• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla vazgeçmicem senden bebeğim

bebegem

BEBEĞİMİ VER RABBİM
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
900
6
96
İstanbul
yazıcak aslında bir şey bulamıyorum sebebine gelince ben hapla tedavi aşılama derken hala çocuk sahibi değilim

ve umudum tükenirken yeni heyecanlar basıyor yüreğimi belki bu ay tutar diye....

2 .aşılamamda negatifti neden böyl e oldu anlamadım oysa 25 yaşındayım küçükte değilim büyükte değil derken

neden böyle oldu anlamadım....

hiç sorunumuz yok sadece bende yumurtlama problemi var......

doktorum tüp bebek dedi.... tek çarem oymuş...

ama ben maddi manevi yoruldum artı biraz dinlenmek istiyorum....

umarım dinlenme ayında bebeğim gelir bana....

ama gelmezse asla vazgeçmicem...

ÖLENE DEK UĞRAŞICAM...
MİLLETİN DALGA KONUSU OLSAMDA..

MİLLET İÇİN KISIR GELİN OLSAMDA.... ANNELİK NEYMİŞ BİLEMEZ OLSAMDA

BEN BEBEĞİM İÇİN ÖLENE DEK UĞRAŞICAMMM

canım sakın moralini bozma herkes bişey der pes etme moralini yüksek tut burda birbirimize destek verir yanlız degilsin

OF PAMPAL

kaderime küsüp dünüme isyan ettim günlerce neden millet istemediği halde bebekleri varda benim neden olmuyor merak ediyorum.....

zamanda geçiyor millet ağzına geleni söylüyor ne düğüne ne bayramda kimseyi ziyaret etmek istemiyorum

çünkü duycaklarımı biliyorum ama yılmadan yıkık viran gönlümle devam edicem

bitanem sakın moralini bozma canım rabbim herşeyin bir zamnını vermiş canım sana ne denilirse kulağını kapat canım verende rabbim alanda rabbim bu arada sen kısır değilsin canım bu kelimeyi hiç sevmiyorum sadece anniş olmak için zamnın var bende 5 senede çok şeyler duydum bana en yakın arkadaşım bile boşuna tedavi görme bile dedi ben onun çocuklarını bağrıma basarken bana olmayabilir boşuna masraf edersin bile dedi o yüzden takma canım seni önce rabbim daha sonra bizler iyi anlarız ben dışarda akrabamda çocuğuna kızan annelere ilk sözüm siz koly buldunuz gidin bir tüp bebk merkezine izleyin diyorum canım rabbim en yakın zamnda bu mutluluğu sana yaşatır inşallah takma kafanı salla gitsinkaydirigubbakcemile5

inşallah zeyracım inşallah

umudum yok korkuyorum ya tüp bebeklerde tutmazsa diye çünkü çok umutlanmıştım aşılama
lar tutar diye böyle negatif bir sonuç hiç beklemiyordum....

şimdi ise kürlerle devam ediyorumm

canım aynen aynı şeyleri bende yaşıyorum artık laf söyleyene lafı yapıştırıyorum.Belli başlı kişilerle görüşüyorum bebek konusu acılan yerden kaçıyorum bitanem bende sorun yok eşimde sorun ama kimse kabullenmiyo kendilerine toz kondurmuyorlar kulagını kapat.Sana duyduyum lafları burda anlatsam agzın acık baka kalırsın beterin beteri varDıYıP ŞÜKRETmeliyiz canım ewet millet hamile kalıyo ay istemiyorum ben aldırcam bunu dedikleri zaman öyle bi deliriyorum ya diyorum bana bakın ders cıkarındiyorum .çocuklarına bagırdıkları zamn bile kızıyorum kıymet bilmiyorsunuz diye aca bizdemi öyle olcaz bebişlerimiz oldugunda bagıra bilirmiyiz?

sakın tüpbebek tedavisine giderken tutmazsa ay şöyle olursa böyle olursa düşünenrek gitme pozitif düşün yoksa moral cok önemli

canım sıkma canını içini ferah tut canım bak bende ve eşimde hiç bir neden yoktu olmadı şükürler olsun ilk denemede oldu bende neler düşünüyordum olmadan acaba hiç anne olamayacammı diye rabbim ol desin canım yeterki o isterse bir gecede gelir mucizen tedaviler hep vesilesi yeterki o izin versin canım ben inanıyorum yaradanım kimsenin kucağını boş bırakmaz yeterki bol bol dua et canım iste gönülden iste yaradanımdan

canım sen kürlere devam et.kendini rahat zinde hissettiğin zaman başlarsın.. belkide RABBıM kendiliğinden bile nasip eder.. yer gök duayla canım.. inşallah bu mübarek günlerde ellrimiz bo çevrilmez...bol bol dua canım...

canim sakin kendini o sekil seyleri düsünerek yipratma bak tüp bebek yapritmayi düsünüyorsun ama en önemlisi senin kendini hazir hisetmen sakin olumsuz düsüncelere verme allahdan hayirlisini dilemekten baska bi cagremiz yok ellbet birgün bizimde yüzümüz gülecek ve bebislerimizi sevcez

yazıcak aslında bir şey bulamıyorum sebebine gelince ben hapla tedavi aşılama derken hala çocuk sahibi değilim

ve umudum tükenirken yeni heyecanlar basıyor yüreğimi belki bu ay tutar diye....

2 .aşılamamda negatifti neden böyl e oldu anlamadım oysa 25 yaşındayım küçükte değilim büyükte değil derken

neden böyle oldu anlamadım....

hiç sorunumuz yok sadece bende yumurtlama problemi var......

doktorum tüp bebek dedi.... tek çarem oymuş...

ama ben maddi manevi yoruldum artı biraz dinlenmek istiyorum....

umarım dinlenme ayında bebeğim gelir bana....

ama gelmezse asla vazgeçmicem...

ÖLENE DEK UĞRAŞICAM...
MİLLETİN DALGA KONUSU OLSAMDA..

MİLLET İÇİN KISIR GELİN OLSAMDA.... ANNELİK NEYMİŞ BİLEMEZ OLSAMDA

BEN BEBEĞİM İÇİN ÖLENE DEK UĞRAŞICAMMM

o seninle dalga geçecek olan millete ben taaaa diye başlayan bi küfür ederdim ama terbiyem müsahit değil ama sen anlamış ol arkadaşım. çünkü ettim aslında. sana bu yolculukta başarılar dilerim en en kısa zamanda varmak isteğin yere varmanı dilerim. o dalga geçen yada gececek olan milletinde yolda kalıp hiçbiryere gidememelerini taşlara takılıp düşmelerini dilerim...........

canım ben hiç aşıla denemedim fakat tutma şansının çok az olduğunu duymuştum.......tüp bebek öle değil tutma şansı daha yüksekkk....inşşşş ilk denemende tutar ve tamamına erersin...benim ilk denemem olmadı...ama yılmak yok yola devam edicez....herşey evladımıza bir an önce kavuşmak için.....yeni negatif sonuç aldım hemen diğer denememi yapmak istiyorum ama olmuyo işte......beklemek zorundayızz....ama sen değilsin canım.....herşeyin gönlünce olmasını dilerim allahtan....

Evlenmeden once nezaman evlenirsin diye sorarlar.. evlenirsin bebek nezaman diye sorarlar.. hadi diyelim bebek oldu ozaman ikincisi nezaman diye sorarlar o nedenle asla kafana takma bana da soruyorlar bebek nezaman diye bende calisiyoruz diyorum geciyorum :)) hic uzulme.. sen esinlede mutluysan geri kalan kisiler sen de olmasan baskasina laf yetistirmek laf sokmak icin zaman kollarlar.. sen icini ferah tut.. kismet herseyin bir vakti saati var.. umarim en kisa zamanda da hamis kalirsin.. bence biz kendimizi cok SIKIYORUZ o nedenlede belkide umitsizlige kapiliyoruz. bakalim bneim ilk micro denemem olacak ignelerimin 10. gunundeyim artik kismet.. Dua edelim. hersey yolunda gitsin...

canım hiç birimiz hiç bir zaman yılmamalıyız ümidimizi yitirmemeliyiz unutmayın her karanlığın gündüzü vardır elbet hakkımızda hayırlısı olsun Allah hepimizin gönül muradını versin canlar...

OF PAMPAL

kaderime küsüp dünüme isyan ettim günlerce neden millet istemediği halde bebekleri varda benim neden olmuyor merak ediyorum.....

zamanda geçiyor millet ağzına geleni söylüyor ne düğüne ne bayramda kimseyi ziyaret etmek istemiyorum

çünkü duycaklarımı biliyorum ama yılmadan yıkık viran gönlümle devam edicem

Devam canım durmak yok.Sonuna kadar.Bebişini kucağına alana kadar.Allah herşeyin iyisini güzelini bilir.

