- Konu Sahibi gemxixnxix
beni tarif etmişsin canım yaa özellikle saç kısmı tam ben aslan yelesi gibi kabarık ve gür kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaslı
buyuk baslı cok saclı
yuvarlak suratlı
genıs omuzlu ve acık tenlı ınsanlardır
yuzlerıne bakıldıgında bır aslanın magrur bakısları gorulur
dalgalı ve gur sacları vardır
dık yururler
havalı mızacları yuzlerıne yansır
kemıklerı ırıcedır
benim burcum aslan aslanla yaşayan ve yaşayacak olan erkeklere allahu taala yardımcı olsun ben çok fenayım eşim oğlak çok zıtız ama o bana göre daha ılımlı ben tam aslan birden parlayıp geç sönüyorum buda benim zararıma oluyor evliliğim çıkmaza giriyor inşallah değişirim selamlar
doğru zor bir burç ilişkiler açısından baskın ve tembel olduğunu biliyorum lüksü de sever sanırım bencillik de var biraz benim oğluş 23 ünde doğdu bazı yerde aslan bazı yerde yengeç bir erkeğin ezilmesi kötü olur diye düşündüm arklardan da duydum yengeç erkekleri duygusal ilişkilerde ezilen tipler hatta arkadaşın abisi eşinden ayrıldı ay ne bileyim insan çocuğu için en iyisini istiyor ezilmesin yane
düşünmek istemiyorum zavallı adam lütfen üzme onu tamammı
lmaz:sen aslanmısın gerçekten selenimo çok merak ettim söyle hadi çatlatma gıcıklık yapma sanki dalga geçiyosun benle oysa ben dürüst davranıp açıklama yapıyorum oynamam bak senle hadi ama...
lmaz: