Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 AğustosAslan Burçları Sizde Benim Gibi Romantik Değil misiniz ?
bende romantik değilim:umursamaz:...bişeyler yapmam için sevdiğim kişye felan çok istemem lazım içimden gelcek... zorla kimse bişey yaptıramaz...
ama karşıdan da romantik olmasını,her an ilgi ve hoş sürprizler beklerim...şımartılmayı çok severim...opuyorumnanaktan
bu ne çelişkidir Allahım..:kedi::1ninca:
animmmm bi ben kendimi bilirdim ormantik olaraktan demekki tek değijmişim heheheh heç değülümdür romantik neyim öyle yemekler mumlar filan heç bağa göre değül vallah heheheh emme sürpriz yapılsın isterim hediye çiçek böcük filan
ay bende romantik değilim doğum günlerinde yada özel günlerde şöyle süpriz yapayım enteresan bişey yapayım diyorum aklıma birşey gelmiyor hoş gelenide yapamıyorum zaten.komik geliyor.
duygusalızdır ama romantizm sıfır bizde. aslında romantik adam isteriz ama ondanda sıkılırız gel-gitler çok fazla nasıl bir erkek istiyoruz onu bile bilmiyoruz.
Bende aşırı romantik birisi değilim.. Ama karşı taraftan az da olsa bir romantiklik, duygusallık bekliyorsun.. Sonuçta bayansın.. İnsan bir şeyleri hissetmek istiyor, belkide değer verildiğini.. Yanılıyor muyum arkadaşlar?
Ay burcum aslan. Ay burcu duygu yolumuza ışık tuttuğu için çok önemlidir.
Romantik değilim ben de. Onun dışında, daha da fenası "odunsun" lafını çok duymuşumdur.
Sevgili Aslan kardesler, su yazdiklarinizdan resmen dehsete kapildim!! Ben balik burcuyum ve deliler gibi romantigimdir, oldugumda cilginlar gibi asik olurum :) Ask mektubu yazmisligim, romantik hediyeler almisligim vs. vardir...sizi uzmek istemem ama gercekten de aslan kadinlarinda hafiften odunluk olabilir :)
benimde burcum aslan ve romantikliğin r'si yok bende.
ağlayan,zırlayan, ölüyorum, bitiyorum diyen adam da gözümden düşüyor hemen.
ben daha çok çılgınlıkları seviyorum