Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan aslannn

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
53
27
Kızlar bir aslan burcuna deli gibi aşığım öyle böyle değil ama yükseleni de aslan...

Çok lider ruhlu idealleri olan kibar kültürlü zeki biri var mı bana vereceğiniz taktik??

Oluyorum asktan:)

Bol bol sırtını sıvazlayıp, 'sen teksin, en iyisisin, en yakışıklısı, en zekisisin' vs vs pohpohlamak.
Offf, en sinir olduğum erkek burcudur.
Burnu ya kaf dağındadır ya da prens Charles dır ya kendisi, neyse...

Bol bol sırtını sıvazlayıp, 'sen teksin, en iyisisin, en yakışıklısı, en zekisisin' vs vs pohpohlamak.

Burnu pek kaf dağında değil ama iltifatlar hoşuna gidiyor cidden

Bu prens Charles tipi galibaa

Bu prens Charles tipi galibaa
Yani kendilerini o kadar önemli, biricik görürler.
İçten içe bir kibirleri söz konusudur.
Tabi burçlarla insan ilişkileri ne kadar etkilidir ayrı ama, ben kendi burcumun özelliklerini taşıdığımdan, aşamayacağım bir erkek türüdür aslan.
Gereksiz ego, bir yerden sonra sıkıyor çünkü.

Yani kendilerini o kadar önemli, biricik görürler.
İçten içe bir kibirleri söz konusudur.
Tabi burçlarla insan ilişkileri ne kadar etkilidir ayrı ama, ben kendi burcumun özelliklerini taşıdığımdan, aşamayacağım bir erkek türüdür aslan.
Gereksiz ego, bir yerden sonra sıkıyor çünkü.

Hmm hepsi öyle mi peki?? Çok on planda her konuda liderlik vasfı var en önemli özelliği bu ben boğayım

2017 Şubat Ayı Aslan Burcu Yorumu
2017 Şubat Ayı Aslan Burcu yorumları Kadınlar Kulübü TV'de! Astrolog Barış Özkırış aşk, iş, sağlık, para, sosyal çevre ve aile hakkında tüm merak edilenleri yorumluyor.
Kadınlar Kulübü kadınları olarak sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz sevgili üyeler! Haydi bakalım Kadınlar Kulübü TV olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalın! :)

https://www.facebook.com/kadinlarkulubutv/
https://www.instagram.com/kadinlarkulubutv/
https://www.kadinlarkulubu.tv/

onun egosu ancak sana aşık olduğunda bitiyor canım , aslında bitmiyor çünkü hep son sözü o söylesin ister ama senin ne istediğinede çok önem verir. dışardan bakıldığında bu gıck bir tip olarak algılansada bence aslan erkeğinin korumacılığını , sevdiği zaman ayaklarını yerden kesişini , senin isteklerini ihtiyçlarını kendi ihtiyaclarından ön planda tutacak kadar fedakar olmasını ve seni kimseye ezdirmeyişi hep o koruma içgüdüsü asla ama asla bulamayacağın bir değer.. tek kötü yanı eleştriye gelememesi yanlışı olsada tatlı dille söyleyeceksin, asla sesini yükseltme bundan nefret ediyor çünkü , oda çok kırıcı olabiliyor içinden canavar çıkıyor bunlara dikkat edersen tadından yenmez..

Back
X