Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Burçları

singlelife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
511
3
46
Antalya
ya ben bi aslan burcu olarak sevdiğim ve sevmediğim bir cok yönüm var.bu yönlerimizi burda paylaşalım diyorum.bütün aslan burcu olanlarda benim gibi mi merak ediyorum da inş bol bol yorum yağar..:1:

Bende aslan burcuyum tabii her insanın kendine göre sevdiği ve sevmediği yönleri vardır. Benimde va malesef :) Bi huyum var bilmiyorum sende de var mı önce tanımadığım insanlara yüksekten bakıyorum aslında bakmıyorum ama öyle baktığımı zannediyolar çok havalı ve soğuk kanlıymışım :D Ama en sevdiğim huyumsa sevdiğim bi insana bi arkadaşıma bana bi adım gelene 10 adım gidiyorum aslında göründüğüm kadar soğuk değilim :)

Bende aslan burcuyum tabii her insanın kendine göre sevdiği ve sevmediği yönleri vardır. Benimde va malesef :) Bi huyum var bilmiyorum sende de var mı önce tanımadığım insanlara yüksekten bakıyorum aslında bakmıyorum ama öyle baktığımı zannediyolar çok havalı ve soğuk kanlıymışım :D Ama en sevdiğim huyumsa sevdiğim bi insana bi arkadaşıma bana bi adım gelene 10 adım gidiyorum aslında göründüğüm kadar soğuk değilim :)

aynen bende öyleyim.herkes biraz burnum havada gibi görür aslında tam olarak öyle değil.sadece biraz soğuk bi insanım hemen girişemiyorum..:1:

ben ve eşim aslan burcuyuz zıtız bazı konularda tabı hava atmayı çok severiz :D inatçıyız ve çok kıskancızz

:12:eleştireye gelemez derler bizim için, iyi niyetli yapılan eleştiriye ve uyarıya her zaman hazırım. ama kötü niyetli ezmek amaçlı yapılan eleştirilere hiç taviz ver, tam tersi ben ezerim, o yüzdende adımız kibirliye çıkmış hıhh :19:
ben çok çabuk sinirlenebiliyorum, sinirlendiğim zamanda bir aslan gibi kükrüyorum ortalığı yangın yerine çeviriyorum, ağzımdan çıkanları kulağım duymaz, canımı yakanın çok fena canını yakmayı iyi bilirim, ama sevdiğim insanlarıda bu yüzden çok kırarım. ama kesinlikle kinci değilimdir, 2 dakika sonra hiçbirşey olmamış gibi davranır ve unuturum, ama kırdıklarım küs kalır tabi :20:
çokk heyecanlı ve tezcanlıyım,sabırsızım herşey biran önce olsun bitsin isterim. bu huyumu pek sevmem :26:
bana bir adım atana evet on adım atarım. aslan burcu insanları çok iyi niyetlidir, ve bu iyi niyetleri suistimal edilir, aptal değilizdir fark ederiz aslında ben insanlara 3 şans tanırım, 3.de tekrarlanırsa savaşım büyük olur , ondan sonra karşımdaki ne oldu birden bire der, çünkü o beni kandırdığını sanır, aslında yemem sadece şans tanırım, ama anlaşılmazdır. hava atmayı severim doğrudur :12:
beni tanımayanlar insanlara tepeden baktığımı sanır, kibirli bulur ama tanıyınca(yani ben benimle dost olmasına izin verirsem) ne kadar çok sevdiklerini itiraf ederler. biz tepeden bakmayız aslında, insanları tanımadan tartarız çünkü aptallara tahammülümüz yoktur, yanımıza yakışmayanı almayız, ölçeriz biçeriz öyle dost oluruz. ee bu kadar yazıdan sonra evet ÖZGÜVENİMİZ tavan yapmıştır,kendimizi beğeniriz. niye beğenmeyelimki hem güzeliz, hem zekiyiz, hem komiğiz, her yere ayak uydururuz salaş ortamda salaş, bir baloda prenses gibi :12: bir akrep gibi kindar değiliz,(benden uzak allaha yakın aman aman :41:) insancılık ve merhametliyiz. sevdikmi deli gibi seviyoruz,sevdiğimiz insanlar için yapmayacağımız fedakarlık yoktur.

Bir aslan kadını olarak burcumu genel itibari ile çok seviyorum :16:

Beni tanımayanlar çok soğuk, buzdolabı gibi olduğumu, kibirli olduğumu, tabir-i caizse burnundan kıl aldırmayan bir tip olduğumu söylerler ama tanıdıktan sonra işler değişir. Hiç unutmuyorum çok samimi bir arkadaşım lisedeyken bana bir itirafta bulunmuştu. Soğuk durduğum için benden çok korkmuş ilk başlarda sonradan ne kadar içten, samimi biri olduğumu görünce şaşırmış :1:

Çok inatçıyım. Bu huyumu pek sevmiyorum aslında. İnadım inattır. Misal eşimle bir tartışma yaşayalım haklı da olsam haksız da kesinlikle ilk adımı atmam hep ondan beklerim, o da bilir huyumu ilk o gelir yanıma :1: Der zaten ne inatsın diye.

Çok konuşkan değilimdir. Belki de soğuk durmamın sebebi de bu. İnsanlarla hemen samimi olamıyorum. Zaman geçmesi gerek.

Bu burcun temel özelliği olan liderlik vasfını taşımam. Aslan burçları genelde grup içerisinde lider olmayı, her zaman dikkat çekenin kendileri olmasını isterler ama benimle yakından uzaktan ilgisi yok. Aksine geri planda kalmayı tercih ederim.

