• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla yapmaz dediğim sevgilim beni aldatıyor ne yapmalıyım yardım :(

hakikaten ya tuzağa düşen erkek masum
ortaya çıkaran kızlar suçlu oldu
suçları da erkeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek
hayret birşey ya
bunu söyleyenler o adamın normalde de böyle şeyler yapmadığını nerden biliyo
belki sürekli böyle kızlarla flört ediyo
ilk defa yapıyo olsa karşıdakinin sevgilisini olabileceğini tahmin edebilirdi bence

her erkek yapar diye birşey yok arkadaşlar
aynı şeyi bu kız yapsa yani tuzağa düşen o olsa demediğinizi bırakmazdınız
beni de faceten tanımadığım bi sürü erkek ekliyo ben kabul etmiyorum ve konuşmuyorum
bu erkektir yapar mantığı değişmedikçe erkeklerin sırtı yere gelmez valla

eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek cümlesini anlamadığınızı düşünüyorum

ben bu cümleyi yazarken erkeğin yaptığı şeyi doğru buldum falan yazmadım ama onun suçlu olduğu kadar konu sahıbınıde hatalı buldum ne gerek vardı böyle bi oyuna neresınden baksam mantıklı yan bulamıyorum heleki arkadaşınında işin içinde olması tamamen yalnış önce yalnışı yapan konu sahıbı onun yaptığını görmeden direk vayy bu erkeklerın hepsi zaten deyip 2.yalnışa geçilmesini doğru bulmuyorum

kızlar söyledim haklı çıktınız...ben senin yaptığını anladım devam ettirdim senin itiraf etmeni bekledim ben salak mıyım yiyeyim dedi.

Beni suçlu çıkartıyor hatta...

Tabi ki seni suçlu çıkartacak yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler , madem masum neden yazışmış , madem senin oyunun olduğunu anlamış neden yazışmaya devam etmiş ve sen söyleyene kadar beklemiş.Bence gerçekten senin oyunun olduğunu anlasaydı yazışmazdı yada sen söylemeden gelip sana neden böyle küçük oyunlar oynuyorsun bana neden güvenmiyorsun diye bir güzel tartışırdı ama yapmadı bunları.Arkadaşına gelince belki kendisininde başından böyle bir iş geçti senin erkek arkadaşında aynı hareketleri gözlemledi ortaya çıkarmak istedi , belkide gerekten art niyeti vardı bilemeyeceğim ama arkadaşınında her söylediğine körü körüne inanma derim madem fake hesap açtı o yazışacağına sen yazışsaydın erkek arkadaşınla.
İyi düşün derim sana yakın zamanda bende çok mutsuz olaylar yaşadım ve anladım ki en fazla değeri kendi verceksin sen mutlu olacaksın sen mutsuzsan etrafındaki tüm sevdiklerinde mutsuz olur.

eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek cümlesini anlamadığınızı düşünüyorum

ben bu cümleyi yazarken erkeğin yaptığı şeyi doğru buldum falan yazmadım ama onun suçlu olduğu kadar konu sahıbınıde hatalı buldum ne gerek vardı böyle bi oyuna neresınden baksam mantıklı yan bulamıyorum heleki arkadaşınında işin içinde olması tamamen yalnış önce yalnışı yapan konu sahıbı onun yaptığını görmeden direk vayy bu erkeklerın hepsi zaten deyip 2.yalnışa geçilmesini doğru bulmuyorum

ben size cevap olarak olarak yazmamıştım bunu
ama forumdaki biçok kişi buna değinmiş ve konu sahibini suçlu görmüş oyun yaptığı için
erkeğin suçuna hiç değinmemişler
diğer tarafın hiç mi suçu yok yani
iki tarafın hatasını kıyaslarsak konu sahibinin ki çok daha hafif kalır bence

normalde doğru değil tabiki böyle birşey ama sonuca bakarsanız iyi ki yapmış ve gerçek yüzünü şimdiden görmüş
arkadaşı konusunda kendisi de birşeyler düşünecektir
neden böyle yaptı ben bilemem belki çocuğun bi açığını gördü veya birşey duydu denemek istedi
belki bambaşka bi sebep var onu kendi aralarında hallederler

zaten günümüzde face ortamında aldatmanın her türlüsü mevcut
pek çok bayan yıllarca birlikte yaşadığı güvendiği insan tarafından aldatıldığını face ya da msn şifresini kırınca öğrenebiliyo ne yazık ki
erkekler için de aynı şey geçerli tabi

kızlar söyledim haklı çıktınız...ben senin yaptığını anladım devam ettirdim senin itiraf etmeni bekledim ben salak mıyım yiyeyim dedi.

