilo almış olarak uyanacaksın,yemezsen 200 gr vermiş olarak uyanacaksın " diyorum,ertesi gün giyeceğim kıyafetin daha bol geleceğini düşünüyorum,günler çabuk geçiyor,ve biz hızla amacımıza doğru yürüyoruz,böyle düşünürsen İnan daha kolay olur,

Evet o düşünceyi bende çok yapmaya çalışıyorum ama bu aralar nedense pek işlemiyor.Teşekkür ederim günlüğüme yazdığın için tavsiyelerine uyacağım . İnşallah amacımıza bir an önce ulaşırız sağlıklı bir şekilde.Başarılar diliyorum :31:

Merhaba günlüğüm 88.8 oldu kilom. Haftaya cuma sınavım var o güne kadar çok umudum yok ama 88 olmak istiyorum zaten sonra buraya düzgün bi şekilde yazmaya spora ve farklı bir hayata başlayacağım. Çok öptüm :54:

Merhaba efenim:16:
Karşınıza 88.3 kilo olarak geri dönüyorum. yeşil kahveye başladım 4 gündür. Ve 1 kilo verdim bana çok faydası olduğunu hissediyorum .Bundan sonra daha sık burdayım . Sizleride bekliyorum:3:

Back
X