Süse püse düşkün değilimdir. Ama alışveriş yapmaya, her şeyin en kalitelisini (elimden geldiğince) almaya bayılırım :1:

Sinirlendim mi gözüm hiçbir şeyi görmez. Yanımda birilerinin olmamasına özen gösteririm çünkü o anda kalp kırabiliyorum.

Çok detaycıyımdır. En olmadık şeylere kafayı takarım. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürüm :31:

Çok sabırsızım. Bir şey olacaksa hemen olsun bitsin isterim. Olana kadar da rahat edemem.

Aşırı derecede fedakarımdır. Sevdiklerim için her türlü fedakarlığı yaparım.

İnsanlara asla hayır diyemiyorum. Bu çoğu zaman beni üzse de bu huyumdan bir türlü vazgeçemedim.

Ay ne çok anlattım :1:

Son düzenleme:
burcumu seviyorum:8:

gösterişi kaliteli giyinmeyi severim

kendimin her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünürüm ve tabi sevdiklerimin de bi yerde onlarda kraliyet ailesinden sayılır:16:

lider olmayı severim arkadaş organizasyonlarını genelde ben ayarlarım

kibirli olduğum söylenemez ama bazı konularda mütevazi olamam

yalandan nefret ederim kabul edemeyeceğim tek şey aldatılmak

sevgili aile dost farketmez hepsinde çok değer veririrm ve bu yüzden bazen kaybederim:(:14:

genelde girdiğim ortamda dikkat çekerim sade ama şık olmayı severim etrafımda arkadaşım çoktur ama kolay kolay dost edinmem

ve son olarak sevmediğim insana sevmediğimi açık açık belli ederim bu da ensevmediğim huyum adamına göre olamıyorum

tipik bir aslanım sanırım kükreyesim geldi:9:

Çok.severim ben aslanları. Eşim, babam, sevdiğim çok arkadaşım var aslan. Evet kükrerler bazen ama çok iyi kalpli olurlar.

resmen kendi özelliklerimi sizden duyuyorum.:1: aslan olmak güzel ya.bazen keske daha mütevazi olsam yada insanlara ilk görüste daha sıcak gelsem desemde aslan olmak güzel:21::21::21:

aslanlar kimlerle anlaşamazlar hangi burçlarla anlaşamazlar bende aslan burcuyum da birde 20 ağustos 1982 doğumluyum yükselenim nedr sizce bilgisi olan cevap yazarmı ltfen:65::65::65:

aslanlar kimlerle anlaşamazlar hangi burçlarla anlaşamazlar bende aslan burcuyum da birde 20 ağustos 1982 doğumluyum yükselenim nedr sizce bilgisi olan cevap yazarmı ltfen:65::65::65:

teraziyle anlastıklarını biliyorum bi tek.beni en cok o ilgilendiriyorda cünkü:1::1::1: aklımda olsun öğrenirsem yazarım canım

ben akrepler, yengeçlerle anlaşamıyorum, daha doğrusu su gruplarıyla anlaşamıyorum :9:
tanıdığım bütün akrepler fitne fücur fesat içten pazarlıklı ve kötü insanlardı
tanıdığım yengeçler saf ayağına yatıp insanları göz yaşlarıyla kandıran insanlardı
tanıdığım bütün teraziler dengesiz ve kararsız tiplerdi, öylemi yapsam şöylemi yapsam diye diye beynimi yerler
en iyi anlaştığım burçlar yay,koç,oğlak ehh ikizlerde fena değildir.
ama akrepi hiç sevmem, uzak dururum :63:

tipik bir aslan burcuyum ve burcumu çokk seviyorum:69:
asla yalana tahammül edemem hakkımı savunurum,başladığım hiçbir işi yarım bırakmam hırs yaparım ve en iyisi yapana kadar uğraşırım.
sevdiğim insanları yere göğe sığdıramam her şeyi yaparım onlar için ama sevmediklerim ağızlarıyla kuş tutsalar yaranamazlar bana:19:
hiç mütavazi değilim kibirlilik vardır girdiğim ortamlarda gerek konuşmamla gerek tavırlarımla
ilgi odağı olabilirim kolaylıkla...
soğuk biriyim herkese hemen ısınamam,her derdimi açamam ketumum ama ısınınca hoş sohbetim .
çok inatçıyım ve gururluyum asla taviz veremiyorum doğrularımdan...
bir de detaycıyım pireyi deve yapabilirim .

genel olarak aslan burcları kendini seviyor ve seviliyorlar güzel bi durum bence:1: zaten kendisini sevmek aslanın dogasında var.ve bu süper enerjik yapıyor aslanları

bende aslan burcuyum, burcumu çok seviyorum, aslanların bi özelliğide pohpohlanmayı, övülmeyi çok sevmek, yani ben birascık öyleyimde:1::21:

bende aslan burcuyum burcumu bende çok seviyorum aslan burcu için kibirli derler ama öyle değil ben de insanlarla birden kaynaşamam soğuk dururum tanımak ısterım o yuzden kıbırlı gbı gözukuyrz yalanı hiç sevmem sinirliyimdir ama sinirim çabuk geçer yükselenim akrep bu yuzden biraz kinciyimdir inatçıyım ve sevdiğim insanı kıskanırım sahiplenirim arkadaş canlısıyımdır giyimime çok özen gösteririm herşeyin kalitelisini almayı severim aslan burçları çok hırslı ınsanlar oluyor bende öyleyim:9:

Back
X