Beni suçlu çıkartıyor hatta...

biz sana söylemiştik böyle davranacak diye
sakın yüz verme bence
madem ki anlamıştı neden konuşmanın sonunda hayatım sen olduğunu biliyorum neden bana güvenmeyip böyle oyunlara kalkışıyosun diyebilirdi ama demedi

Senden sogudum de ayril, eger beni fake bri ekledi o sendin dimi derse inkar et biri ekledi sen konustun bana soylemedin mi sogumakta hakliymisim demek fian de. sonuna kadar inkar.

biz sana söylemiştik böyle davranacak diye
sakın yüz verme bence
madem ki anlamıştı neden konuşmanın sonunda hayatım sen olduğunu biliyorum neden bana güvenmeyip böyle oyunlara kalkışıyosun diyebilirdi ama demedi

evet canım birde ben , aşkım seninle bişey konuşcam daha sonra demiştim telefondan o da aramadan önce faceden yazmış ki ne oldu canım korkutma beni yazmış bende yazdım ki niye korkuyosun? o da beni terk etmenden demiş bende yazdım ki niye terk edeyim ki bir hatan yok sonuçta dedim
inanırmısınız kızlar o an açıklasaydı herşeyi belki affedebilirdim ama ne hatam olcak benim senden başka gözüm görür mü kimseyi dedi ya o an çok daha fazla sinirlendim ve telefon açıp herşeyi enine boyuna anlattım ve daha önceki msjlarımda yazdığım o cümleleri kurdu. sonra bi daha telefonlarına cevap vermedim zaten...facetende bişeyler yazıyor
çok sinirlisin sinirin geçse biliyorum ki herşey düzelcek yazmış bende çok beklersin yazdım o da o zaman ne hüküm verdin ne olcak şimdi yazmış bende son cümlem olarak şunu yazdım

sinirli değilim aksine çok iyiyim valla...ayrıca hüküm giydirmekde ne demek aksine daha özgür ol kiminle makara yapıyosan yap kiminle muhabbet ediyosan et artık beni hiç ilgilendirmiyor. Bitti.. yazdım
daha görmedi msjımı bişey yazmadı ama yazsın yazmasın dönüşü yok

Son düzenleme:
evet canım birde ben , aşkım seninle bişey konuşcam daha sonra demiştim telefondan o da aramadan önce faceden yazmış ki ne oldu canım korkutma beni yazmış bende yazdım ki niye korkuyosun? o da beni terk etmenden demiş bende yazdım ki niye terk edeyim ki bir hatan yok sonuçta dedim
inanırmısınız kızlar o an açıklasaydı herşeyi belki affedebilirdim ama ne hatam olcak benim senden başka gözüm görür mü kimseyi dedi ya o an çok daha fazla sinirlendim ve telefon açıp herşeyi enine boyuna anlattım ve daha önceki msjlarımda yazdığım o cümleleri kurdu. sonra bi daha telefonlarına cevap vermedim zaten...facetende bişeyler yazıyor
çok sinirlisin sinirin geçse biliyorum ki herşey düzelcek yazmış bende çok beklersin yazdım o da o zaman ne hüküm verdin ne olcak şimdi yazmış bende son cümlem olarak şunu yazdım

sinirli değilim aksine çok iyiyim valla...ayrıca hüküm giydirmekde ne demek aksine daha özgür ol kiminle makara yapıyosan yap kiminle muhabbet ediyosan et artık beni hiç ilgilendirmiyor. Bitti.. yazdım

yukarda Koalina sana bence gayet mantıklı bir yol onermis
demis ki facebook sıfresını ıste. msjları silmisse zaten adam saklıyor, her sey acıga cıkar demis.
buna ragmen, o anda diger hesaptan da msj at demis yapmamıssın.

adama direkt sorarsan iste boyle yalanlar olayı :34:
ne diyecekti ki? evet o an oyle bir hata yaptım sen oldugunu dusunemedim mi diyecekti :34:
gercekten bitti ise en iyisini yapmıssın.
yok burnunu sürtmek icin bitti ise de aynısını o adam gene yapacaktr.
yapan bir daha yapar :ssz:

Son düzenleme:

yukarda Koalina sana bence gayet mantıklı bir yol onermis
demis ki facebook sıfresını ıste. msjları silmisse zaten adam saklıyor, her sey acıga cıkar demis.
buna ragmen, o anda diger hesaptan da msj at demis yapmamıssın.

adama direkt sorarsan iste boyle yalanlar olayı :34:
ne diyecekti ki? evet o an oyle bir hata yaptım sen oldugunu dusunemedim mi diyecekti :34:
gercekten bitti ise en iyisini yapmıssın.
yok burnunu sürtmek icin bitti ise de aynısını o adam gene yapacaktr.
yapan bir daha yapar :ssz:

canım evet mantıklı bişey önerdi arkadaş ama dayanamadım işte söyleyiverdim...Burnunu sürtmek için felan değil bitti kesinlikle.

canım evet mantıklı bişey önerdi arkadaş ama dayanamadım işte söyleyiverdim...Burnunu sürtmek için felan değil bitti kesinlikle.

