Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan burcu kadinlari, nedir ask'ta ki sansizligimiz??

şanssızım ve benm istediklerimi sağlayacak birini bulamadığma göre şanssızlığım devam edecek iyide zor beğenirim ben yani doğal bişiy Aslan bayanı için .. :)

o gittikten sonra da yalnızlığa alışmadım çünkü yalnızlık hep benleydi ..

Aynen nedir bu şanssızlık.. Yok bi tane kritelerime uyan adam yok. Beğenmiyorum bile. Hoşlandığım biri bile yok yıllardır...

Ahahahah aynı beeenn :1:
evet işte bu o diyorum sonra elde var sıfııııııııııır :1:

Ben de acaba çok mu zor biri gibi görünüyorum diye düşünüyorum gerçi öyleyim yani duruş olarak güçlü tavır takınırım ama esasında çok kırılgan hassas biriyimdir. Karşıma da güçlü duruşlu ama içimdeki hassasiyeti anlayacak ruhta bir erkek çıksın isterim ama maalesef öyle birine denk gelmedim henüz, hep nerede nazlı kırılgan ve hep alttan alınıp pohpohlanmayı bekleyen erkek var onlar çıktı. Ben de artık nazlanmak istiyorum naz çekmek değil...:20::20::20:

Son düzenleme:
:14::14::14::14:
Ben de acaba çok mu zor biri gibi görünüyorum diye düşünüyorum gerçi öyleyim yani duruş olarak güçlü tavır takınırım ama esasında çok kırılgan hassas biriyimdir. Karşıma da güçlü duruşlu ama içimdeki hassasiyeti anlayacak ruhta bir erkek çıksın isterim ama maalesef öyle birine denk gelmedim henüz, hep nerede nazlı kırılgan ve hep alttan alınıp pohpohlanmayı bekleyen erkek var onlar çıktı. Ben de artık nazlanmak istiyorum naz çekmek değil...:20::20::20:

Biz aslan kadınları zor kadınlarız vesselam. Dışardan hele ulaşılmaz gibi görünürüz. Ama işin aslı öyle değilki. Ne yapmak lazım ben de bir türlü çözemedim.

Vallahi ya sürekli mutsuzum arkadaş. benim aşık olduğum kişinin benden haberi koç burcu bir de vurdumduymazz. iki ayda bir mesaj atıyor bana ben de mesaj atmıyorum yılısık görünmeyeyim diye falan ama sürekli ne yapıyor nerelerde geziyor takipteyim. of. bana aşık olucak mı sizce ::(

Bizde ki sanssizlik degil be erkeklerin klasik ulasamadiklari ciger hikayesi karsimizda bizim kadar cesur lider ozelikli ve en onemlisi net insanlari bekliyoruz kisacasi erkeklerin olamayacagi seyler napalim ama biz de boyleyiz sorunlu bir iliskidense yasasin akli rahat bekarlik ne kasacagiz karsimiza degerimizi bilen biri cikana kadar kafamizi dinleriz cikmazsa da onlar kaybeder :))

şans yok bende zaten 2012 den bu yana hayatimda istikrarli gorustugum kimse olmadi bir iki kez oturup gorusuyorum nedense devami gelmiyo hicbiri de evlilik kafasinda olmuyo hep beni mi buluyo bu tur adamlar ya hayatimin hicbir kulvarinda şansim yok aşk meşk gectim de kariyerde de guldugu yok yuzumun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir aslan kadını olarak ben de şanssızım bu konuda. Ama biz de zor kadınlarız, ondan olabilir bu şanssızlığımız.

aslan kadını diğer burçlara göre aşkta şansız evet bende aslanım ve aşkta şans hiç benden yana olmadı

Back
X