tüp bebekte embriyonun yumurtayı tutmama sebebi nedir biliyormusunuz pekii

kendini hiç üzme demek ne kadar kolay olsa da sadece üzülme diyebiliyorum.. durumum senden parlak değil, 3 negatif aşılama, 2 negatif tüp bebek tedavisi sonucu artık bebek düşünmüyor musunuz diyenlere sadece bakıyorum... hiç mi bu soruyu sorarken düşünmez bu insanlar diyorum ama düşünen yok.. daha yaşın genç..umarım en doğru zamanda sağlıkla meleklerimize kavuşuruz.. gerçekten takmamamız gerekiyor ama sana söylerken kendim de uygulayamıyorum...
buarada bizim ilk tedavide embriyolar kalitesizdi, transfer olamadı, sorduğun soru embriyoların neden tutunamadığıyla mı alakalı anlayamadım ama embriyolarda kromozom anormalliği gibi sebepler olabiliyormuş, bu nedenle tutunamıyor rahimde sanırım.. ya da vücut bir şekilde embriyolarda bir bozukluk varsa atmaya çalışıyor gibi açıklamalar yaptı doktorumuz bize..

canıııımm neden bu kadar ümitsizsiiinn,hap yada aşılama ile başladığına göre ciddi bir sorunun olmadığı kanısına varıyorum bu bir,
ikincisi aşılamanın normal cinsel birliktelikten sonra hamile kalma oranı neredeyse aynı,bu yüzden tutunmadı,olmadı diye hiç üzülme,
ben de pko ile hamile kalamıyordum,doktor aşılama dediyse de ben asla kabul etmedim ve hemen tüp bebeğe giriştim,doğumuma az kaldı bak,
seni çoook iyi anlıyorum canım,ama oluyor inan,hiç üzülme,tekrar da aşılama deneme canım,yeter üzüüdüğün,..

Canim,hiiiicc canini SIKMA ..probleminiz buyuk degil,nice problemi olanlar var... Sanirim sende polikistik over var.. Bende;de pcos var.. Ve tickerz'da gordugun gibi 15 haftamiza girdik gibi,benim kendiliginden hic yumurtlamam olmuyordu.. Adetim yoktu. Klomen tedavilesi gordum 7 ay boyunca,bazen yumurtlama oldu bazen olmadi. Hamile kalamadim.. Asilama hic yapilmadi bana cunki direk tup bebek istedik biz .. Ama tm tup bebege baslayacakken,benim ufaklik surpriz yapti bize oysaki hersey hazirdi hatta on tedaviye baslamistim bile.. :)) Sok olduk esimle cunki 3 yildir bebek icin ugrasiyorduk.. Tedaviye ragmen olmadi,tedaviyi biraktiktan sonra kendilgiinden geldi bebisim.. Hemde hic adet gormuyordum 5 aydir..

Umidini yitirme sakin canim benim,bak esinde'de problem yokmus .. Yani senin sansin cok yuksek inan bana.. Yasinda genc,bana doktorumda demisti eger kendiliginden hamile kalamasan bile yasin itibariyle (yas 26) ve erkekte problem olmamasi itibariyle sansiniz zaten cok yuksekti demisti..

Sansin bol olsun insallah senin meleginde kendiliginden gelir.. hic gerek kalmadan tedaviye.. Amin,..

Canim,hiiiicc canini SIKMA ..probleminiz buyuk degil,nice problemi olanlar var... Sanirim sende polikistik over var.. Bende;de pcos var.. Ve tickerz'da gordugun gibi 15 haftamiza girdik gibi,benim kendiliginden hic yumurtlamam olmuyordu.. Adetim yoktu. Klomen tedavilesi gordum 7 ay boyunca,bazen yumurtlama oldu bazen olmadi. Hamile kalamadim.. Asilama hic yapilmadi bana cunki direk tup bebek istedik biz .. Ama tm tup bebege baslayacakken,benim ufaklik surpriz yapti bize oysaki hersey hazirdi hatta on tedaviye baslamistim bile.. :)) Sok olduk esimle cunki 3 yildir bebek icin ugrasiyorduk.. Tedaviye ragmen olmadi,tedaviyi biraktiktan sonra kendilgiinden geldi bebisim.. Hemde hic adet gormuyordum 5 aydir..

Umidini yitirme sakin canim benim,bak esinde'de problem yokmus .. Yani senin sansin cok yuksek inan bana.. Yasinda genc,bana doktorumda demisti eger kendiliginden hamile kalamasan bile yasin itibariyle (yas 26) ve erkekte problem olmamasi itibariyle sansiniz zaten cok yuksekti demisti..

Sansin bol olsun insallah senin meleginde kendiliginden gelir.. hic gerek kalmadan tedaviye.. Amin,..
çok tebrik ederim seni...ne güzel bebeğin kendiliğinden gelmiş....alah tamamına erdirsin.....çok güzel bi mucize.....allah hepimize nasip etsin inş...

Back
X