Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Burçları

bende aslan burcuyum ve genelde ay ben seni çok havalı sanıyordumlarla karşılaşıyorum birde soğukkanlıyımdır hemen atlamam insanlara misal arkadaşımın arkadaşı vardı öyle karşılaşıyorduk benim kendisini sevmediğimi düşünmüş :D dışardan çok havalı kibirli duruyoruz sanırım

Bende Aslan burcuyum. Acayip sabit fikirliyim. Bu huyuma illet oluyorum. Mesela alışverişe çıkmadan önce kafamda liste yapıyorum, diyorum ki: siyah düz topuklu bir ayakkabı alıcam. Çıkıyorum alışverişe. Siyah düz siyah topuklu ayakkabı arıyorum. Böyle 50 mağaza dolaşmışlığım var. Genellikle çocukluk arkadaşım olan kuzenimle çıkarız alışverişe, o bile diyor ki: Sana dünyanın en güzel ayakkabısını gösteriyorum mesela sen yine, ama onun şurası böyle burası böyle ben bundan almak istemiyorum ki, gibi bahaneler üretiyorsun. Böyle tuhaf bir inatçılık. Sabit fikir. Sıkıntı gerçek anlamda. Farkında olmadan yapıyorum. Yükselenim Kova olduğu için Aslan burcunun o süsüne, abartısına fazla uymuyorum ama sabit fikirlilik fazla fazla mevcut.

Back
X