- Konu Sahibi singlelife
ya ben bi aslan burcu olarak sevdiğim ve sevmediğim bir cok yönüm var.bu yönlerimizi burda paylaşalım diyorum.bütün aslan burcu olanlarda benim gibi mi merak ediyorum da inş bol bol yorum yağar..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aslan burcuyum tabii her insanın kendine göre sevdiği ve sevmediği yönleri vardır. Benimde va malesef :) Bi huyum var bilmiyorum sende de var mı önce tanımadığım insanlara yüksekten bakıyorum aslında bakmıyorum ama öyle baktığımı zannediyolar çok havalı ve soğuk kanlıymışımAma en sevdiğim huyumsa sevdiğim bi insana bi arkadaşıma bana bi adım gelene 10 adım gidiyorum aslında göründüğüm kadar soğuk değilim :)
aslanlar kimlerle anlaşamazlar hangi burçlarla anlaşamazlar bende aslan burcuyum da birde 20 ağustos 1982 doğumluyum yükselenim nedr sizce bilgisi olan cevap yazarmı ltfen![]()
teraziyle anlastıklarını biliyorum bi tek.beni en cok o ilgilendiriyorda cünküaklımda olsun öğrenirsem yazarım canım