lütfen yanlış anlama ama daha önceki msjımda da yazmıştım, geri döneceksin bence sen.
şuan öfkelisin ve iyi olduğun düşünüyorsun ama sinirin yatışınca beynindeki sesleri dinleyeceksin.
kabahati kendinede çekeceksin, çünkü sevgilin sana bu psikolojiyi yaşatmak için elinden geleni yapacak.

tabi karar senin ben fikrimi söyledim.

hakkında hayırlısı olsun.

lütfen yanlış anlama ama daha önceki msjımda da yazmıştım, geri döneceksin bence sen.
şuan öfkelisin ve iyi olduğun düşünüyorsun ama sinirin yatışınca beynindeki sesleri dinleyeceksin.
kabahati kendinede çekeceksin, çünkü sevgilin sana bu psikolojiyi yaşatmak için elinden geleni yapacak.

tabi karar senin ben fikrimi söyledim.

hakkında hayırlısı olsun.

katılıyorum :ssz:
madem guvenmıyosun didikliyorsun sonuna kadar sürdürseydin oyunu.
Allah uyarmıs seni. bundan sonrasını sen bileceksin. hakkında hayırlısı...

söylediğinde senin olduğunu biliyorum zaten diyecek altından kalkmak için bence, kendini haklı çıkarmak için üste çıkmaya çalışcaktır inanma arkadaşım,
birde kız arkadaşın bence bişyler biliyordu da sana göstermek için yapmış bunu, ilk yazını okuyup yazıyorum hepsini okumadım, sana kıyamamış iç yüzünü gör die yapmış , demekki biliyordu bişylerini , yada ona da dediyse bişyler sana açıklayamamıştır o yüzden sana göstermiş iç yüzünü

çok üzüldüm .... keşkem böyle birşeye kalkışmasaydınçünkü sonu hep hüsran oluyor bende yapmıştım aynısını arkadaşım demişti banada o arkadaşım eşimi yani ozamanlar sevgilimi hiç tanımazdı yüzyüze hiç gelmemişlerdi... ama bana sürekli güvenme deyip duruyordu eşeğin aklına karpuz kapugunu soktu ve bende arkadaşımın aklına uyup fake hesap açıp eşime ozaman sevgiliydik ekledik bende asla eklemez demiştim... ama ekledi çok üzülmüştüm ama ben arkadaşıma konuşturmadım ben konuştum fake hesaptan günlerce konuştuk.... sonra birgün telde konuşuyoruz sevgilimle bana anlattı biri faceden ekledi beni fake hesap ve o sensin dedi günlerce yalandan konuştum dedi tabi ben suçlu oldum ve ondan sonra benden ayrıldı aylarca ceza olarak beni aramadı.... buda bana ders oldu böle şeylerle sınanmayacagını anladım pişman oldum ama işte.... ama şuan o adamla evliyim güveniyormusun desen EVET bütün kalbimle.... sende bence sakince düşün sevgilide hata var ama sendede var EŞEĞİN AKLINA KARPUZ KAPUGUNU SOKMUSSUN....:(

bunu evli erkek de yapar bekar erkek de erkeklerin doğasında var yani sonucun kanun gibi belli olduğunu bile bile yaparsanız üzülürsünüz evet her kız merak eder yapmak ister ama sonunda ayrılıklar olur ben olsam şahsi fikrim onun beni gerçekten sevdiğine inanıyorsam bırakmazdım (bu fikrimde eleştirilere kapalıyım)

kaçınılmaz son..
yalan tabiki sen olduğunu bilmiyodu erkeklerin sığındığı en kolay köşe..
inanma ve taviz verme bırak gitsin.

öyle bir psikolojik baskı yapıyodu ki kendimi bilmesem %100 ben suçluyum diycm o derece yani...kaç kere çağrı attı açmadım faceden sildim hala bana ulaşmaya çalışıyor...

Bence şunu yap.
Onunla evli olmadığın için otur Allah'a şükret...

bencede affedeceksiniz

hiç yapılmaması gerekiyodu ama madem böyle bir oyuna başlandı sonuna kadar gidilcektiki adamda kendini böyle bir şekilde savunamayacaktı. aldattığıda aldatmadığıda kesin olarak ortaya konulacaktı. böyle çok ortada kalmış durum bence.

ben kızdım sana o kadar akıl verdik sana inkar edemesin diye kalkıp telefonda ben yaptım demişsin e tabi oda ben biliyodum dedi ve emin ol bunu sonuna kadar direticek ve sende bi süre sonra yumuşucaksın, yanlış yapmışsın canım :50:

kızlar ben böyle birşeyi asla sineye çekemem zaten. İstediği kadar kendini haklı çıkarsın umrumda değil bitti...Biraz kinci bir yapım var her nekadar bu huyumu sevmesemd....benim için bir insan bitiyse gözümde geri dönüşü asla olmuyor

hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Biliyorum çok güzel fikirler verdiniz ama o anki psikolojiyle söyleyiverdim işte dayanamadım.

Back
X